Raspad Rusije je neizbezan

Oko Rusije i Belarusije to nije ništa novo
http://en.wikipedia.org/wiki/Union_State

Ali prvi put čujem da je Kazahstan u igri.

On je jos lakse pristao na Uniju od Belorusije . Luki se malo koprcao , al je dobio ponudu koju je nemoguce odbiti - pa je sa blagodarnoscu prihvatio da bude gubernator Belorusije .

Ukrajina je odustala od ,,evropskog puta ,, , oterala Evropsku misiju iz Kijeva , ukinula ministarstvo za evropske integracije , oterala misiju NATO , potpisala jedno 1000 sporazuma o vojnoj , ekonomskoj , politickoj , kulturnoj i svakoj drugoj saradnji tako da bi Janukovicev potpis mogao leci 10 juna ko tresnja na slag .

P.S. Jaguar ne budali .

Ovako ce Rusija izgledati nakon raspada
russian-map-02png_large.png

Казахстан има веома добре односе са Русијом. Путује се без визе и са лакшом врстом пасоша, оним "унутрашњим". Не би ме чудило да они уђу у унију.

Kazahstan i Belorusija. Koje šupačke države.Nezna se koja je gora.
Rusije je luda ako to uradi. Da prihvati 30 miliona socijalnih slučajeva i još više da optereti svoju državnu kasu.
Mada sve tri zemlje imaju jednu zajedničku stvar. Otvorenu diktaturu.

Kazahstan i Belorusija. Koje šupačke države.Nezna se koja je gora.
Rusije je luda ako to uradi. Da prihvati 30 miliona socijalnih slučajeva i još više da optereti svoju državnu kasu.
Mada sve tri zemlje imaju jednu zajedničku stvar. Otvorenu diktaturu.

Ima Rusija vise beskucnika nego Bjelorusija i Kazahstan zajedno,samo u Moskvi ima pola milijuna beskucnika.

казахстанац прода гас и нафту европљанима и задовољно трља руке од милиона. мало ли је :bye: шта ради твој београџанин? једе у народним кухињама

Kad procitam ovakve teme i komentare rusomrzaca stvarno mi dodje muka. Da li ovi VIDOVNJACI nekad pogledaju u geografske karte kolika je to zemlja. Nisam rusofil ali pored ovih kvazi proroka vremenom cu postati i pored toga sto sam veliki protivnik vezivati se za bilo koga mislim na Srbiju.

Nemac iskoristi gas u industriji da proizvede BMW i proda Rusu.
To je tebi dobro, izvoziš sirovine da bi posle kupovao gotov proizvod.
Немац већ 20 година покушава да исштанцује ракету носач макар за до орбите око Земље, и на крају оде код Руса и стане у ред за уплату ради лансирања сателита.
Нико данас није најбољи у свему.

Немац већ 20 година покушава да исштанцује ракету носач макар за до орбите око Земље, и на крају оде код Руса и стане у ред за уплату ради лансирања сателита.
.
Сад ће фреш ен клин да каже како је Русија шупачка држава, а Немачка није :lol:

Колико сам приметио у тексту се говори о периоду од неколико деценија а не о текућој години.Дугорочне прогнозе тог типа тешко да се могу схватати за озбиљно јер се претежно базирају на актуелном поретку и свим оним што тренутно проистиче из њега.Нико са сигурношћу не може предвидети догађаје и глобално-политичка кретања неколико деценија унапред.Свака велика држава има тенденцију да се уруши као што су се урушавала велика царства.Правило тог урушавања је да се оно одвија у дугом временском периоду,па претпостављам да аналитичар који је изнео тезу њу базира на тој чињеници.

Нико данас није најбољи у свему.

Zato bi Nemac sve radio sam. Objasni

Drugo upoređuješ jedan satelit sa 100 000 automobila koje Nemac godišnje proda Rusiji.
Stvarno za ponos. A gde su drugi proizvodi.

Zato bi Nemac sve radio sam. Objasni

Drugo upoređuješ jedan satelit sa 100 000 automobila koje Nemac godišnje proda Rusiji.
Stvarno za ponos. A gde su drugi proizvodi.
Па то је твоја идеја да су јел Немци тако јаки у високим технологијама, где су усамљени и јединствени...
Један сателит,а???:hahaha:
Немачка годишње лансира више стотина сателита и то готово све са Руских ракета носача.
Немачка продаје аутомобиле и у САД и у Француској и у развијенијој од ње Швајцарској...Тако да ти тај аргимент није од никаквог значај у рангирњу држава.

Rusija je prebogata zemlja samo Sibir krije neprocenjivo bogatstvo, rude, gas, nafta, dijamanti i ko zna sta jos. Jos je Madlen Olbrajt rekla da toliko bogatstvo ne treba da poseduje tako mali broj ljudi. Sreca sto Ruje imaju nuklearno naoruzanje inace bi bila otimacina i rasparcavanje.

Back