- Poruka
- 27.075
Па и Срби за време Карађорђа су били сепаратисти....
Било бре људима досадно па узели да играју нешто квалитетно на пољу друштвених игара!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Srbija je bila okupirana od strane Osmanlija. Hrvatska je bila ravnopravna republika unutar Jugoslavije kao federativne države.Па и Срби за време Карађорђа су били сепаратисти....
Хрватијанци су скоро 100% ископирали српско ослобађање из 19. века.
Има једна велика разлика,
Срби су то сами извели !
Zar nije Sultan pomagao Srbima u 19. vijeku i napisao prvi srpski ustav?
https://sr.wikipedia.org/sr/Устав_Србије_из_1838.

Memorandum SANU 1986, sve od toga krece. Tacka
Slovenački memorandum je počeo da se piše još ranije, 1985. godine.
Mislis ovo, objavljen 1987. godine?
https://sr.wikipedia.org/wiki/Прилози_за_словеначки_национални_програм
Znaci bas odluce da objave odmah nakon Memoranduma SANU, lukavi Slovenci....
Znaci bas odluce da objave odmah nakon Memoranduma SANU, lukavi Slovenci....
Inače, u tom dokumentu se Crnogorci navode kao jedan od razloga za propast Jugoslavije. Ili preciznije, za ugrožavanje slovenačkog nacionalnog identiteta.
Nama treba novi memorandum vojni carski o rijesavanju NATO, demokratskog, franackog, hrvatskog, bosnjackog, siptarskog, i crnogorskog pitanja i povratku Carevine, i ceranju bande gdje se god nalaze po svijetu.
Srbija, Crna Gora i Makedonija se navode kao tzv. južne republike. One se tretiraju kao inferiorne, slabije razvijene i na nižem civilizacijskom stupnju i zbog Makedonaca, Srba i Crnogoraca koji parazitiraju na Slovencima tj. žive na grbači Slovenije, Slovenija ne može da napreduje dalje i zbog toga je Jugoslavija kao država nemoguća jer moraju Srbi, Crnogorci i Makedonci da žive u drugoj državi.
Sto si preša na hrvatsko-crnogorski
Ja sam hercegovac, na tom dijalektu sam odrastao