Rat izmedju Izraela i Hamasa, Hezbolaha, Huta (1)

Koju stranu podržavate?

• Ukupno glasova
    194
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako se kriju po bolnicama, skolama, medju civilima, ne oblace uniforme, pretvaraju da su civili po potrebi itd... Kako to izvesti? Ima neki Hamas radar sa azurnom bazom podataka?
Ja sam ti već odgovorio na to. Mosad nije trebao da dopusti da Hamas toliko ojača. Za čije babe zdravlje je ta obaveštajna služba na tako visokom glasu?

Pošto je stanje kakvo jeste, možda i moraju da izmisle neki "radar". Ako misliš da je rešenje genocid (ovo je daleko bliže definiciji genocida nego što je Srebrenica i u najgorim verzijama) onda treba publika da ne kritikuje kada Rusi rade slično, samo malo blaže i sporije, ili Srbi nešto nalik, samo malo stidljivije i umerenije...

Ti kriminalci se zovu KOMUNJARE i vladaju, nazalost, Srbijom i dan-danas. 1990. nije pociscena OZNA i to je to.
Комуњаре су урадиле сваку могућу штету Србији...

Ем су беспотребно међу првима у Европи признале Израел, ем су лудачким признањем Палестине 89те усмерили бес тадашње Америке на нас до максимума, због чега су Срби једини пострадали у сваком сукобу...

Ти обрти подршке показују тоталну непостојност било какве спољене политике, већ су све те опречне одлуке донете ради унутрашњег пребијања опозиције или креираног рата, који им даје једини разлог за постојање...

Исто и сада раде дајући подршку Израелу, а здушно навијајући и ботујући за Палестину, што беспотребно цепа ионако поцепану кохезију друштва

Комуњаре су урадиле сваку могућу штету Србији...

Ем су беспотребно међу првима у Европи признале Израел, ем су лудачким признањем Палестине 89те усмерили бес тадашње Америке на нас до максимума, због чега су Срби једини пострадали у сваком сукобу...

Ти обрти подршке показују тоталну непостојност било какве спољене плолитике, већ су све те опречне одлуке донете ради унутрашњег пребијања опозиције или креираног рата, који им даје једини разлог за постојање...

Исто и сада раде дајући подршку Израелу, а здушно навијајући и ботујући за Палестину, што беспотребно цепа ионако поцепану кохезију друштва

Sve se slazem, ali ima nesto i do nas - ono, "kakav narod - takva vlast". Od toga koga biramo da nas predstavlja u politici uopste, znaci koga u strankama uopste clanstvo kandiduje u vise nivoe, pa do toga koga biramo da nam bude zakonodavna i izvrsna vlast. Ukratko svi politicari su nam katastrofa, ali njih neko gura/bira i u samim strankama, a posle i mi ovce to aminujemo na izborima.

Арапски савезници Совјетског Савеза губе све ратове против Израиља још од 1948.

Ево већ 75 година равно Совјетски Савез покушава да уништи Израел, и ништа.

Русија капутт.

Ja sam ti već odgovorio na to. Mosad nije trebao da dopusti da Hamas toliko ojača. Za čije babe zdravlje je ta obaveštajna služba na tako visokom glasu?
To je za ex post analizu
Pošto je stanje kakvo jeste, možda i moraju da izmisle neki "radar". Ako misliš da je rešenje genocid (ovo je daleko bliže definiciji genocida nego što je Srebrenica i u najgorim verzijama) onda treba publika da ne kritikuje kada Rusi rade slično, samo malo blaže i sporije, ili Srbi nešto nalik, samo malo stidljivije i umerenije...
Kakvo rešenje su Rusi sproveli za Kenigsberg ili Abhaziju?

Морам признати да не пратим превише ситуацију на Блиск...тј. средњем истоку, али ми се чини да ће можда после овог рата на том подручју завладати мир.

Биби одиграо за десетку!
20231016_181404.jpg

20231016_181436.jpg

20231016_181341.jpg

:hahaha: :hahaha: :hahaha:

Tu je greška. Mi upravo treba da se militarizujemo i da formiramo vojnu kulturu. Rok 5 godina. Vežbe 3 meseca godišnje. Organizacija oko vojne sile. Samo ćemo tako moći da zauzmemo naš prirodni životni prostor kojem su granice donde dokle seže SPC.
Onda nema druge nego "Drang nach Westen". Da ne tražite dugo evo adrese:
Via S. Spiridione, 9, 34122 Trieste TS, Italy

Šta li ti uopšte drobiš po ovom topiku, to obraza nema, ni najmanje.
Sve ono što si izmišljao da rade Rusi i da ih zbog toga treba sve pobiti, upravo sada na očigled celog sveta rade Jevreji. Zapravo, ovo što rade Jevreji ni najmaštovitiji među vama nisu mogli izmisliti. Ti ih svejedno podržavaš i dalje nešto pametuješ. Tražiš još palestinske krvi. Boga se sigurno ne bojiš.
Ima li tvoje božanstvo rogove i papke?
Nema ali ih ima on.

Znači sada je i zvanično utvrđeno:

Комисија УН назвала је несразмерне израелске ударе на Газу ратним злочином

Непропорционални удари Израела на Газу у периоду између маја 2021. и августа 2023. године представљају ратни злочин, а забрана уласка хуманитарне помоћи у Газу крши међународно право, наводи се у извештају независне истражне комисије УН за Израел и палестинске територије.
Комисија истиче да је овај извештај завршен пре последњег избијања насиља и обухвата период од маја 2021. до августа 2023. године.

„У извештају се такође наводи да штета и жртве изазване израелским нападима (у Гази) нису били пропорционални војној предности и стога ове дејства представљају ратни злочин. Осим тога, комисија је констатовала да је забрана на увоз хране и медицинских потрепштина у Газу представља кршење међународног хуманитарног права“, додаје се у документу.

Šta li ti uopšte drobiš po ovom topiku, to obraza nema, ni najmanje.
Sve ono što si izmišljao da rade Rusi i da ih zbog toga treba sve pobiti, upravo sada na očigled celog sveta rade Jevreji. Zapravo, ovo što rade Jevreji ni najmaštovitiji među vama nisu mogli izmisliti. Ti ih svejedno podržavaš i dalje nešto pametuješ. Tražiš još palestinske krvi. Boga se sigurno ne bojiš.
Ima li tvoje božanstvo rogove i papke?
Objasni nam kada su to Ukrajinci upali u Rusiju i ciljano pobili 260 nevinih tinejdžera na partiju, obilazili sela i klali sve što hoda.
Malo lagimo?
Obraz đon, cca 2 inča, a mislim da ti je i deblji

Treba. Ali vi dzihadlije neoliberalne ih ubacujete tamo mesto da ih terate. I ubijate nas koji bi smo ih terali. Dajete nasu zemlju islamistima.

#VISTEZLO

Inace Kina podrzala Hamas

Diktatura antihrišćanska i država vesnik Novog svetskog poretka naravno da će podržavati krvoprolića. Kina je svoj narod pretvorila u robove i robote bez emocija, šta očekivati za ostatak sveta. Jeza treba hvatati svakog slobodarskog čoveka na sam spomen Kine i Severne Koreje. Ali ti si i džihadi i komunjari. Divan spoj.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back