Rat izmedju Izraela i Hamasa, Hezbolaha, Huta (4)

Da li će Izrael u potpunosti poraziti Hamas, Hezbolah i Hute?

• Ukupno glasova
    57
Da, Rusi su tako silni da im je 2014. Ukrajina nalupila pi.čke, a već 3 godine sa punom silom Imperije su uspeli da zauzmu 20% Ukrajine i onda da izgube pola toga.

Da vam sutra Zelenski uđe u Moskvu vi biste rekli da je to genijalni ruski potez da ga uvuku u kotao ili šta god.

To ste isto tvrdili kad je Hilari skembala Gadafija.
Libija je stradala zbog zapada, bila je to lijepa sređena mirna država do dolaska zapadnih vrijednosti. Tada ste slavili, a sad vam se to razbija o glavu.

Rusi uzimaju svaki dan po komadić Ussrajine, i to će se nastaviti koliko bude trebalo s stat će kad Rusi budu zadovoljni. Tri ili deset godina, trajat će koliko bude potrebno. Ono što je bitno je da nema te sile na planeti i u svemiru koja će to spriječiti.
Što se tiče Moskve i ulaska Usrajinaca u nju, pa u centru grada su već odavno NATO tenkovi, zauzeli grad bez ispaljenog metka.

:ceka:

Или као Иран што је изрокао ционисте ономад. А ,, страшни " одоговор Израела још није ни у најави.
Izrael je za sada odustao od "strašnog odgovora" zbog navodnog curenja informacija iz SAD o istom.

Čitaj "držite me da ga ne ubijem", usrali se.

Није проблем Израел, него Нетанњаху и исламски терористи, који су му алиби за гебелсовштину...

То је једина нормална држава доле...
Mislio sam na taj njihov establišment, trebalo je da budem precizniji, hvala na ispravci kolega.

Moj narod je bio u okruzenju divljih hordi i neprijatelja koji su htjeli da ga porobe i istrijebe. Pritisnut "odasvud". Stara Crna Gora.

Sjeca glava i trijebljenje neprijatelja se pokazala uspjesnom.

Narocito to navodim posto je neprijatelj isti: Islam
Stara Crna Gora? Zar to postoji? Ali ok.
Pa vidi, još je crnogorski vladika rekao "nije moga Petar Sveti da to pleme upameti" što će reći da su to bili gorštaci ali i divljaci koji su maljevima ubijali žene i imali krvnu osvetu sve do komunizma.
Islam nije bio neprijatelj u pravom smislu te riječi ali vas niko nije mogao kroz vijekove da kultuviše.
Pogledaj recimo kako se ti obraćaš drugima na forumu, psuješ i prostačiš kao da si juče sišao sa drveta i prohodao na dvije noge.

Mislio sam na taj njihov establišment, trebalo je da budem precizniji, hvala na ispravci kolega.
Да... Биби је опаснији по светски мир од терориста у папучама, које је гле чуда, баш оно наоружавао, да би нам свима јахао овим геноцидом по памети, Израелцима понајвише...

А дрогиране Америчке дебиле заболе кад направе хаос у Европи или било где, навикли на запишавање свега профитом од војне индустрије и банкарења које их богати ратовима

Libija je stradala zbog zapada, bila je to lijepa sređena mirna država do dolaska zapadnih vrijednosti. Tada ste slavili, a sad vam se to razbija o glavu.
Да. И зато што је Пуковник Гадафи провалио ко влада Америком и ко убија непослушне америчке лидере:

Да... Биби је опаснији по светски мир од терориста у папучама, које је гле чуда, баш оно наоружавао, да би нам свима јахао овим геноцидом по памети, Израелцима понајвише...

А дрогиране Америчке дебиле заболе кад направе хаос у Европи или било где, навикли на запишавање свега профитом од војне индустрије и банкарења које их богати ратовима
Polako Amerikanci uviđaju da se mečka sprema da zaigra i pred njihovim vratima. Neće više biti no.1 a neće biti ni bezgraničnog štampanja dolara.

Možda ni plata, ko zna, svašta se tamo šuška, čak neki naši ljudi bježe nazad ovamo...

Polako Amerikanci uviđaju da se mečka sprema da zaigra i pred njihovim vratima. Neće više biti no.1 a neće biti ni bezgraničnog štampanja dolara.

Možda ni plata, ko zna, svašta se tamo šuška, čak neki naši ljudi bježe nazad ovamo...
Док год ратују умерено, деескалирајуће и регионално тихим геноцидима и неправдом, живеће Амери лепо од туђе крви...

Луди Биби пак, хоће рат до краја, а тад већ Амери не могу толико да уживају глумећи неутралност...

Зато младе мајмуне из Тел Авива, неко мора да научи како ратна пљачка ширењем утицаја меком моћи, даје већи профит и привид правде...

Pa vidi, još je crnogorski vladika rekao "nije moga Petar Sveti da to pleme upameti" što će reći da su to bili gorštaci ali i divljaci koji su maljevima ubijali žene i imali krvnu osvetu sve do komunizma.
Islam nije bio neprijatelj u pravom smislu te riječi ali vas niko nije mogao kroz vijekove da kultuviše.
Pogledaj recimo kako se ti obraćaš drugima na forumu, psuješ i prostačiš kao da si juče sišao sa drveta i prohodao na dvije noge.
Ne prdoklaci. Drugima se obracam onako kako zasluzuju jer sam im fino rekao ko me uvrijedi dobice nazad stostruko.

Sto se tice stare Crne Gore, drugacije nije moglo da se opstane protiv islamskog krvnika. Zato smo vam sjekli glave, pljackali, svetili vam se.

Da je to ispravno potvrdjuje opstanak Crne Gore.

Ne prdoklaci. Drugima se obracam onako kako zasluzuju jer sam im fino rekao ko me uvrijedi dobice nazad stostruko.

Sto se tice stare Crne Gore, drugacije nije moglo da se opstane protiv islamskog krvnika. Zato smo vam sjekli glave, pljackali, svetili vam se.

Koga boli dupe šta si ti rekao? Vrijeđanje nema opravdanja eto ja tebe nisam vrijeđao a ti vrijeđaš.

Нису Црногорци дивљаци у Реалности никад били...

Као и сваки народ, имају опрезне, и неопрезне који увек испадну будале изоловано...

То поткудуривсње међулокалним СРБ разликама, задржи на личном нивоу препирке, јер опште захтева синтезу, а не соло анализу...

И освета и озлојеђеност треба да се дозирају, и да се батале, кад нема реалне потребе...

Горке су то жестине, и не требају ником ко пази на своје ментално здравље...

Koga boli dupe šta si ti rekao? Vrijeđanje nema opravdanja eto ja tebe nisam vrijeđao a ti vrijeđaš.
Он је млађи и ложе га што провокацијама, што набадањем сујете препираштвом...

Зрелост захтева супротно, а тога на овој ложачкој теми нема ни за лека...

И освета и озлојеђеност треба да се дозирају, и да се батале, кад нема реалне потребе...

Горке су то жестине, и не требају ником ко пази на своје ментално здравље...
U krajnjem slucaju treba da se batale, ali sta ces, takvi smo kakvi smo.

Zato si ti tu kao Sveti Petar da na to podsjetis 😅

U krajnjem slucaju treba da se batale, ali sta ces, takvi smo kakvi smo.

Zato si ti tu kao Sveti Petar da na to podsjetis 😅
Свети Петар Цетињски је клео оне који неће да се помире и опросте злу крв дебила, на коју се и паметни злобом настављају...

До тога још нисте дошли, па да видиш да баш тог свог свеца ревносни Срби највише воле да подражавају...

Свети Петар Цетињски је клео оне који неће да се помире и опросте злу крв дебила, на коју се и паметни злобом настављају...

До тога још нисте дошли, па да видиш да баш тог свог свеца ревносни Срби највише воле да подражавају...
Oprostim i ja, kad nekoga dobro napucim pa mi zao. I strah me od Boga.

Rusija je još sposobnija da napravi haos, da izvrši tzv. sprženu zemlju bombama ali to ne želi da uradi.

Kakve ti gluposti lupetaš govori činjenica da Rusija ima samo strsteških bombardera više od 200. Oni lete na visinama koje su nedostupne za ukrajinske sisteme i PVO čak ne moraju ni ući u vazdušni prostor mogu iz daljine sravniti sa zemljom bilo koji grad.

Da ne pričamo o artiljeriji ili raketama ili čak i taktičkim nuklearnim projektilima kojima može uništiti Kijev ili Ljvov recimo za 5 minuta.

Ko će da je spriječi u tome? Ko može i smije da je spriječi?
Zato ne lupetaj tek da bi nešto napisao, provaljuješ se.

Lozenje je pocelo, bacaju se vec atomske, sledeci post stizu i neutronske iznad Poljske

Ko sme?

Setimo se Putina Kratkog kako je pretio februara 2022 "ako se neko umesa"

Kad ono ne da je NATO slao svega i svacega, nego slao i ceo niz drzava koje nisu NATO. Na primer Srbija, BiH sa aminom i bez veta od Dodika

A da ne pominjemo da navodno dolaze i Korejanci sa Severa, jer je mocna ruska armija nesposobna da izbaci Ukrajinu iz one vukojebine kako se zove Kursk

Back