Rasprava........

Katy........e ti si izabrana za mis...srecna???:lol: Samo neke klinke postavljaju slike...ti si prava osobaaaaaaaa za MISs ForumaA ;)

Ajde da kažem da sam počastvovana, ali ipak sam ja rodjena da budem miss. Niko ne može da utiče na to...
Tebi mogu da zahvalim na tome što počinješ da uvidjaš i shvataš kolika količina lepote se nalazi u i na meni ;) Samo nastavi tako, i počećes da se prolepšavaš... ;)
Klinčice mogu da sanjaju o mojoj lepoti...takvo savršenstvo nikada neće dostići!!!!!!!!!

Ajde da kažem da sam počastvovana, ali ipak sam ja rodjena da budem miss. Niko ne može da utiče na to...
Tebi mogu da zahvalim na tome što počinješ da uvidjaš i shvataš kolika količina lepote se nalazi u i na meni ;) Samo nastavi tako, i počećes da se prolepšavaš... ;)
Klinčice mogu da sanjaju o mojoj lepoti...takvo savršenstvo nikada neće dostići!!!!!!!!!

Moracu poceti da ucim...znaci to je taj recept za lepotu...
Ljubomorna, ljubomorna...nego 8) i treba... Svi se živi pojedite, rugobe male ružne :lol:

Mi smo sseeeeeee pojeleeeeeeee...............:roll: 8-):smile:

E, smajlice...i ja obožavam da pravim prezentacije na kompu!!!!!!!!!!!TO mi je omiljeni hobi!!!!!!!!
I moja najortakinja iz skolske klupe se loži na Milančeta :D Izlepila slike po sveskama, telefonu...

E, smajlice...i ja obožavam da pravim prezentacije na kompu!!!!!!!!!!!TO mi je omiljeni hobi!!!!!!!!
I moja najortakinja iz skolske klupe se loži na Milančeta :D Izlepila slike po sveskama, telefonu...

Pa drago mi je sto je Milancetov fan............. Meni je ceo regal izlepljen......Imam njegov broj telefona :lol: Pozzzzz frendicu........... Ja obozavam da pravim prezentacije.........imam kolekciju.....pravim serije sve i svasta. Moje prezenacije ima celoooooooo Smederevoooooooooo....

Moja drugarica ima njegov broj, i pre neki dan ga je zvala i ovako je tekao razgovor (koji smo svi slusali):
on: halo?
ona:e cao Milane, ovde Natasa
on: koja Natasa?
ona:e, ne mogu da verujem, pa bili smo zajedno! a sad si kao zvezda pa si me zaboravio!
on: a Natasa ti si!!! e, izvini, na nekom snimanju sam, zovem te veceras, ljubim te
ona: ok
Pa onda veceras...
on: e Natasa, ja sam
ona: e, gde si sad?
on: u Beogradu
ona: e, i ja, aj da se vidimo!
on: ali sta ces ti u Beogradu?
ona: pa nesto sam kod tetke....
I tu sam se toliko smejala da vise nisam slusala....

Pa lepooo.....drago mi je :lol: I ja imam isto fix i mob...I ja sam ga zvala na fix. i rekla ovako:
JA: Dobar dan, ovde *** da li mogu da dobijem Milana?
NJEGOVA SEKA ANASTASIA: Miki nije kod kuce...:lol: Imam i Enin broj...koja ludaca dere se na slusalici peva nesto hahahahhahahahha PooooKLa sam...

Moja drugarica ima njegov broj, i pre neki dan ga je zvala i ovako je tekao razgovor (koji smo svi slusali):
on: halo?
ona:e cao Milane, ovde Natasa
on: koja Natasa?
ona:e, ne mogu da verujem, pa bili smo zajedno! a sad si kao zvezda pa si me zaboravio!
on: a Natasa ti si!!! e, izvini, na nekom snimanju sam, zovem te veceras, ljubim te
ona: ok
Pa onda veceras...
on: e Natasa, ja sam
ona: e, gde si sad?
on: u Beogradu
ona: e, i ja, aj da se vidimo!
on: ali sta ces ti u Beogradu?
ona: pa nesto sam kod tetke....
I tu sam se toliko smejala da vise nisam slusala....

Garant je to rekao!
Mi smo zezali i Krasica i Milana i Dinchu....to bilo za moju slavu...i moja jedna drugarica ih obozava a nama bio smor pa ih zezali...:lol:
A najvishe se primio taj Krasic...
Dichi su pevali...i on je pevao Jelenu...
a Milan je rekao da je dostipan od pola 5 do pola 6 i od pola 8 do 9 ili tako neshto...:lol:

Garant je to rekao!
Mi smo zezali i Krasica i Milana i Dinchu....to bilo za moju slavu...i moja jedna drugarica ih obozava a nama bio smor pa ih zezali...:lol:
A najvishe se primio taj Krasic...
Dichi su pevali...i on je pevao Jelenu...
a Milan je rekao da je dostipan od pola 5 do pola 6 i od pola 8 do 9 ili tako neshto...:lol:
Hahaha :D I nama je rekao da je dostupan oko 10... Tad nas je i nazvao ;)
E, a tako smo zajebavali i onu iz Velikog Brata... Jao, kako se zove ona plavusa... Nema veze, nije ni vazno. Uglavnom, zovemo mi nju, i javi se zena.
ona: Halo, ko je to?
ja: Dobar dan, ja sam Sanja, mojoj sestri je sutra rodjendan i volela bih da je sutra nazovete.
ona: Stvarno??? Pa super! Daj mi broj da je nazovem.
I dam joj ja broj moje drugarice, kad zove ona sutra ujutru...
ona: Jao Anja, srecan ti rodjendan! Koliko godinica slavis? 11? Ijao, pa srecan ti rodjendan....

Pa nazovi ga da proverish jel menjao termin....:lol:

Zvala sam ga na fixnom zauzeto Tu...Tuuu.tUU...

Kako je sladak...

Prilozi

• 3862583[1].jpg
    3862583[1].jpg
    17,4 KB · Pregleda: 4

Back