„Рат блокадера“ на Правном факултету: Пленум прешао у свеопшти хаос (видео)

Od tebe drugo nisam ni očekivala nego da udariš na navodni osećaj solidarnosti sa radničkom klasom :mrgreen: kada budeš pristao da te operiše keramičar, javi se ;)
u tom slučaju što će doktor i nastavnica u politici. Neka se drže svoje struke. Neka politiku prepuste pravnicima:mrgreen:

u tom slučaju što će doktor i nastavnica u politici. Neka se drže svoje struke. Neka politiku prepuste pravnicima:mrgreen:
A limari i zidari neka budu u parlamentu ;) da ne budem pogrešno shvaćena, ali dosadašnje postavljanje nestručnih na bitne funkcije dovelo je do smrti ljudi.

Nama smetaju lopovi i ubice.
Теби сметају, али они који стоје иза блокадерског покрета само желе да заузму Вучићево место, и да они раде исто ово што раде напредњаци 13 и по година, и ДОС-овци 12 година.Хоће да направе својих 40-так милијардера и 45 000 милионера, и ништа више, то је читава прича.

Ти ако хоћеш иди по улици и буди користан идиот да неки нови Ђилас откупи рекламне секунде на РТС-у, па их препрода по 100 пута већој цени и тако "поштено" стекне капитал, па онда ту фирму препрода свом компањону, и из ње настану "независни медији" Н1 и Нова С који нам сада соле памет о корупцији и владавини права.

Ја нећу.

A limari i zidari neka budu u parlamentu ;) da ne budem pogrešno shvaćena, ali dosadašnje postavljanje nestručnih na bitne funkcije dovelo je do smrti ljudi.
Zar nisu školovana, stručna lica radila na obnovi željezničke stanice u NS? Evo gde može da dovede slepo poverenje u stručnost

Теби сметају, али они који стоје иза блокадерског покрета само желе да заузму Вучићево место, и да они раде исто ово што раде напредњаци 13 и по година, и ДОС-овци 12 година.Хоће да направе својих 40-так милијардера и 45 000 милионера, и ништа више, то је читава прича.

Ти ако хоћеш иди по улици и буди користан идиот да неки нови Ђилас откупи рекламне секунде на РТС-у, па их препрода по 100 пута већој цени и тако "поштено" стекне кпаитал, па онда ту фирму препрода свом компањону, и из ње настану "независни медији" Н1 и Нова С који нам сада соле памет о корупцији и владавини права.

Ја нећу.
I po drugi put, to nije bilo moje pitanje ali ovo može biti odgovor jer potvrđuje moje mišljenje o selektivnom shvatanju nasilja od strane sns članova i placenika.

Студенти су већ поделили, одбацили су буквално све опозиционе странке. Има странака опозиције које нису биле никад у власти, а стављају се у исти кош са оним опозиционим странкама које су се добро наплатиле. Овакво стање где се не зна шта се нуди, сем скидања картела неће донети победу на изборима. Народ мора да зна о животним и стратешким питањима ,где и како ће водити Србију. Шта је са еу? Космет? нато? Не интересује ме ко је на листи али хоћу да знам који је програм. Нећу да заменим једну "хоботницу" за другу.
Ja to kada sam napisao pre godinu dana, velika većina mi je napisala ćuti nije vrijeme o tome pisati, skloni se i slično evo sendvič bote.
Nisam siguran koliki je prosjek godišta forumaša ali sam se svega nagledao od 90-ih i jako sam obazriv prema ulici bez jasne političke definicije.Djindjić, Koštunica, Drašković, Batić i da ne nabrajam dalje su imali jasan koncept, doktori nauka.Mada sam danas svjestan lične naivnosti u vezi tadašnjeg populizma ali ipak su ti ljudi radili čudo u medijskim uslovima NULA.Imali su jasan stav o svemu.Danas se sve svelo kako što pogrdnije nazvati drugu stranu ćacad kao dzukela ili blokader izgajnik.Izgleda era rijalitija uzima svoje.Politika destrukcije i širenja srpske regionalne netrepeljivosti na nivou lokal šovinizma ja i samo ja.Teška vremena gdje su nam bili ugroženi životi i egzistencija stvorili su jake individue i političke junake.Ovakva slupana vremena bahatluka gdje su svi pametni dok leže i smišljaju pola dana kako će uvrediti političkog neistomišljenika, a ne u rovu kao generacija pre njih, stvaraju klasične političke idiote.Nisam pesimista a po prirodi jesam.Pametni su na marginama društva što znači da se sklanjaju od budala.Takav sistem odgovara današnjoj političkoj sceni koja se gradi 30+ godina u uslovima divlje tranzicije i divljeg politikanstva gdje su bitniji stavovi nato pakta i Rusije, EU a najmanje važno šta je interes Srbije.Zato ne treba da čudi što je plafon politike Vučić.

Poslednja izmena:
I po drugi put, to nije bilo moje pitanje ali ovo može biti odgovor jer potvrđuje moje mišljenje o selektivnom shvatanju nasilja od strane sns članova i placenika.
И блокадери и напредњаци селективно осуђују насиље.Добро је када ми бијемо, а лоше је кад нас бију.

Ти ако хоћеш иди по улици и буди користан идиот да неки нови Ђилас откупи рекламне секунде на РТС-у, па их препрода по 100 пута већој цени и тако "поштено" стекне капитал, па онда ту фирму препрода свом компањону, и из ње настану "независни медији" Н1 и Нова С који нам сада соле памет о корупцији и владавини права.

Ја нећу.
Nemoj, zato su tu studenti da reše naprednjake i lažnu vučićevu opoziciju. A ti kreni da tražiš drugi posao. 🤩

u zaru politicke borbe znamo kako su srpska vlast i tzv srpska "opozicija" bolje reci oporba jer zajedno sa vlascu rade za njihove insterese, iscenirala onu laznu tucu u parlamentu... pa kada je laz provaljena jer narod vise nije slep kao sto je bio 9. marta, svi se ucutali ko najgori smradovi.

ako se i desi nesto slicno pomenutom, to je samo zbog ubacenih iz bie koja beuspesno pokusavaju da ih sabotiraju iznutra.

sto veca slova na temi, veci im je strah.

Ja to kada sam napisao pre godinu dana, velika većina mi je napisala ćuti nije vrijeme o tome pisati, skloni se i slično evo sendvič bote.
Nisam siguran koliki je prosjek godišta forumaša ali sam se svega nagledao od 90-ih i jako sam obazriv prema ulici bez jasne političke definicije.Djindjić, Koštunica, Drašković, Batić i da ne nabrajam dalje su imali jasan koncept, doktori nauka.Mada sam danas svjestan lične naivnosti u vezi tadašnjeg populizma ali ipak su ti ljudi radili čudo u medijskim uslovima NULA.Imali su jasan stav o svemu.Danas se sve svelo kako što pogrdnije nazvati drugu stranu ćacad kao dzukela ili blokader izgajnik.Izgleda era rijalitija uzima svoje.Politika destrukcije i širenja srpske regionalne netrepeljivosti na nivou lokal šovinizma ja i samo ja.Teška vremena gdje su nam bili ugroženi životi i egzistencija stvorili su jake individue i političke junake.Ovakva slupana vremena bahatluka gdje su svi pametni dok leže i smišljaju pola dana kako će uvrediti političkog neistomišljenika, a ne u rovu kao generacija pre njih, stvaraju klasične političke idiote.Nisam pesimista a po prirodi jesam.Pametni su na marginama društva što znači sa se sklanjaju od budala.Takav sistem odgovara današnjoj političkoj sceni koja se gradi 30+ godina u uslovima divlje tranzicije i divljeg politikanstva gdje su bitniji stavovi nato pakta i Rusije, EU a najmanje važno šta je interes Srbije.Zato ne treba da čudi što je plafon politike Vučić.
za razliku od tebe mudraca iz bosne koji sve zna u srbiji sta se desava, bio u glavnom odboru dss-a.... pocasno..i znam bolje od bilo kog a pogotovo od tebe ko je kostun jer sam mu i kucni prijatelj..

a ovi ostali sto si pomenuo su deo iste sekte za koju botujes.

neuspesno, jer si pravo lice ne jednom pokazao.

Gde ja stadoh ti produzi :D
Логика блокадера:
1."Наши" су крали културно и узвишено, а не сељачки као ови напредњаци.
2.Ми смо завршили факултете и ми треба да прлимо буџет и народни новац, а не ови крезавци из СНС-а
3.Ко је сирома , треба га јебати ома.

РВАВИ НАПАД У ЗОРУ

Блокадер ножем избо мушкарца испред Скупштине​

Осумњиченом је одређено задржавање до 48 часова
Блокадер ножем избо мушкарца испред Скупштине

Недеља, 30.11.2025. у 10:02Политика онлајн
Припадници Министарства унутрашњих послова, интервентних јединица полиције ангажованих на обезбеђењу јавног окупљања испред Дома Народне скупштине, ухапсили су Д. П. (27) због постојања основа сумње да је извршио кривично дело лака телесна повреда.

Како се сумња, Д. П. је јутрос око 4.10 часова на платоу испред Народне скупштине тридесетседмогодишњем мушкарцу, који је учесник овог пријављеног скупа, ножем нанео повреду у пределу натколенице.

Повређени мушкарац је збринут у Ургентном центру.

Осумњиченом је одређено задржавање до 48 часова и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен Првом основном јавном тужилаштву у Београду.

https://www.politika.rs/scc/clanak/714146/blokader-nozem-izbo-muskarca-ispred-skupstine
А ко је то и где ”ширио лажи”?
Да нису случајно они сами направили ”лажну вест”, па је онда демантовали? ;)

sta je ovo?

vlast roka ovu vest

Vučić o nasilju u Pionirskom parku: Blokader preskočio ogradu i ubo čoveka; Trenutno je na operaciji
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je danas za Informer TV o nasilju u Pionirskom parku, incidentu na lokalnim izborima u Negotinu, ali i o trenutnoj situaciji u NIS-u.

vlast roka ovu vest

Vučić o nasilju u Pionirskom parku: Blokader preskočio ogradu i ubo čoveka; Trenutno je na operaciji
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je danas za Informer TV o nasilju u Pionirskom parku, incidentu na lokalnim izborima u Negotinu, ali i o trenutnoj situaciji u NIS-u.
Treba ovaj narod konstantno drzati u tenziji
Kad je mirno dosadno je

Back