Rat izmedju Izraela i Hamasa, Hezbolaha, Huta (1)

Koju stranu podržavate?

• Ukupno glasova
    194
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rat koji je bjesnio u Izraelu bio je 100% izazvan i dugo je kuhan. Kao i na aktualni rusko-ukrajinski sukob, na ovo mnogi upozoravaju već jako dugo. Izrael je desetljećima pokoravao i mučio cijelu skupinu ljudi. Koliko je itko mislio da može izdržati prije nego što ustane da se brani. Rat je užasan. Užasavam se svih koji ginu s obje strane bilo kojeg rata. Izrael se mora ozbiljno posvetiti pregovorima o istinskom mirovnom sporazumu u dobroj vjeri s Palestinom ili će se ovo događati uvijek iznova.

kaže meni omer...slušaj kolega...prije ili kasnije mi ćemo da oslobodimo srbiju od vas okupatora srba...ja mu na to rekoh opet si pio rakije omere ne budali vjera ti zabranjuje...on na to pokaže prstom na kartu srbije i upre prstom na mjesto gdje piše šabac....vidiš li ovo...pogledah ovdje vas nije bilo ni u tragovima...vidiš li ovo..pokaže kraljevo...ni ovdje vas nije bilo...a vidi ovo...pokaže smedrevo...ni ovdje vas nije bilo..i tako ide po karti i kaže ni beograd nije vaš i tu vas nije bilo il niste bili večina...nego da ti ja kažem jarane...ovo što nazivate srbijom nije vaša zemlja...gdje je vaša zemlja neznam..možda u crnoj gori,hercegovini ali moraš znati pravi srbi su od straha jednom otišli kod hazburga i u rusko carstvo i ova sva teritorija bijaše prazna...i ona nam pripada kao što meni pripada posjed a tebi motika.
Eh taj Omer. Bas voli da sanjari.

...

Prilika je izvanredna za rusku ofanzivu...

...
Помоћ Украјини изостављена из УСА буџета… с обзиром да ће се за помоћ Израелу морати наћи средства… питање је колико ће и да ли ће остати за Украјину

• Haha
Reactions: iig
šta je ovo..za hamas kao da rade hitlerovi znanstvenici ili ovaj lik
..
1696703557310.png

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back