Rat Jermenije i Azerbejdžana

Ko je vaš favorit?

• Jermenija

• Azerbejdžan

• Neutralnost

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Pa naveo si gluposti i pokazao sam ti da su gluposti!!

Zar je rusofilstvo mjerilo interesa Rusije i ubistvo jednog vojnika povod za rat?

Jesi svjestan ti šta lupetaš?!
Povod nije bitan, to je totalni nonsens

Bitan je samo fundamentalni interes, zasto se zeli ili ne zeli rat. Rusi u datom momentu ocigledno nisu trebali rat da sprovedu interese.
Da jesu, Turska bi bila samo legenda u knjigama istorije.

Gavrilo je ubio samo 1 Svabu pa je cela Evropa krenula u surov rat plivalo se u krvi do grla. Tako da je povod na listi bitnih stavki, poslednji.

Imate li vi u hrvatskoj diskusione forume?
Koga ovde zanima vase misljenje o bilo cemu?
Zbog cega tacno vi mislite da ste dobrodosli u Srbiju, pa i na srpske diskusione forume?
Cime mislite da ste zaduzili Srbe? Jadovnom, Jasenovcem, Lorom ili nekim drugim stratistima?

Kako se zove ta bolest koja vas tera da preko dana nosite crne kosulje, pJevate Cavoglave a nocu dodjete na srpske forume da prodajete gurabije?

Izvolite mi gospodo prvo odgovorit' na ova prosta pitanja, pa da nastavimo dalje...
Ja sam Srbin, za razliku od tebe Ustase.

Звучи као озбиљан план.
Naravno. Sve zakonomerno.
Gde god si na trgovima cuo dreku tipo:

America este cu noi - 1991.

ამერიკა ჩვენთან ერთად - 2008.

Америка з нами - 2014.

Ամերիկան մեզ հետ է - 2018.

Tamo su vrlo brzo proplakali i ostali bez delova svojih teritorija...

I onomad kad se u Brestu pojavili transparenti:

"Амерыка з намі"!

meni se ukaza "Soligorska Narodna Republika" i "Gomeljska Demokratska Republika"... ali razumede to i Lukumba pa trk u Moskvu da pojede sve ono sto je prethodno izasrao.

Mozda nije neki originalan plan, ali mogu ti reci da je veoma efektivan i dobro "fercera" kako rece preCednik.
Ima naravno i mnogih kojima se ne svidja, ali kako svima ugoditi?

Сорошевац и издајник јерменског народа Пашињан сад рони крокодилске сузе. 🤣

Emad00kWEAE6ttQ (1).jpg

Naravno. Sve zakonomerno.
Gde god si na trgovima cuo dreku tipo:

America este cu noi - 1991.

ამერიკა ჩვენთან ერთად - 2008.

Америка з нами - 2014.

Ամերիկան մեզ հետ է - 2018.

Tamo su vrlo brzo proplakali i ostali bez delova svojih teritorija...

I onomad kad se u Brestu pojavili transparenti:

"Амерыка з намі"!

meni se ukaza "Soligorska Narodna Republika" i "Gomeljska Demokratska Republika"... ali razumede to i Lukumba pa trk u Moskvu da pojede sve ono sto je prethodno izasrao.

Mozda nije neki originalan plan, ali mogu ti reci da je veoma efektivan i dobro "fercera" kako rece preCednik.
Ima naravno i mnogih kojima se ne svidja, ali kako svima ugoditi?

Шалим се, то је нешто најдебилније до сад.

Цела поента Трансњистрије су насељени Руси. Војска их чува, они остају тамо. У НК већ сад нема никог, понајмање Руса. Војска је остала у Трансблабла после распада СССР и претњом силе након тога, у Азербејџан одлази дозволом Азера са јасно ограниченим мандатом. Нико нема намеру да се...

У ствари мрзи ме даље да пишем било шта. Сувише је глупо то што си нам овде спустио пред ноге, као поносна мачка угинулог пацова.

Шалим се, то је нешто најдебилније до сад.

Цела поента Трансњистрије су насељени Руси. Војска их чува, они остају тамо. У НК већ сад нема никог, понајмање Руса. Војска је остала у Трансблабла после распада СССР и претњом силе након тога, у Азербејџан одлази дозволом Азера са јасно ограниченим мандатом. Нико нема намеру да се...

У ствари мрзи ме даље да пишем било шта. Сувише је глупо то што си нам овде спустио пред ноге, као поносна мачка угинулог пацова.
Znam. Svima se bas ne svidja.
I mene mrzi da pisem...

A, sada ozbiljno zasto se blamiras sa ovom plagiranom pricom? Odatle potreba?
"sorošev" podmladak. ubedljivo se najviše na njega poziva.:D

neosnovana je svaka ovotematska argumentacija proistekla iz vlastite fobije ili simpatije. reč je o tuđem ratu na koji mi nemamo uticaja.imala bi smisla ako bi se bavila samopogledanjem i ispovedanjem. a to bi svakako bilo off.

Poslednja izmena:
@GrdobanS

Азербејџански субхуман се иживљава над јерменском светињом као шиптарски субхумани над српским светињама на Косову.

Sta je tu cudno?

Em siptarcine poticu upravo iz tog azerbejdzana (krv nijhe voda ;) ), em su i turci rusili crkve i hackare (nadgrobne spomenike) od 1915. pa nadalje, pa nije niko qrcem mrdnuo povodom toga. ;)

Inace, ti poput tog azera nisu ni podljudi, nego podzivotinje, neki virusno-kancerogeni oblik zivota koji zavredjuje temeljnu eradikaciju i nista drugo. ;)

Sta je tu cudno?

Em siptarcine poticu upravo iz tog azerbejdzana (krv nijhe voda ;) ), em su i turci rusili crkve i hackare (nadgrobne spomenike) od 1915. pa nadalje, pa nije niko qrcem mrdnuo povodom toga. ;)

Inace, ti poput tog azera nisu ni podljudi, nego podzivotinje, neki virusno-kancerogeni oblik zivota koji zavredjuje temeljnu eradikaciju i nista drugo. ;)

Јермени су губитници у овом рату нажалост. Јереван (сорошевска власт) је издао јерменски народ у Карабаху. Осим нешто добровољаца из Јерменије није било праве помоћи.
Азери су добили нешто. Али највећи победник је Русија. Ушли су Карабах без испаљеног метка. Сад Русија контролише читав јужни Кавказ осим Грузије.

Јермени су губитници у овом рату нажалост. Јереван (сорошевска власт) је издао јерменски народ у Карабаху. Осим нешто добровољаца из Јерменије није било праве помоћи.
Азери су добили нешто. Али највећи победник је Русија. Ушли су Карабах без испаљеног метка. Сад Русија контролише читав јужни Кавказ осим Грузије.
ajd što je prodana "soroševa" duša , -manje više. nego što je glup pa ništa nije učinio da ojača i modernizuje armiju. pri tome lepo posmenjivao stari kadar u vojsci.

sorošu, sorošu u šta ti zagledaš u svoijeh ljubimaca. :evil:

Poslednja izmena:

Back