- Poruka
- 29.534
Овај је мени сасвим довољан....![]()
ok on dokazuje da su se Avramu pokazali andjeli ... i nista drugo...
a vi TROJSTVO mozete do sutra da uguravate
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Овај је мени сасвим довољан....![]()
to sto ti iznosis je jeres![]()
Ништа ти то Ворки не вреди, јер цитати које сам раније поставио, говоре да је Дух Свети свесна сила која има СВОЈУ вољу...

Onda VI kažete da Mi bukvalno tumačimo Bibliju, hmm.
Luka 7:35 - Ipak, mudrost opravdavaju sva djeca njezina.”
Kako kažeš da Božja sila IMA RAZUM, onda i MUDROST ima DJECU, ili ???![]()
A zasto ides protiv biblije i Boga?
Ajde iznesi iz tvoje biblije pa da uporedimo?
Nemoj da se brukas vise, molim te, samo ces svojoj dusi da naudis.

Ne lupetaj.
Bog je mudrost, i sve ostalo , pa zar ne moze imati decu?
Nego evo ti za Duha Svetoga pa se razmisli da ne hulis vise.
Дела апостолска, глава 5;
3. А Петар рече: Ананија! Зашто напуни сотона срце твоје да слажеш Духу Светоме и сакријеш од новаца што узе за њиву?
4. Кад је била у тебе не беше ли твоја? И кад је продаде не беше ли у твојој власти? Зашто си дакле такву ствар метнуо у срце своје? Људима ниси слагао него Богу.
Дела апостолска, глава 7;
51. Тврдоврати и необрезаних срца и ушију! Ви се једнако противите Духу Светоме; како ваши оци тако и ви.
Дела апостолска Глава 1;
16. Људи браћо! Требало је да се изврши оно писмо што прорече Дух Свети устима Давидовим за Јуду који беше пред онима што ухватише Исуса;
Дела апостолска, глава 16;
6. А кад прођоше Фригију и галатијску земљу, забрани им Дух Свети говорити реч у Азији.
7. А кад дођоше у Мисију хтеше да иду у Витинију, и Дух не даде.
Дела апостолска, глава 18;
5. И кад сиђоше из Македоније Сила и Тимотије, навали Дух Свети на Павла да сведочи Јеврејима да је Исус Христос.
I mnogo drugo, e sada ti razmisli za ubuduce huliti na Duha Svetoga i govoriti da je bezlicna sila?

kad nadjes rec TROJSTVO u BIBLIJI javni mi
sve sto je bitno u Bibliji pise
i USKRSENJE
i VECNI ZIVOT
itd...
a TROJSTVO ne postoji u BIbliji
mozda u nekim drugim knjigama iz mitologije ga nadjes... probaj tamo
Rekoh, kao i tvom bratu harecu, kada mi nadjete da u bibliji postoji rec teokratija , i ja cu vama pokazati rec trojstvo..
Nego sta bi sav onim izblamirala si se neznanjem, daAvram oslovljava ona tri coveka-andjela -Gospode?
Ако могу ЈС на ово да одговоре?

zašto bi moralo? Zato što rječ: JEDAN (ehad) Bog postoji u Bibliji x puta to piše, a trojedan Bog(trojstvo) ne postoji. A ti možeš i Rječ: Myki maus da usporjeđuješ sa Ehad i Trojstvo.Zasto bi moralo postojati, ako se neke stvari odnose na istu?
Nego ako mi ti pokazes da u bibliji postoji rec; teokratija, i ja cu tebi pokazati trojstvo.
Nema srdzbenego revnost, nema tu polazne tacke , ili sakupi sve sto se govori o Duhu Svetome pa govori ili cuti.Što se SRDIŠ, kada vi imate jednu polazišnu točku, a mi drugu.
Nema greske, jer su ljudi vekovima dobivali otkrivenja o toj tajni, a vi tek molite sto neku godinuSagledajte DOGMU O TROJEDINOM BOGU sa više kuteva, i kroz logiku, pa ćete uvidjeti da griješite.

Mi samo sagledavamo Bozije ljude koji su zivote dali za Grista , i kojima su tajne bile otkrivene.No, teško da možete vidjeti ISTINU, jer ste DIO OVOGA SVIJETA.
Galaćanima 5:22,23 - A plod je duha: ljubav, radost, mir, dugotrpljivost, dobrostivost, dobrota, vjera, blagost, samosvladavanje...![]()
. Korinćanima 12-14 - A mi nismo primili duh svijeta, nego duh koji je od Boga, da spoznamo ono što nam je Bog podario. O tome i govorimo, ne riječima kojima uči ljudska mudrost, nego onima kojima uči duh, dok se služimo duhovnim riječima da objasnimo ono što je duhovno. A tjelesni čovjek ne prihvaća ono što je od Božjega duha, jer je to za njega ludost, i ne može to spoznati, jer se to treba prosuđivati na duhovan način.
Želim ti mir, Božji blagoslov i spoznaju istine !![]()
znači zato što je Svjemoguć on jede i pije i odmara seАко је Бог СВЕМОГУЋ зашто мислиш да му је било немогуће да једе и пије...![]()

zašto bi moralo? Zato što rječ: JEDAN (ehad) Bog postoji u Bibliji x puta to piše, a trojedan Bog(trojstvo) ne postoji. A ti možeš i Rječ: Myki maus da usporjeđuješ sa Ehad i Trojstvo.
a Rječi: theos i kratos piše u Bibliji, rječi koje se jasno slažu u kotext.
pozdrav. harec
А још Исаија има виђење и чује песму анђела који певају Богу: "СВЕТ, СВЕТ, СВЕТ је Господ Саваот..." Зашто се баш ТРИ пута понавља реч СВЕТ...Ако могу ЈС на ово да одговоре?

tri coveka koja su u stvari ANDJELi i to se sigurno ne odnosi na BOga nego se blamirate uvek iznovaRekoh, kao i tvom bratu harecu, kada mi nadjete da u bibliji postoji rec teokratija , i ja cu vama pokazati rec trojstvo..
Nego sta bi sav onim izblamirala si se neznanjem, daAvram oslovljava ona tri coveka-andjela -Gospode?
znači zato što je Svjemoguć on jede i pije i odmara se
ajme jesi sad reko svje.....
pozdrav harec
tri coveka koja su u stvari ANDJELi i to se sigurno ne odnosi na BOga nego se blamirate uvek iznova
pokusavajuci da dokazete a nemozete dokazati...
mozete samo IZMISLJATI
znači zato što je Svjemoguć on jede i pije i odmara se
ajme jesi sad reko svje.....
pozdrav harec

А још Исаија има виђење и чује песму анђела који певају Богу: "СВЕТ, СВЕТ, СВЕТ је Господ Саваот..." Зашто се баш ТРИ пута понавља реч СВЕТ...Ако могу ЈС на ово да одговоре?

ne zaobolazi!! nebitno dali sam ja u pravu ili ne. Bitno je daje Biblija u pravu.Slusaj, ja te razumem, jer po svome poreklu i veri ,naj blizi su ti js po veri.
Ali ne znaci da si u pravu?

to andjeli govore....
a zasto se ponavlja tri puta to necu reci...
istrazite sami![]()
То је алузија на Свету Тројицу..Boky ti si bar svjesniji (od nekih ovdje).Pa hajde reci mi sada kada ti pokazah pismom , zasto ih Avram oslovljava sa Gospode?
kad nadjes rec TROJSTVO u BIBLIJI javni mi
sve sto je bitno u Bibliji pise
i USKRSENJE
i VECNI ZIVOT
itd...
a TROJSTVO ne postoji u BIbliji
mozda u nekim drugim knjigama iz mitologije ga nadjes... probaj tamo