Rat izmedju Izraela i Hamasa, Hezbolaha, Huta (1)

Koju stranu podržavate?

• Ukupno glasova
    194
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
У Британији дословно:

https://www.gov.uk/government/news/islamist-terrorist-group-hamas-banned-in-the-uk

За Србију не знам, Срби увек имају симпатије за терористе, асасине и сличан олош.

Ovako.

Izrealci su trenutno veći teroristi, ubice i ološi.

Koliko su samo jevreji pobili ljude širom sveta za vreme vladavine u USA to nećemo nikad saznati tačno u broj ali je broj ogroman a i dalje raste.

Tako da je meni Izreal veće zlo od Hamasa.

Ovako.

Koliko su samo jevreji pobili ljude širom sveta za vreme vladavine u USA to nećemo nikad saznati tačno u broj ali je broj ogroman a i dalje raste.

Ajde da čujemo i od tebe gromoglasnu tišinu:
Na koji prihvatljiv način IDF treba uništiti Hamas?

Ovako.

Palestinci po meni,ne mogu biti teroristi prema jevrejskim osvajačima u Palestini.
Zamislimo da se ostvarila ideja ili plan o državi podunavskih Švaba sa Beogradom kao glavnim gradom.Ko bi od nas te nemačke kolonizovane civile opažao kao bića sa ljudskim pravima ?

Loša logika.
Jevrejska dijaspora u Americi je novijeg datuma.

Uzgred, Jevreji su u Damasku / Bagdadu / Aleksandriji prisutni preko 2000 godina. Sad ih tamo NEMA

Pa nema ih od onda kad su odlucili da ubijaju i proteruju Arape muslimane . Pre toga jevreji su cvetali u muslimanskim zemljama.

Bili najbogatiji.

Jer islam zabranjuje davanje para na kamatu, dok Jevreji nemaju taj problem.

Palestinci po meni,ne mogu biti teroristi prema jevrejskim osvajačima u Palestini.
Zamislimo da se ostvarila ideja ili plan o državi podunavskih Švaba sa Beogradom kao glavnim gradom.Ko bi od nas te nemačke kolonizovane civile opažao kao bića sa ljudskim pravima ?

Problem je generalizacija. Nisu svi Palestinci Hamas.

Jevreji svakog Palestinca vide kao pripadnika Hamasa.

U školi mala deca uče da im je Islam neprijatelj i da treba da se obračunaju sa njima.

U čemu je razlika islama i judeizma? Nema razlike! Jedna vera hoće da uništi drugu i obrnuto.

Ja se ne sećam da su mene učili da mrzim druge vere.

Nisu me učili da svako ko veruje u Islam ili u drugu veru da mi je smrtni neprijatelj.

Vremenom kroz život sam postaviš toleranciju na svaku od postojećih religija.

Ozbiljno? A kako nazivaš naoružanu osobu koja upadne u selo i pokolje sve od 0 do 100 godina?
Teroristi očito nisu. Kako ih nazivaš?

Pisao sam već svoje vidjenje toga i na koji način
Zna se vojna doktrina !
I šta spada u ratni zločin
Civilno stanovništvo se ne dira
neka to nauče od putina ako ne znahzu
No iluzorno je to pričati tebi i sličnima tebi
A konkretan odgovor glasi kako?
Kako da IDF uništi Hamas i spriječi buduće ciljanje masakre nevinih?

Израел је управо бомбардовао Уједињене нације ( @УНРВА ) складиште хуманитарне помоћи у Гази. Израел је такође бомбардовао штаб цивилне одбране за спасавање у Гази и јорданску пољску болницу. Пратите ме за још најновијих вести о израелско-палестинском рату

Ох, не...опет Ти несхваћени...:sad2:...који се редовно дружи са ционистички м расистима

Наравно, ја имам пријатеље Јевреје. Одлични људи.

Да ниси остао провинцијалац заувек и ти би можда имао пријатеље ван сопствене каљаве махале. То је врло лепа ствар.

Ozbiljno? A kako nazivaš naoružanu osobu koja upadne u selo i pokolje sve od 0 do 100 godina?
Teroristi očito nisu. Kako ih nazivaš?
Vidi Frki,u ratovima ne dakle samo u ratu o kome govorimo nego uopšte uzev,neki od učesnika napadačkih akcija su toliko nabijeni strahom za sopstveni život da pucaju na sve što je živo ili što se miče .To je rekoa bih neko stanje toliko sužene svesti da se može govoriti i o neuračunljivosti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back