Duh Sekire
Iskusan
- Poruka
- 6.686
Ja kao pojedinac jedino sto mogu je da se odazovem na neku novu mobilizaciju i nista vise.
Ali izgleda da ne razumes o cemu pricam.
Poetna je da ako Rusi proznaju Osetiju, gotova je prica sa Kosovom. Jedno je kad imas jednu stranu koja krsi medjunarodno pravo, a drugo kad to pocnu svi da rade.
A ono sto ja ne razumem je zasto se nasi ljudi raduju Ruskoj intervenciji kad je to na nasu stetu?
A te fore manja plata, radikali, integritet, pomoc Rusije, pa tek se sada vidi kolika je to suplja prica.
Грешиш, овај силно грешиш синак...
Можеш да гласаш за странке које нби водила чвршћу политику, по цену мањег стандарда. Видиш, ја сам гласао вођен таквом идејом. Наравно, можеш постављати питање да ли би то било целисходно, и то би било за посебну тему. Али не можеш МЕНИ да причаш о неком циљу ако ниси спреман нешто да жртвујеш за исти. Капиш!?
А што се тиче "међународног права", то никад није ни постојало. Постојао је привид, у време Хладног рата, и тај привид је постојао само због равнотеже страна и страха. Сад нема ни привида, и Русија ће да гузи, на велики задовољство нас "патриЈота"

Узгред, шта ти мислиш, да ће Америка под било којим околностима повући признање "Kosova". Ма не буди смешан. Зато то више и не може бити предмет "трговине".