BOKYSTAMY
Veoma poznat
- Poruka
- 10.976
Ja stvarno ne znam ko se ruga Hristu i Crkvi njegovoj?Juda
10 A ovi hule na ono što ne znaju, i raspadaju se u onome što kao životinje po prirodi znaju.
11 Teško njima! Jer putem Kainovim pođoše, s lakomostva svoga za platu u zabludu Valamovu upadoše, i bunom Korejevom sebe izgubiše.
2.Petrova 3:
Druga Petrova glava 3
Pet 1 Evo vam, ljubljeni, ......
3 znajući pre svega da će se u poslednje dane pojaviti se rugači koji će živeti po svojim strastima
4 i govoriti: “Gdje je obećanje pojavljenja njegova?; jer od kad oci pomreše, sve stoji kao od početka stvorenja.”
5 Oni hoće da neznaju da su nebesa još pre, rečju Božjom, postajala kao i zemlja izvučena iz vode i sastavljena s vodom,
6 i da po tome tadašnji svet bi vodom potopljen i pogibe;
7 dočim su sadašnja nebesa i zemlja tom istom Rečju zadržana, i čuvaju se za oganj, za dan suđenja i pogibli bezdušnih ljudi.
8 Ali ovo jedno da vam ne bude nepoznato, ljubljeni: da je jedan dan pred Gospodom kao tisuća godina, a tisuća godina kao jedan dan.
9 Ne docni Gospod s obećanjem, kao što neki misle da docni; nego vas trpi, jer neće da ko pogine, nego se svi da dođu na pokajanje.
10 Ali će doći dan Gospodnji kao lupež, i u taj dan će nebesa s hukom proći i zažareni će stije da se raspadnu, i zemlja i sva dela na njoj sagoreće.
![]()
![]()
Ajde navedi mi te vase ljude kroz istoriju, ako postoje uopste ako ne izmisljate kao i obicno?