vorki
Iskusan
- Poruka
- 5.032
Хоћеш да кажеш да су апостоли ломили хлеб(причешће) само на велики четвртак?
DA ! Pisao sam već o tome.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Хоћеш да кажеш да су апостоли ломили хлеб(причешће) само на велики четвртак?

No dobro, to je samo tvoje mišljenje i stav.
To što kažeš da se MISLI na apostole a ne na prve kršćane, te da se misli na cijelokupno kršćanstvo, je samo TVOJ STAV, ili tvoje službene religije, međutim, NIJE TOČNO, pošto Isus nije imao SAMO 12 apostola, nego i MNOŠTVO drugih kršćana, tako da je PRIKLADNO reći upravo onako kako sam i rekao.![]()
![]()
DA ! Pisao sam već o tome.![]()
![]()
Боки, хоћеш ли ти да ово преузмеш или да преузме Теолог?
Ја морам сад да вечерам...

Kad i ti sam kazes ''U VECINI SLUCAJEVA" samim tim dokazujes da ste lazni proroci! ''Sto bi prorok rekao u ime Gospodnje, pa se ne zbude i ne navrsi se, to je rec koju nije rekao Gospod; nego je iz oholosti rekao onaj prorok, ne boj ga se!!! (5 Mojs 18, 22).

Боки, хоћеш ли ти да ово преузмеш или да преузме Теолог?
Ја морам сад да вечерам...

Hahaha, da, bilo bi lijepo kada bi bilo savršeno.
Priče Salamunove 4:18,19 - A pravednička je staza kao sjajna svjetlost koja sve jače svijetli, dok ne bude potpuni dan. A put je zlih kao mrak, ne znaju o što se spotiču.![]()
Hahaha, znači okupili ste se u okviru svetoga trojstva, ili ???![]()
![]()

Hahaha, znači okupili ste se u okviru svetoga trojstva, ili ???![]()
![]()
Po tome vasa svetlost slabo svetli naspram 2000.g, stare crkve?
Lose zboris

Po tome vasa svetlost slabo svetli naspram 2000.g, stare crkve?
Lose zboris
Мора да им је нестало уља у светиљкама...![]()
Ворки, ртекао си да се апостоли нису окупљали на ломљење хлебова(причест)?!
Питам још једном, јер не могу да верујем шта си написао...![]()

Мора да им је нестало уља у светиљкама...![]()
ISTINA se POSTEPENO otkriva, kako u doba prvoga stoljeća, tako je i sada, no kod vas se izgleda ODJEDANPUT otkrila, ili ???
Rekao sam da se nisu okupljali svaki dan, nego na dan pashe.![]()
![]()
"И сваки дан бијаху истрајно и једнодушно у храму, и ломећи хлеб по домовима, примаху храну с радошћу и у простоти срца"(Дел.2,46)

Pa nije , zato ti i pricam da nema svega u svetome pismu, ali zato kroz vekove se Bog otkrio svojim ugodnicima , na svoju slavu a na spasenje verujucim,
Ali ko se odvojion krece od pocetka , i nikada ne moze stici otkriveno osim ako ne primi na veru sa iskrenim pokajanjem i ispovescu.

Rekao sam da se nisu okupljali svaki dan, nego na dan pashe.![]()
![]()

"И сваки дан бијаху истрајно и једнодушно у храму, и ломећи хлеб по домовима, примаху храну с радошћу и у простоти срца"(Дел.2,46)

Ivan 17:17 - Posveti ih istinom! Tvoja je riječ istina.
Ti znači NE VJERUJEŠ da je u Bibliji kompletna istina koja je potrebna za njegov narod ???![]()
![]()
Kad i ti sam kazes ''U VECINI SLUCAJEVA" samim tim dokazujes da ste lazni proroci! ''Sto bi prorok rekao u ime Gospodnje, pa se ne zbude i ne navrsi se, to je rec koju nije rekao Gospod; nego je iz oholosti rekao onaj prorok, ne boj ga se!!! (5 Mojs 18, 22).