Raspad Rusije je neizbezan

Па то је твоја идеја да су јел Немци тако јаки у високим технологијама, где су усамљени и јединствени...
Један сателит,а???:hahaha:
Немачка годишње лансира више стотина сателита и то готово све са Руских ракета носача.
Немачка продаје аутомобиле и у САД и у Француској и у развијенијој од ње Швајцарској...Тако да ти тај аргимент није од никаквог значај у рангирњу држава.

Ti očigledno debelo mešaš pojmove.
Ja pišem o proizvodima koji bi da Rusija ima izdiglo iz bede. A ti opet o nečemu što Ruskom narodu ne pomaže. Nego pomaže vašem egu i tešite sami sebe.
Pa ni votku ne znaju da prodaju. Finci su napravili veći brend nego što su Rusi. Jel izmišljam.
Živeće dok imaju sirovine, a posle. Živeće od lansiranja satelita, kako da ne. A kasnije plaćaju korišćenje istih tih satelita. Mislim na komunikacione, GPS....itd satelite, ne vojne.
Evo kupuju i putničke avione Boeing 50 ili 60 aviona. A pre toga prodali rude i sirovine potrebne za pravljenje istih tih aviona. Jer je to posao??? a da ne pišem da ta bogatstva kontrolišu najveći svetki Rusi tajkuni, polovinu pokradu i da sami građani Rusije nemaju nikakve koristi.
Džabe im bogatsva kada nemaju ekonomiju i industriju.

Od raspada Rusije nema ništa, jer će Putin jako brutalno da reaguje i vojno i politički i ekonomski na svakog ko pokuša.
Ali ako se ujedini sa Belorusijom i ostalim šupakim državam u okruženju, negine im propast. Prvo ekonomski pa onda i teritorijalno.

Ti očigledno debelo mešaš pojmove.
Ja pišem o proizvodima koji bi da Rusija ima izdiglo iz bede. A ti opet o nečemu što Ruskom narodu ne pomaže. Nego pomaže vašem egu i tešite sami sebe.
Pa ni votku ne znaju da prodaju. Finci su napravili veći brend nego što su Rusi. Jel izmišljam.
Živeće dok imaju sirovine, a posle. Živeće od lansiranja satelita, kako da ne. A kasnije plaćaju korišćenje istih tih satelita. Mislim na komunikacione, GPS....itd satelite, ne vojne.
Evo kupuju i putničke avione Boeing 50 ili 60 aviona. A pre toga prodali rude i sirovine potrebne za pravljenje istih tih aviona. Jer je to posao??? a da ne pišem da ta bogatstva kontrolišu najveći svetki Rusi tajkuni, polovinu pokradu i da sami građani Rusije nemaju nikakve koristi.
Džabe im bogatsva kada nemaju ekonomiju i industriju.
Ајде што си досад писао глупости, али си се сад и погубио најгоре...Оно што сам ти написао показује да постоји широк спектар технологија које се користе и које се продају или се продају услуге на основу тих технологија. И да ти поновим још једном:Не постоји земља у свету која је у свему сама себи довољна. Но мање више, то је ионако високо за тебе(ебте ти чак ни о шатловима појма немаш а то му дође висока технологија твојих милих&драгих САД),а ионако ти требе по сат времена да смислиш пост, али једно ме интересује: Ко ти пише постове с обзиром да си безнадежно дислексичан а у последњих неколико постова се то не види?

Mama mi piše.hahahaha
Ako si toliko pametan, kako ne možeš da provališ kada se kuca preko telefona a kada preko kompa.

A što se tiče vremena pisanja. Imam ja druge stavri u životu da radim a ne da blejim na forumu deset sati.:hahaha:
Nešto radim, pa bacim pogled. Zato kasnim, a ne zato što dugo razmišljam šta tebi da odgovorim. A usluga i proizvodnja nije isto. Ali šta vredi objašnjavati.

Mama mi piše.hahahaha
Ako si toliko pametan, kako ne možeš da provališ kada se kuca preko telefona a kada preko kompa.

A što se tiče vremena pisanja. Imam ja druge stavri u životu da radim a ne da blejim na forumu deset sati.:hahaha:
Nešto radim, pa bacim pogled. Zato kasnim, a ne zato što dugo razmišljam šta tebi da odgovorim. A usluga i proizvodnja nije isto. Ali šta vredi objašnjavati.
Наравно... Нпр услуга лансирања сателита:hahaha:
Услуга продаје најсофистициранијег оружја:hahaha:
Услуга извоза пољопривредних производа:hahaha:
Све услуга до услуге.:hahaha:

Proveri ti šta sam ti napisao, a ne da se hvataš sa slamu, jaoj preskočio je ili nije napisao jedno slovo.
Smešan si, kao i tvoje poznavanje ekonomije.
U ostalom vreme će pokazati.
:hahaha:Дакле ево опет дислексија.
Не хватам се за сламке, јер једноставно да би био јак у енергетици,грађевинарству(еб га то сам пропустио да те обавестим),војној индустрији, космичкој индустрији мораш имати јаку индустрију уопште, добру школску инфраструктуру, тржиште и још доста тог.
А да нису најразвијенији јасно је, као што је јасно и да грабе напред...
А за аутомобиле..Па нпр у САД уопште узевши европски ауто је престижан ауто, немачки поготово. Уосталом ја сам ћу увек рећи да важи:Мерцедес је ауто све су остало кромпири.

Pitao sam te za žitarice....
Zašto Rusija uvozi i koje???, pošto si naveo poljoprivredu...pusti sada gluposti sa strane i da se vadiš i spasavaš du...
Русија повремено увози пшеницу, кад је година рђава, тј увек је има довољно, али се она нижег квалитета сматра сточном пшеницом и углавном кукуруз јер је ,,хладњикава" за исти. Јечам понекад док је раж извозна житарица.

Jel vidiš šta pišeš.
Ponekada, rđava godina,....tra la...
Najveći uvoznici kukuruza. Već pet godina imaju problema sa proizvodnjom živinskog mesa. Država ne može da kontroliše cene mesa u Rusiji. Jer se uvoze žitarice za prehranu koje plaćaju papreno.
Pa te pitam koja poljoprivreda, pošto si je naveo.
Jedino što izvoze i najveći su izvoznici je krzno. Ali opet im se vraća nazad kao gotov proizvod, koji Ruski bogataši kupuju kao gaće.

Jel vidiš šta pišeš.
Ponekada, rđava godina,....tra la...
Najveći uvoznici kukuruza. Već pet godina imaju problema sa proizvodnjom živinskog mesa. Država ne može da kontroliše cene mesa u Rusiji. Jer se uvoze žitarice za prehranu koje plaćaju papreno.
Pa te pitam koja poljoprivreda, pošto si je naveo.
Jedino što izvoze i najveći su izvoznici je krzno. Ali opet im se vraća nazad kao gotov proizvod, koji Ruski bogataši kupuju kao gaće.
Па управо зато јер се извози месо у државе средње азије(бивше реупбликеСССР-а)повећана је тражња за кукурузом који у Русији слабо успева због климе. И управо се зато део пшенице која је отпорна на хладноћу користи као сточна пшеница. Иначе је у СССР-у кукуруз производила практично само Украјина.

Pa ja te pitam koja poljoprivreda
Evo ti primer, Srbija je u 2010 godini imal suficit od 1milijarde eura u poljoprivredi. Za 60% više nego u predhodnoj godini.
Kada navedeš granu industrije moraš da stojiš iza toga, a ne izvoze to...a uvoze zato druge stvari, deset puta više i u velikom su deficitu.

Русија има прилично неизвесну будућност, ако се формира двопартијски систем као у Америци, постаће водећа суперсила, у противном је чека стагнација и могућа дезинтеграција.

Pa ja te pitam koja poljoprivreda
Evo ti primer, Srbija je u 2010 godini imal suficit od 1milijarde eura u poljoprivredi. Za 60% više nego u predhodnoj godini.
Kada navedeš granu industrije moraš da stojiš iza toga, a ne izvoze to...a uvoze zato druge stvari, deset puta više i u velikom su deficitu.
Јасно ти је написано да се увози кукуруз због климе и повећаног извоза меса у бивше реублике СССР у средњој Азији. Пшеница се извози уназад неколико година, али не и ове јер је био слаб род као у осталом и у рецимо Европи а по проценама биће слаб и у овој сезони у Аустралији. Уосталом род пшенице је и код нас био испод просека. Ти имаш неспосбност разумевања постова.-.. Опет дислексија...

Јасно ти је написано да се увози кукуруз због климе и повећаног извоза меса у бивше реублике СССР у средњој Азији. Пшеница се извози уназад неколико година, али не и ове јер је био слаб род као у осталом и у рецимо Европи а по проценама биће слаб и у овој сезони у Аустралији. Уосталом род пшенице је и код нас био испод просека. Ти имаш неспосбност разумевања постова.-.. Опет дислексија...

Brate , mala ispravka , do ove godine kad je Rusija imala one pozare , Rusia je proizvodila 62 miliona tona zita i bila najveci svetski proizvodjac i izvoznik na svetu ( bez Kazahstana i Belorusije koji su u Savezu ) . Izvoz zita u 2009 bio je 20 milona tona . Amerika je proizvela 2009 oko 60 miliona tona , izvezla upola manje od Rusije . Ove godine rod je bio oko 50 miliona tona - taman za ruske potrebe i rezerve - tako da je u avgustu vlada zabranila izvoz , sto je izazvalo rast cena zitarica u svetu .

Piletina se vise ne uvozi iz Amerike jer ia povecan procenat hlora , a 2012 ce Rusija proizvoditi dovoljno pileceg mesa za svoje potrebe i za izvoz - ogromna su ulaganja u poljoprivredu .

Ovaj lik nije cuo ni za GLONAS :cepanje:- koji je tri puta moderniji globani sistem pozicioniranja od GPSa - i vec su njegove usluge platile mnoge drzave - od Indije do Juzne Amerike .... Evropski ,,Galileo ,, kasni par godina ... Naravno GLONAS ima osim vojne i civilnu i komercijalnu upotrebu ( vec odavno se u svim vecim ruskim gradovima GLONAS om opremljena svi vozila gradskog saobracaja , kao i ruski automobili nove proizvodnje ) ....

Brate , mala ispravka , do ove godine kad je Rusija imala one pozare , Rusia je proizvodila 62 miliona tona zita i bila najveci svetski proizvodjac i izvoznik na svetu ( bez Kazahstana i Belorusije koji su u Savezu ) . Izvoz zita u 2009 bio je 20 milona tona . Amerika je proizvela 2009 oko 60 miliona tona , izvezla upola manje od Rusije . Ove godine rod je bio oko 50 miliona tona - taman za ruske potrebe i rezerve - tako da je u avgustu vlada zabranila izvoz , sto je izazvalo rast cena zitarica u svetu .

Piletina se vise ne uvozi iz Amerike jer ia povecan procenat hlora , a 2012 ce Rusija proizvoditi dovoljno pileceg mesa za svoje potrebe i za izvoz - ogromna su ulaganja u poljoprivredu .

Ovaj lik nije cuo ni za GLONAS :cepanje:- koji je tri puta moderniji globani sistem pozicioniranja od GPSa - i vec su njegove usluge platile mnoge drzave - od Indije do Juzne Amerike .... Evropski ,,Galileo ,, kasni par godina ... Naravno GLONAS ima osim vojne i civilnu i komercijalnu upotrebu ( vec odavno se u svim vecim ruskim gradovima GLONAS om opremljena svi vozila gradskog saobracaja , kao i ruski automobili nove proizvodnje ) ....
Написано је њему за извоз пољопривредних производа, али се сиромашак ухватио кукуруза к'о да је цео живот само проју јео(мада је ја волим)баш зато што због климе исти слабо успева у Русији. Чуди ме да није инсистирао на производњи ананаса!:hahaha::zcepanje::rotf:

Back