RASPRAVLJANJE NA TEMELJU PISMA

• Začetnik teme Začetnik teme vorki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
И ја чекам да на неком нама разумљивом језику то постави, па да коначно одем на спавање...

Trazih prevod, ali ga ne nadjoh?:lol:
A evo na naski gde se pominje trojica:)
1. Коринћанима, глава 14
27. Ако ко говори језиком, или по двојица, или највише по тројица и то поредом; а један да казује.:lol:

Trazih prevod, ali ga ne nadjoh?:lol:
A evo na naski gde se pominje trojica:)
1. Коринћанима, глава 14
27. Ако ко говори језиком, или по двојица, или највише по тројица и то поредом; а један да казује.:lol:

Сад кад каже Харец."Напиши по нашки, ништа не разумем".:hahaha::cool:

Engleski:
2 Chronicles 9
4 the food on his table, his officers' seating arrangement, the organization of his officials and the uniforms they wore, his cupbearers and their uniforms, and the burnt offerings that he sacrificed at the LORD's temple, she was breathless.
GOD'S WORD® Translation (©1995)

οὕτως κατὰ κράτος τοῦ κυρίου ὁ λόγος ηὔξανεν καὶ ἴσχυεν.
NT: WH / NA27 / UBS4

Pozdrav i laku noć. harec

2CHRON 9:4 I jela na stolu njegovom, i stanove sluga njegovih i dvorbu dvorana njegovih i odelo njihovo, i peharnike njegove, i njihovo odelo, i njihove žrtve paljenice koje prinošahu u domu Gospodnjem, ona dodje izvan sebe,
??????

Mislim da potice iz nekih od ovih zemalja cim mu je poznata ova rec?:lol:

Teokratija je forma vladavine u kojoj religija ili vera igraju dominantnu ulogu. U teokratskim društvima verska struktura komplementarna strukturi vlasti ili dominira nad njom. Reč potiče iz grčkog jezika i doslovno znači „vladavina Boga”. Države koje danas imaju elemente teokratije su: Iran, Izrael, Saudijska Arabija, Vatikan. Teokratske vlasti primenjuju teonomiju (od grčke reči- teos [θεός] - Bog, nomos [νόμος]- zakon)

Mislim da potice iz nekih od ovih zemalja cim mu je poznata ova rec?:lol:

Teokratija je forma vladavine u kojoj religija ili vera igraju dominantnu ulogu. U teokratskim društvima verska struktura komplementarna strukturi vlasti ili dominira nad njom. Reč potiče iz grčkog jezika i doslovno znači „vladavina Boga”. Države koje danas imaju elemente teokratije su: Iran, Izrael, Saudijska Arabija, Vatikan. Teokratske vlasti primenjuju teonomiju (od grčke reči- teos [θεός] - Bog, nomos [νόμος]- zakon)

Када у Ирану противречиш вери, одма ти одсеку главу.:D
Е то се зове ВЛАДАВИНА.:D

де ме упути о чему је овде реч:confused:

Pa , posto su trazili da im mi nadjemo gde se u bibliji moze naci izraz trojica, ja sam im rekao samo pod uslovomako mi nadju da se u bibliji pominjeteokratska organizacija, kako sebe nazivaju, pa onda mi je harec dao citat koji smo preveli , i eto ga . Ja ne vidim da se tako nesto ovde pominje?
Ali zato sam im dao post gde se pominje trojica , vidi skroz iznad.:lol:

Pa , posto su trazili da im mi nadjemo gde se u bibliji moze naci izraz trojica, ja sam im rekao samo pod uslovomako mi nadju da se u bibliji pominjeteokratska organizacija, kako sebe nazivaju, pa onda mi je harec dao citat koji smo preveli , i eto ga . Ja ne vidim da se tako nesto ovde pominje?
Ali zato sam im dao post gde se pominje trojica , vidi skroz iznad.:lol:

Боооки царе, штампај нам паре!:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back