V.M.Dokolenko
Veoma poznat
- Poruka
- 11.665
Путин высоко оценивает роль Франции и США в Карабахском урегулировании
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
не, Путин је врло јасно признао немоћ Русије и победу Турске на Кавказу. лепо је рекао да је то последица распада СССРа, и да Азербејџан може да бира савезника, а изабрао је Турску.Можеш и тако да гледаш: "Ако је Јерменија у ОДКБ зашто им нису помогли за ту територију која званично није у Јерменији?"
Ипак су одлучили да се држе становишта међународног права ("Нико, чак ни Јерменија, није признао независност Карабаха. Шта то значи са становишта међународног права? Да је Азербејџан враћао територије које је сматрао, а и цела светска заједница, азербејџанском територијом.")
Пишем у множини јер Путин сам не доноси "крупне одлуке" већ се договара са "СБРФ" (Совет Безопасности Российской Федерации).
не, Путин је врло јасно признао немоћ Русије и победу Турске на Кавказу. лепо је рекао да је то последица распада СССРа, и да Азербејџан може да бира савезника, а изабрао је Турску.
не видим да су Армени ишта сачували, нити су Руси шта добили. а рок употребе им истиче за пет година.Па што су онда издејствовали да уђу у један дио Карабаха? Што и то нису пустили?
И откуд толико расположење и нагло прихватање Алијева да не иде до краја а таман их фино кренуло?
Ево и колега emanullah је био разочаран!
Armeni su sačuvali sve armensko izuzev Hadruta.не видим да су Армени ишта сачували, нити су Руси шта добили. а рок употребе им истиче за пет година.
не видим да су Армени ишта сачували, нити су Руси шта добили. а рок употребе им истиче за пет година.
Nisam razočaran, neka je stalo ubijanje sinova sirotinje s obje strane, ali je nelogično pripisivati pobjedu Azerima, kad su došli tačno na one pozicije koje svakako Armeni nikako nisu mogli zadržati. Armeni su izgubili samo Hadrut, tako da ne mogu nikako da shvatim:Па што су онда издејствовали да уђу у један дио Карабаха? Што и то нису пустили?
И откуд толико расположење и нагло прихватање Алијева да не иде до краја а таман их фино кренуло?
Ево и колега emanullah је био разочаран!
i sta imaju od toga,prosecna plata u Rusiji je i dalje 500 $,lazem 400 $ jeSad tamo imaju 4 vojne baze.
Toliko nisu imali ni u Jermeniji.
Ипак су одлучили да се држе становишта међународног права

Zanimljiva mi je rečenica ostala u glavi, kako evropske diplomate u svom radu prate uputstva svojih vlada, dok je ruska diplomatija poznata po mnogo većem stepenu lične politike, što dovodi do toga da zvanični ruski stavovi o konkretnom pitanju zavise od konkretne ličnosti, što je prilično nepredvidivo i nepouzdano.Nosfi, ti si okej lik...imaš realne poglede na svet...svi grešimo...i ja sam tako mislio, da se ne lažemo...očekivao sam da Rusija malo zavede red i mir, kod ovih razbojnika...kad je počela frka u Ukrajini, očekivao sam intervenciju Rusije kažnjavanje zločinaca...posle spaljivanja Rusa u Odesi, nemam više iluzija...
Ako se ne varam, bilo je napada i preko granice, dakle na teritoriji Jermenije.Можеш и тако да гледаш: "Ако је Јерменија у ОДКБ зашто им нису помогли за ту територију која званично није у Јерменији?"
Ипак су одлучили да се држе становишта међународног права ("Нико, чак ни Јерменија, није признао независност Карабаха. Шта то значи са становишта међународног права? Да је Азербејџан враћао територије које је сматрао, а и цела светска заједница, азербејџанском територијом.")
Пишем у множини јер Путин сам не доноси "крупне одлуке" већ се договара са "СБРФ" (Совет Безопасности Российской Федерации).
Rusi su spasili Armene. Btw. Armenski totalno zvuči kao Hindu, imaju li oni kakve vezeОДКБ није могла да учествује у решавању сукоба у Нагорном Карабаху, јер то није територија Јерменије.
Аранжман за Карабах формализован је за један дан, борба је ишла за сваку фразу, за сваки зарез.
Руски миротворци у Карабаху ће добити додатну помоћ на коју ће се ослањати.
Турски војници на линији контакта у Карабаху су провокација, Ердоган је то схватио.
/Владимир Путин/ #Карабах
https://vk.com/wall-55849790_1879479
Сниматељска екипа Спутник Јерменија снимила је како се становници Карабаха, у пратњи руских мировних снага, враћају кући.
Жители Карабаха в сопровождении миротворцев возвращаются из Армении: видео из Степанакерта
https://ru.armeniasputnik.am/video/...ayutsya-iz-Armenii-video-iz-Stepanakerta.html
Zašto 1994. godine Rusi nisu pustili Jermene da pregaze Azerbejdžan do kraja?Па што су онда издејствовали да уђу у један дио Карабаха? Што и то нису пустили?
šta misliš o ovoj ideji...da ovaj naš lopinger aleksandar vučić, učini bar jedno dobro delo...zamoli Putina za uslugu i to javno...tako da Putin, to ne može odbitiZanimljiva mi je rečenica ostala u glavi, kako evropske diplomate u svom radu prate uputstva svojih vlada, dok je ruska diplomatija poznata po mnogo većem stepenu lične politike, što dovodi do toga da zvanični ruski stavovi o konkretnom pitanju zavise od konkretne ličnosti, što je prilično nepredvidivo i nepouzdano.
Današnja Rusija je pogubljena u vremenu i prostoru, za razliku od carske i sovjetske koje su imale svoju ideologiju, svoj cilj i put do tog cilja, kakav god on bio.
Zbog svega toga uzimati u obzir Ruse kao neke ključne saveznike je velika greška.
Naravno, ovo ne znači da na priču o prihvatanju realnosti, genocidnim Srbima, savezničkom bombardovanju 1999, bečkoj školi pogleda na ratove iz prošlosti itd. ne treba reći jedno odlučno Njet.
ma ne to ,dodje mi mucnina koliko se zalazu za postovanje medjunarodnog prava ,umesto da se nametnu kao sila kada je Krim bio u pitanju.Ви`иш ти како лажу, чак више него Спутњик па те спо`пане повраћка.
Ех, ко их не зна...!
Оно: "овај храни, онај брани" је прави закључак!
Sve one kojima su srpski interesi iza ruskih, ili bilo kojih drugih, bih rado uputio na tu zemlju.šta misliš o ovoj ideji...da ovaj naš lopinger aleksandar vučić, učini bar jedno dobro delo...zamoli Putina za uslugu i to javno...tako da Putin, to ne može odbiti
-Gospodine Putin, zamolio bih vas da učinite nešto posebno za srpske građane, da dobiju status ruskih građana, ukoliko dođu i potraže posao u Rusiji. Srpski građani su veoma lojalni Rusiji i Vama, pa će se tako smanjiti zloupotrebe oko njihovog boravka kod vas.
Ako se ne varam, bilo je napada i preko granice, dakle na teritoriji Jermenije.
Bez posledica, ODKB kao da ne postoji.
Zašto 1994. godine Rusi nisu pustili Jermene da pregaze Azerbejdžan do kraja?
Poenta je da Jermenija sada zna da Ruse boli k za napad na njihovu teritoriju.Мислим да су им Јермени жестоко узвратили по Азербејџану, јер се ових дана појавио снимак како испаљују већи број ракета ал` немам времена сада да тражим.
Нисам се толико удубљивао да бих истраживао тадашња дешавања.
ma ne to ,dodje mi mucnina koliko se zalazu za postovanje medjunarodnog prava ,umesto da se nametnu kao sila kada je Krim bio u pitanju.
Nego nesto drugo,pod kojim si nikom pisao do pre par dana

Почели су Јермени да се враћају у Степанкерт. Данас је ваљда било три туре аутобуса (поставићу касније Видео).
А шта ће бити за пет година је непознаница, видиш да се прилично брзо тумбају ствари на Планети. Ових дана прочитах да Кинези планирају да за седам година достигну војну моћ САД!
pa sa kakvim to predznanjem dolazis u kafanu ?Мислим да су им Јермени жестоко узвратили по Азербејџану, јер се ових дана појавио снимак како испаљују већи број ракета ал` немам времена сада да тражим.
Нисам се толико удубљивао да бих истраживао тадашња дешавања.