Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja vise mislim da se globalni rat vodi u fazama... recimo Azerbejdzan i jermeni su zavrsili .. sad ce Izrael Palestina ... ne verujem da ce biti istovremeno sve ..ne vjerujem da će arapski svijet to samo gledati očekujem globalni rat koji će se nadovezati na onaj ukrajjinski
Pricam o kratkovidosti palestinaca.... Ne pocinje se rat ako nemas kapacitet za dugotrojano ratovanje niti resurse za dugi rat.inače to o čemu govoriš je etničko čiščenje i genocid...očekujem da NATO izvrši bombardiranje izraela
Jerihon je star 7000 godina, kazu najstariji grad na svetu... inače on je u zapadnoj obali pod upravom palestinaca pa nema sta ni da izrael ulažePogledajte prilog 1423793poslali mi ovu sliku Jerihon,arapski grad na zapadnoj obali. Grad nije veliki,iako i on u Izraelu vidi se da nije ulozeno nista. Mislim ja odavde mudrujem ali vidi se razlika .Izrael ima 533milijrdd dolara BDP ocigledno ne ide nista ili jako malo ka Palestincima koji tamo zive.
Bitno da je rusoagresorsko raketiranje Ukrajine selektivno. Samo rokaj Izraele, nek kremljobotici kmece.![]()
![]()
Ma daj molim te, ima ogromnu prednost, sami kao što si mogao da vidiš IDF nije u stanju da spreči masovne raketne udare po Izraelu a ti onamo propovedaš “pad Rusije” zbog par raketa.Svaki napad Arapa na Izrael je obicno i pocinjao arapskom inicijativom, ali se uvek zavrsavao isprasenim Arapima. Istorija ce se ponoviti i ovaj put.
Erdogan tu meće prste. Želi da uspsotavi novo Osmansko carstvo... Turaka sve više i na Balkanu, biznismena i uticajnih.
Bitno je da potraje, to šta će Izrael da pobedi je nebitno.Svaki napad Arapa na Izrael je obicno i pocinjao arapskom inicijativom, ali se uvek zavrsavao isprasenim Arapima. Istorija ce se ponoviti i ovaj put.
A koga ti podržavaš? Čekaš prvo da vidiš šta će da bude?
Stanje na terenu jasno pokazuje situaciju. Izrael ima sasvim dovoljno vremena da se pregrupiše a s obzirom da ima veću vatrenu moć možemo očekivati uskoro da će Gaza nestati. Ne verujem da će ih poštedeti ovaj put. Ovi palestinci stvarno ne umeju da razmisljaju, koriste ih kao monete za potkusurivanje.
Pogledajte prilog 1423792
Takve stvari se ne tolerišu u susedstvu, ili nikad nećeš biti miran. Važi i za tzv “Kosovo” i “BiH”, prvom prilikom.Stanje na terenu jasno pokazuje situaciju. Izrael ima sasvim dovoljno vremena da se pregrupiše a s obzirom da ima veću vatrenu moć možemo očekivati uskoro da će Gaza nestati. Ne verujem da će ih poštedeti ovaj put. Ovi palestinci stvarno ne umeju da razmisljaju, koriste ih kao monete za potkusurivanje.
Pogledajte prilog 1423792
Ovo je baš poniženje za Ješovane, da im otmu generala u gaćicama.
Izrael dugoročno ne može opstati okružen sa 200 miliona Arapa, džaba mu je i da ima svo nuklerno oružje ovog sveta.
Nema sanse! Arapi ce ovo samo gledati, kao i sve do sada!ne vjerujem da će arapski svijet to samo gledati očekujem globalni rat koji će se nadovezati na onaj ukrajjinski