Na ovo stvarno mora detaljno da se odgovori.
Dakle, da rezimiramo, ti imaš mišljenje da si ti nesebičan a ja sebična. Oh bogo, koja novost, kako široki pogledi na svet. Kad već govoriš o odnosu prema životu.
Ako je identitet nacije takav da degradira ženu pod izgovorom religije, rado ga se odričem jer sam najpre čovek, pa žena, pa onda predstavnik nacije. Ako se koje od ova tri sukobljava jedno s drugim, idem po prioritetima. Tako bi trebao svaki čovek da radi, uostalom.
Žena je odlučila da bude iznad muškarca? I kad napišem da postoji paranoja od feminizma i reči emancipacija, onda fantaziram, valjda
Jako me zanima na koji je način žena uspela da bude iznad muškarca. Kako to? Neki primer? Šta je stvarnost? Žena-rob? Žene su i striptizete i prostitutke i lome stopala u kini i u africi im seku klitorise jer je to deo kulture. Isto kao što je deo kulture bila degradacija žene na nivo životinje. Malo koja žena će direktno za to kriviti muškarce, jer muškarci nisu krivi, krivo je društvo kao celina. Muškarci izgleda nisu sposobni da razumeju ulogu društva nego im je lakše da opletu po ženi, kao da je žena institucija i faktor u celoj priči. Ali, razlog je paranoja koja je zavladala prema reči emancipacija, prema feminizmu i prema svemu što pokušava da izjednači prava sa muškim rodom. Do sad su to bilie privilegije, ako se izjednače - biće prava. A muški deo očigledno to ne voli jer...
Muškarci odbijaju da preuzmu ulogu oca, u poslednje vreme znam više propalih nego uspelih brakova i deca redovno ostaju sa majkom, malo što je sud (alat društva) na strani tvrdnji koje si ti ovde izneo (da je majka važnija od oca), malo što se očevi ubiše od truda da makar viđaju tu decu kako treba i ostavljaju alimentaciju.
Samo kamenovanih i silovanih žena na sve strane. Al' to je OK. Ti ne spadaš u tu ekipu pa nije bitno, je l tako?