Raspad porodice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja ne znam zasto muskarci na ovom forumu okrivljuju zene za raspad porodice i nestanak Srba. Zasto za pocetak ne potraze zene u drugim nacijama, ako su nase zene lose? Za osnivanje porodice je potrebno da se pronadju zdrava muska i zenska osoba.
Citam da ludopileglodjekosku nece da spasava "srpstvo od izumiranja" preko njene materice i to je u redu (ako moze da radja, a nece). Njen stav, njen peoblem, njena stvar.
Koga nema bez njega se mora i moze. Cemu rasprava.

ovako to ide na forumu:
1. zasto je sve manje brakova?- zato sto su zene egoisticne
2. zasto se raspadaju porodice?- zato sto su zene egoisticne
3. zasto se je negativan prirodni prirastaj? - kako zasto, pa zato sto su zene egoisticne
4....
5....
...
:lol: uocavas sablon?!

ovako to ide na forumu:
1. zasto je sve manje brakova?- zato sto su zene egoisticne
2. zasto se raspadaju porodice?- zato sto su zene egoisticne
3. zasto se je negativan prirodni prirastaj? - kako zasto, pa zato sto su zene egoisticne
4....
5....
...
:lol: uocavas sablon?!

Kod nekih, indiferentnih, to tako ide. Ja sam ipak malo kriticniji i ne gledam sve crno/belo. Ima istine u onom sto je drdoktor napisao, to stoji. E sad, sto ti to uzimas kao povod da diskusiju odvlacis u sferu sprdnje, to je vec tvoja stvar.

eto ti ga sad, a od kad si ti smrtno ozbiljan postao? :lol: i nije to sprdnja, ako malo sumiras utiske sa slicnih tema, vidis da to jeste tako i da je to motiv koji se provlaci kroz svaku slicnu diskusiju... s tim sto ti kao pokusavas da budes objektivan a opet naginjes na istu stranu... kazes jesu zene egoisticne, ja ti dam primer muskog egoizma, ako se to tako uopste i moze nazvati, odmah nadjes opravdanje i opet su tu krive zene, opet od njih sve krece :lol:
a i nije isto, nikad ne moze biti isto kad kazes ti si kriv/a i mi smo krivi

eto ti ga sad, a od kad si ti smrtno ozbiljan postao? :lol: i nije to sprdnja, ako malo sumiras utiske sa slicnih tema, vidis da to jeste tako i da je to motiv koji se provlaci kroz svaku slicnu diskusiju... s tim sto ti kao pokusavas da budes objektivan a opet naginjes na istu stranu... kazes jesu zene egoisticne, ja ti dam primer muskog egoizma, ako se to tako uopste i moze nazvati, odmah nadjes opravdanje i opet su tu krive zene, opet od njih sve krece :lol:
a i nije isto, nikad ne moze biti isto kad kazes ti si kriv/a i mi smo krivi

Eto, dodje mi ponekad da budem ozbiljan. Jesu to retki trenuci, ali ima toga. :lol:

Cekaj, gde si ti u onom mom pljuvanju metroseksualaca videla da sam za tu pojavu okrivio zene???? Ajde mi to nadji pa cu reci "u pravu si, k*njam...izvini stvarno". Mislim, sta izmisljas opet?

Ne vucem ja na nikakvu stranu. Samo iznosim moje licno misljenje. ;)

da zanemarimo metroseksualce, uopste nisam na to mislila... i niko ih sem tebe ovde nije spominjao... evo da prezvacemo jos jednom, kazes zene nece brak, nece porodicu, sta ce im... ja kazem nemoj tako pa i muskarci se sve kasnije odlucuju na brak i porodicu... onda ti kazes, pa jeste ali to je zato sto nece zene brak i porodicu... na to sam mislila kad sam rekla da samo pokusavas da budes objektivan a u stvari opet sve svaljujes na zene, a kao nisi ti od tih

da zanemarimo metroseksualce, uopste nisam na to mislila... i niko ih sem tebe ovde nije spominjao... evo da prezvacemo jos jednom, kazes zene nece brak, nece porodicu, sta ce im... ja kazem nemoj tako pa i muskarci se sve kasnije odlucuju na brak i porodicu... onda ti kazes, pa jeste ali to je zato sto nece zene brak i porodicu... na to sam mislila kad sam rekla da samo pokusavas da budes objektivan a u stvari opet sve svaljujes na zene, a kao nisi ti od tih

Nisi dobro pohvatala neke stvari. Ja se nisam ponavljao. Potvrdio sam ono sto je sagovornik napisao, i osvrnuo se malo i na musku stranu i pojave medju njima. Ali eto, ako ce ti srce biti na mestu: jesam, ja sam jedan od ONIH. :rotf:

e, jadni metroseksualci...... muskarci koji su poceli da se kupaju cesce od za bozic i uskrs imaju posebno ime za tu cudnu novu naviku :aha:

pazi, musko, a cisto i sredjeno.... a nije mu ni slava ni zenidba

Jedno je higijena i urednost, a drugo su skin tight jeans, roza majcice sa sljokicama, p*ederski friz, pregorelost od solarijuma, sminka i puder i ostalo po cemu se ti majmuni "odlikuju". :bye:

Tamu tvog zivota samo ti znas. Savet, prestani da krivis druge, poradi na sebi. Hedonizam cedo savremenog doba. Svi ga ljuljaju, a ono prozdire.

Svako je budala za sebe, kako ja, tako i ti.

Uglavnom se razbacujes sa tezom da treba biti argumentovan, ali mi nisi odgovorio na pitanje... Prvi put si se pravio nevest, sada ni toliko.

To sto nesto projektujes preko zena, sto ne krenes prvo od muskaraca, sebe(?).

Uzgred, ono sto pricas da drugi rade u nedostatku argumenata, upravo ti radis: savet, nemoj o meni da pricas, posto uopste ne znas ni ko sam ni sta sam, ako nista drugo - da ti se ne smeju 4umashi koji me znaju.

Ja ne znam zasto muskarci na ovom forumu okrivljuju zene za raspad porodice i nestanak Srba. Zasto za pocetak ne potraze zene u drugim nacijama, ako su nase zene lose? Za osnivanje porodice je potrebno da se pronadju zdrava muska i zenska osoba.
Citam da ludopileglodjekosku nece da spasava "srpstvo od izumiranja" preko njene materice i to je u redu (ako moze da radja, a nece). Njen stav, njen peoblem, njena stvar.
Koga nema bez njega se mora i moze. Cemu rasprava.

Jedna od mogucnosti zasto tako pisu je sto zene nece sa NJIMA to sve da rade, sto navode (primarno vezbovne radnje iliti sex...).

Jedno je higijena i urednost, a drugo su skin tight jeans, roza majcice sa sljokicama, p*ederski friz, pregorelost od solarijuma, sminka i puder i ostalo po cemu se ti majmuni "odlikuju". :bye:
Ako ti se ne svidja, a ti nemoj da radis nista od navedenog - niko te ne sili ni u uske farmerke ni u solarijum. Ima i zena koje se samo okupaju i ocesljaju
a uzgajaju kosu po nogama i pazdusima, bez sljokica i solarijuma i drugih pomodarskih ukrasa.
Ciste i uredne i prirodne kakve ih je bog stvorio. Muskarci se ionako stalno busaju u prsa kako vole, jelte, prirodne zene.

Sto opet - nema veze sa temom raspada porodice :dontunderstand: a ni homoseksalcima kad smo vec i njih dovukli na temu.

Rodi se priličan broj ali u BG,NS i drugim većim gradovima. Sa druge strane mala mjesta odumiru. To će se lijepo vidjeti kad objave rezultate popisa. Zašto rađanje beba mora da se uzme kao obavezno i kritično? Pa zbog toga što je to preduslov opstanka jednog naroda. Ako se u Srbiji nasavi trend da je mortalitet veći od nataliteta Srbi će zaista nestati. Ne za 50 godina ali za 150-200 sigurno. Ne znam za druge ali prevelik individualizam za mene je uzrok mnogih problema.

Znači ipak se svodi na to da žene treba da rađaju zbog srbije? Čisto da razjasnimo.

Opet zamena teza. Nemoj izvrtati moje reci. Postavio sam ti prosto pitanje, a ti si izbegla odgovor. Procenjuje se da se u Srbiji izvrsi oko 250000 abortusa. Koliko je kamenovanih zena? Sebicnost razara porodice.
Znači i kamenovanje je kolateralna šteta ako će obezbediti veći natalitet? Nema zamene teza, stav je u pitanju. Mene broj abortusa u zemlji ni najmanje ne uzrujava niti me se tiče. Navodiš mentalitet naroda (u kome su kamenovanje i silovanje žena kao i četvorodupli brakovi deo tradicije) kao svetao primer (prisilnog) rađanja.
Koliko je kamenovanih muškaraca?

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back