Rat izmedju Izraela i Hamasa, Hezbolaha, Huta (1)

Koju stranu podržavate?

• Ukupno glasova
    194
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
IMG-31f7a72678934a9089ad57beb630b5d0-V.jpg
poslali mi ovu sliku Jerihon,arapski grad na zapadnoj obali. Grad nije veliki,iako i on u Izraelu vidi se da nije ulozeno nista. Mislim ja odavde mudrujem ali vidi se razlika .Izrael ima 533milijrdd dolara BDP ocigledno ne ide nista ili jako malo ka Palestincima koji tamo zive.

Pogledajte prilog 1423793poslali mi ovu sliku Jerihon,arapski grad na zapadnoj obali. Grad nije veliki,iako i on u Izraelu vidi se da nije ulozeno nista. Mislim ja odavde mudrujem ali vidi se razlika .Izrael ima 533milijrdd dolara BDP ocigledno ne ide nista ili jako malo ka Palestincima koji tamo zive.
Jerihon je star 7000 godina, kazu najstariji grad na svetu... inače on je u zapadnoj obali pod upravom palestinaca pa nema sta ni da izrael ulaže

Veliko ponizenje i neverovatan propust i MOSSAD-a i IDF-a i svih sluzbi Izraela...

Da ih ovako uhvate na spavanju...
Ej oni su njima upali ne u trzne centre vec u same vojne baze...
Zarobili i pobili ranili im na stotine što vojske što civila...

Znaci Natjanahu i cela Vlada treba da se prvo kolektivno samoubiju...
Pa onda da neki novi formiraju odbranu ili sta vec...
Sve iz pocetka...

...

Svaki napad Arapa na Izrael je obicno i pocinjao arapskom inicijativom, ali se uvek zavrsavao isprasenim Arapima. Istorija ce se ponoviti i ovaj put.
Ma daj molim te, ima ogromnu prednost, sami kao što si mogao da vidiš IDF nije u stanju da spreči masovne raketne udare po Izraelu a ti onamo propovedaš “pad Rusije” zbog par raketa.

Poslednja izmena od moderatora:
Stanje na terenu jasno pokazuje situaciju. Izrael ima sasvim dovoljno vremena da se pregrupiše a s obzirom da ima veću vatrenu moć možemo očekivati uskoro da će Gaza nestati. Ne verujem da će ih poštedeti ovaj put. Ovi palestinci stvarno ne umeju da razmisljaju, koriste ih kao monete za potkusurivanje.

Pogledajte prilog 1423792

Te Palestince Izraelci peglaju i ubijaju decenijama...tako da je njima sasvim svejedno da li umrli i nestali juce danas ili sutra...njima je smrt postala nacin zivljenja s obzirom na akcije Izraela...

To je prokletstvo iz kojeg ne znam kako ce Izrael izaci...fakticki nikako...
Sve i da sada IDF izgenocidise sve Palestince...ostali Arapi ce ih ganjati po celom svetu...
To je to prokletstvo zacaranog kruga u kojem ne mogu pobediti sve i da bace nuklearku na Teheran, Rijad, Kairo...

...

Stanje na terenu jasno pokazuje situaciju. Izrael ima sasvim dovoljno vremena da se pregrupiše a s obzirom da ima veću vatrenu moć možemo očekivati uskoro da će Gaza nestati. Ne verujem da će ih poštedeti ovaj put. Ovi palestinci stvarno ne umeju da razmisljaju, koriste ih kao monete za potkusurivanje.

Pogledajte prilog 1423792
Takve stvari se ne tolerišu u susedstvu, ili nikad nećeš biti miran. Važi i za tzv “Kosovo” i “BiH”, prvom prilikom.

Izrael dugoročno ne može opstati okružen sa 200 miliona Arapa, džaba mu je i da ima svo nuklerno oružje ovog sveta.

Ludi su bili sto su posle WW2 svoju drzavu kreirali tu gde jesu...

Umesto da su napravili ono na pola Kanade ili Australije ili Novog Zelanda...ej...mogli su da biraju...niko im ne bi ni primirisao niti bi ih dirao na tim prostorima koji su ionako nenaseljeni manje vise...

Jok...iz fanaticno religioznih razloga oni hoce bas tamo gde su neki svici sa mrtvog mora bla bla bla...

...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back