Rat u Ukrajini (39)

Koliko će još teritorija Rusija osvojiti do kraja rata?

• Još mnogo

glasova: 43 56,6%
  • Još malo

glasova: 9 11,8%
  • Izgubiće

glasova: 24 31,6%

• Ukupno glasova
    76

bravo-applaudissement.gif
20251001_184524.jpg

Tamo nekih 2000 ili 2001 sretnem jednog kubanca I veli mu zemo moj sad ste vi na redu da vam kauboji uvedu DEMONkrastiju ako ne pristanete bice vam ko u mojoj unistenoj Yugi. Kubanac se cinicki osmjehnu I veli malo sutra zemo. Prvo mi nemamo rvate siftare muslice I debilcice ko vi Srbi u Yu a imamo I neke zvrcke sto nam bacuske poklonis. Priznajem da me iznenadilo I nisam bas vjerovao.... Ali eto vrijeme pokazao da je bio u pravu

Ukrajina usla u anale ratovanja:
Prvi slucaj u istoriji da je kopnena armija porazila mornaricu!! Gde je mornarica druge vojne sile na svetu? Sta radi?
A ni avijacija nije bolje prosla... Gde je avijacija, gde su ti Migovi i Suhoji? Ne smeju ni da udju u Ukrajinski vazdusni prostor...
Od cuvene ruske armije vidimo samo neke oldtajmer motore i tzv. kornjace; tenkove oblozene nekim zicanim ogradama koji pre lice na kokosinjce nego na moderne tenkove. Gde je cuvena Armata?
Ukrajinu ce u buducnosti nazivati Obala tenkovace po ugledu na obalu slonovace...

"Crnomorska flota uništila je 6 robotizovanih čamaca ukrajinske vojske u akvatoriji Crnog mora."

Боље је завршити овај рат без Томахавка. И мислим да смо близу тога“, рекао је Трамп на почетку састанка са Зеленским.

➖Зеленски: Ми желимо мир, Путин не. Морамо да извршимо притисак на њега .
➖Трамп: Мислим да Путин жели да оконча рат. У супротном, не би тако говорио .
▪️Председник Зеленски ће ме контактирати када се састанем са Путином , рекао је Трамп.
➖Репортер: Хоће ли Украјина добити дозволу за нападе дугог домета?
➖ТРАМП: То би значило ескалацију, али то је ствар расправе.
▪️Трамп је тада јасно ставио до знања да не би желео да да Томахавке Украјини.
➖„Боље је завршити овај рат без Томахавка. И мислим да смо близу тога“, рекао је Трамп.
▪️„Није лако“ за САД да пребаце оружје у Украјину; Вашингтону је оно потребно.
▪️Трамп је рекао да ће ускоро бити постигнуто решење за рат у Украјини, али само ако обе стране покажу флексибилност.

Експлозија у хемијском постројењу у Стерлитамаку: 8 људи повређено

▪️У радионици предузећа Авангард догодила се експлозија.
▪️Зграда фабрике је претрпела озбиљну штету, изјавио је шеф Башкортостана Радиј Хабиров.
➖„Један пацијент је у критичном стању на интензивној нези. Друга двојица су у умереном стању, али нису животно угрожена. Пружа се сва неопходна медицинска нега. Потрага се наставља на лицу места. Преостали запослени у постројењу налазе се ван места експлозије“, наводи се у саопштењу.
▪️Прелиминарни узрок експлозије је непоштовање техничких мера безбедности. Епицентар је био у постројењу за прераду које производи супстанце које се користе у производњи лакова и пластике, као и барута, према извештајима медија.

Back