immph
Poznat
- Poruka
- 7.095
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vise se ne svadjate na Milanove slike???Super!Vise se ne svadjate na Milanove slike???Super!

NE,naravno,nego mi je bas eXtra sto se vise ne svadjamo,.................:-DA ti to oces da se mi opet svadjamo oko toga???![]()
Vec sam nasla neke cure koje ga takodje simpatisu.... A sta ce to biti kada stavim sliku??? Militon mi je postala draga....a ti me nesto mnogo ZzzzZ.....Sta imas ti protiv mene od pocetka???NE,naravno,nego mi je bas eXtra sto se vise ne svadjamo,.................:-D
Pa u pravu si ovde treba svasta da se desava...a ne da bude dosadno...........ALEKSANDRA moras da shvatis da postoje oni i koji ga vole...Vec sam nasla neke cure koje ga takodje simpatisu.... A sta ce to biti kada stavim sliku??? Militon mi je postala draga....a ti me nesto mnogo ZzzzZ.....Sta imas ti protiv mene od pocetka???
![]()

:rolleyes::rolleyes:
Drago mi je sto je tako jer ne zelim nisakim da budem u ikakvom sukobu..a Sanja takodje mi je drago sto ti je extra i sto se ljudi ne svadjaju oko toga..ja sam to vec odavno zaboravila nego si me podsetila onim postom na tu svadju...a ko voli Milana a ko ne to su vase stvari...ti stavis njegovu sliku ja napisem sta mislim o njemu i kraj..naravno ako ti se ne svidja moje misljenje o njemu ti ces da planes..ali to je sve normalno.![]()
slabo sam ga nesto cula....sta ce mu dobar glas kad mu je muzika sra.nje
ops:jos jednom neko postavi njegovu sliku e onda ce biti svasta....
To mala!slabo sam ga nesto cula....sta ce mu dobar glas kad mu je muzika sra.nje