Kiki63
Iskusan
- Poruka
- 5.913
Ko tebi dade da budes uciteljica,jadna ta decaOd tebe drugo nisam ni očekivala nego da udariš na navodni osećaj solidarnosti sa radničkom klasomkada budeš pristao da te operiše keramičar, javi se
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko tebi dade da budes uciteljica,jadna ta decaOd tebe drugo nisam ni očekivala nego da udariš na navodni osećaj solidarnosti sa radničkom klasomkada budeš pristao da te operiše keramičar, javi se
![]()
Ko tebi dade internet grdno se zeznuoKo tebi dade da budes uciteljica,jadna ta deca

Mada dobro su te kaznili da radis u seluKo tebi dade internet grdno se zeznuo![]()
u tom slučaju što će doktor i nastavnica u politici. Neka se drže svoje struke. Neka politiku prepuste pravnicimaOd tebe drugo nisam ni očekivala nego da udariš na navodni osećaj solidarnosti sa radničkom klasomkada budeš pristao da te operiše keramičar, javi se
![]()

Je l to za tebe KG selo? Geografija ti loše ide kao i sve ostale obrazovne oblastiMada dobro su te kaznili da radis u selu
Kompleksi prste iz tebe malo da se smiris
Onda bas lose lazesJe l to za tebe KG selo? Geografija ti loše ide kao i sve ostale obrazovne oblasti![]()
A limari i zidari neka budu u parlamentuu tom slučaju što će doktor i nastavnica u politici. Neka se drže svoje struke. Neka politiku prepuste pravnicima![]()
VažiOnda bas lose lazes
Ko zna mozda si masazerka
I drugi putVaži
I ja našla s kim da diskutujem![]()
Теби сметају, али они који стоје иза блокадерског покрета само желе да заузму Вучићево место, и да они раде исто ово што раде напредњаци 13 и по година, и ДОС-овци 12 година.Хоће да направе својих 40-так милијардера и 45 000 милионера, и ништа више, то је читава прича.Nama smetaju lopovi i ubice.
Zar nisu školovana, stručna lica radila na obnovi željezničke stanice u NS? Evo gde može da dovede slepo poverenje u stručnostA limari i zidari neka budu u parlamentuda ne budem pogrešno shvaćena, ali dosadašnje postavljanje nestručnih na bitne funkcije dovelo je do smrti ljudi.
I po drugi put, to nije bilo moje pitanje ali ovo može biti odgovor jer potvrđuje moje mišljenje o selektivnom shvatanju nasilja od strane sns članova i placenika.Теби сметају, али они који стоје иза блокадерског покрета само желе да заузму Вучићево место, и да они раде исто ово што раде напредњаци 13 и по година, и ДОС-овци 12 година.Хоће да направе својих 40-так милијардера и 45 000 милионера, и ништа више, то је читава прича.
Ти ако хоћеш иди по улици и буди користан идиот да неки нови Ђилас откупи рекламне секунде на РТС-у, па их препрода по 100 пута већој цени и тако "поштено" стекне кпаитал, па онда ту фирму препрода свом компањону, и из ње настану "независни медији" Н1 и Нова С који нам сада соле памет о корупцији и владавини права.
Ја нећу.
Ja to kada sam napisao pre godinu dana, velika većina mi je napisala ćuti nije vrijeme o tome pisati, skloni se i slično evo sendvič bote.Студенти су већ поделили, одбацили су буквално све опозиционе странке. Има странака опозиције које нису биле никад у власти, а стављају се у исти кош са оним опозиционим странкама које су се добро наплатиле. Овакво стање где се не зна шта се нуди, сем скидања картела неће донети победу на изборима. Народ мора да зна о животним и стратешким питањима ,где и како ће водити Србију. Шта је са еу? Космет? нато? Не интересује ме ко је на листи али хоћу да знам који је програм. Нећу да заменим једну "хоботницу" за другу.
И блокадери и напредњаци селективно осуђују насиље.Добро је када ми бијемо, а лоше је кад нас бију.I po drugi put, to nije bilo moje pitanje ali ovo može biti odgovor jer potvrđuje moje mišljenje o selektivnom shvatanju nasilja od strane sns članova i placenika.
Nemoj, zato su tu studenti da reše naprednjake i lažnu vučićevu opoziciju. A ti kreni da tražiš drugi posao.Теби сметају, али они који стоје иза блокадерског покрета само желе да заузму Вучићево место, и да они раде исто ово што раде напредњаци 13 и по година, и ДОС-овци 12 година.Хоће да направе својих 40-так милијардера и 45 000 милионера, и ништа више, то је читава прича.
Ти ако хоћеш иди по улици и буди користан идиот да неки нови Ђилас откупи рекламне секунде на РТС-у, па их препрода по 100 пута већој цени и тако "поштено" стекне капитал, па онда ту фирму препрода свом компањону, и из ње настану "независни медији" Н1 и Нова С који нам сада соле памет о корупцији и владавини права.
Ја нећу.
Po projektu koji nije bio stručno urađen. Uz dodatne greške koje su naređivali nestručni..Zar nisu školovana, stručna lica radila na obnovi željezničke stanice u NS? Evo gde može da dovede slepo poverenje u stručnost
Да, како да не.Nemoj, zato su tu studenti da reše naprednjake i lažnu vučićevu opoziciju![]()
Gde ja stadoh ti produziДа, како да не.
za razliku od tebe mudraca iz bosne koji sve zna u srbiji sta se desava, bio u glavnom odboru dss-a.... pocasno..i znam bolje od bilo kog a pogotovo od tebe ko je kostun jer sam mu i kucni prijatelj..Ja to kada sam napisao pre godinu dana, velika većina mi je napisala ćuti nije vrijeme o tome pisati, skloni se i slično evo sendvič bote.
Nisam siguran koliki je prosjek godišta forumaša ali sam se svega nagledao od 90-ih i jako sam obazriv prema ulici bez jasne političke definicije.Djindjić, Koštunica, Drašković, Batić i da ne nabrajam dalje su imali jasan koncept, doktori nauka.Mada sam danas svjestan lične naivnosti u vezi tadašnjeg populizma ali ipak su ti ljudi radili čudo u medijskim uslovima NULA.Imali su jasan stav o svemu.Danas se sve svelo kako što pogrdnije nazvati drugu stranu ćacad kao dzukela ili blokader izgajnik.Izgleda era rijalitija uzima svoje.Politika destrukcije i širenja srpske regionalne netrepeljivosti na nivou lokal šovinizma ja i samo ja.Teška vremena gdje su nam bili ugroženi životi i egzistencija stvorili su jake individue i političke junake.Ovakva slupana vremena bahatluka gdje su svi pametni dok leže i smišljaju pola dana kako će uvrediti političkog neistomišljenika, a ne u rovu kao generacija pre njih, stvaraju klasične političke idiote.Nisam pesimista a po prirodi jesam.Pametni su na marginama društva što znači sa se sklanjaju od budala.Takav sistem odgovara današnjoj političkoj sceni koja se gradi 30+ godina u uslovima divlje tranzicije i divljeg politikanstva gdje su bitniji stavovi nato pakta i Rusije, EU a najmanje važno šta je interes Srbije.Zato ne treba da čudi što je plafon politike Vučić.
Логика блокадера:Gde ja stadoh ti produzi![]()
А ко је то и где ”ширио лажи”?
Да нису случајно они сами направили ”лажну вест”, па је онда демантовали?![]()
Treba ovaj narod konstantno drzati u tenzijivlast roka ovu vest
Vučić o nasilju u Pionirskom parku: Blokader preskočio ogradu i ubo čoveka; Trenutno je na operaciji
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je danas za Informer TV o nasilju u Pionirskom parku, incidentu na lokalnim izborima u Negotinu, ali i o trenutnoj situaciji u NIS-u.
Što sumnjaš? To su mladi ljudi bez kriminalne prošlosti.Да, како да не.