Raskolčimo BiH

Nije BiH Vietnam. BiH je za razliku od Vijetnama u okrilju i blizini NATO drzava iz kojih se izvrsi napad na bilo koga za 5 minuta. Vijetnam je daleko, i u susjedstvu mu je velika Kina.

Stimaju - to su najnovije DNK analize.

Na koga ćeš da napadneš, ako celi narod uzme pušku u ruke? Pa Ameri su u Vijetnamu tepih-bombardovanjem zasipali, i opet su izgubili!
Na svakog seljaka koji nosi pušku ćeš da ispališ krstareću raketu!?:D

Puške se neće uzimati prema rezultatima DNK analize, znači, ipak računaj na veći procenat potencijalnih neprijatelja!

Mislim na RH.

Ne - PC moze da ide - ali bez muslimanskih i hrvatskih opstina iz 91. Pravoslavce nije moguce niti potrebno etnicki ocistiti iz BiH, samo onemoguciti u opstrukcijama i prevlasti. Nek idu gdje hoce, ali svoji na svome, ne na tudjem.

]

Dok god RH nije članica NATO-a takvo aktiviranje bi bilo agresija na međ. priznatu državu, koju btw. mislimo da rasturimo:D

Baš si cicija: Spreman si da trpiš vekovna maltretiranja od strane Srba u BiH, tj. sabotaže na svakom koraku, umesto da lepo zaboraviš tih nekoliko opština i gotovo! Nije teško, malo se plače i preboli! Vidiš kako su Srbi preboleli RSK, a bila je MNOGO puta veća teritorija!

Znachi po tebi sarajlija,pravi Srbi su Muslimani koji sebe smatraju Boshnjacima a oni koji sebe smatraju Srbima su popravoslavljeni Turci?
Da li tebi ovakva postavka ne deluje malo...hm....nenormalna?

Dok god RH nije članica NATO-a takvo aktiviranje bi bilo agresija na međ. priznatu državu, koju btw. mislimo da rasturimo

Baš si cicija: Spreman si da trpiš vekovna maltretiranja od strane Srba u BiH, tj. sabotaže na svakom koraku, umesto da lepo zaboraviš tih nekoliko opština i gotovo! Nije teško, malo se plače i preboli! Vidiš kako su Srbi preboleli RSK, a bila je MNOGO puta veća teritorija!

Za RH se ne brini, samo se nalijepe druge oznake na rame i glumi se Vojska BiH. Znas stari fazon sa Vojskom SRJ ;). Nema agresije, nema ucestvovanja. Hoce ustase - jedva cekaju.

2 Miliona muslima na 24 % BiH, a milion pravoslavaca na 49 %. E jesi pametan - dok druge u bantustan guras. Za nas je povratak barem dijela opstina pitanje biti ili ne biti - dok je to pravoslavcima samo hir i osvajanje jer imaju gdje da zive. Zato cemo se cerati...

@Sarajlija ima i pravoslavnih Talibana ali nisi ni ti bash chist u vugla.I ovo ti kazem dobronamerno.: )
Zar nije bolje ljudski da se razidjete bez rata?
Shta je bilo pre 50 ili 100 godina sad je slaba vajda za svaku stranu...nego gde je ko sad vetjina tom narodu i pripadne.RS je kompaktna,muslimanski deo je kompaktamn..i hrvatski...pa bolje svako na svoju strani kad se ne podnosite..a ochigledno je da se to nece promeniti.Chak i da uspete da istrebite sve Srbe i Hrvate ima toliko da vas izgine u tom pokushaju da je...dzaba.

Hvala ti sto me oslobadjas od uracunjivosti, ali bojim se da sam vrlo lucidan. PC nije kompaktna, daleko od toga, muslimanski dio takodje, radi se o zemlji i zivotnom prostoru - a mi smo se 92ge razisli.

Niko ovdje nece nikoga da istrijebi do vi nas - vama vase - nama nase. Mi ne pravimo Srebrenice, a mogli smo.

Znachi po tebi sarajlija,pravi Srbi su Muslimani koji sebe smatraju Boshnjacima a oni koji sebe smatraju Srbima su popravoslavljeni Turci?
Da li tebi ovakva postavka ne deluje malo...hm....nenormalna?

Ne - dio muslimana su sigurno pravi Srbi - pa priznali ili ne. Kad si Afrikanac - mozes vikati da nisi nigger - ali jesi. Pravoslavna crkva je izreda posrbila sve na sta je naisla a da je pravoslavno, pa danas od oko 8 miliona Srba , mozda njih oko milion od dva jesu pravi Srbi, ostalo zbrda zdola. Lazu se kao i mnogi muslimani. Na kraju krajeva vidi im se i po djelima.

Mislim da ti teorija ne drzi vodu,jer evo jednog Boshnjaka a da ne deluje bash mirotochivo i pravoslavno.I ovaj izgleda ko pravolsavni pop po tebi:lol:
_39083555_oric_ap_203.jpg

Nego, kada ćemo da čujemo službeni stav Vlade RH:
Jel' RH za svoju Herceg Bosnu, ili za uniju sa balijama, mislim kada se RS odvoji od te juge-pljuge u malom!?:D

kako vlada tako i oporba u RH nije otimačko-okupatorski nastrojena kao oporba u Srbiji (mislim na SRS ...da ne bi bilo zabune)

stav sveukupne službene hrvatske politike jest da BiH treba ostat cjelovita

zbog cega bi trebalo da ostane celovita?

zbog mira u svetu:roll:

naravno da se šalim

isto tako i ja mogu da postavim pitanje a zašto ne bi ostala celovita:?:

zar nije to licemerno da upravo oni koji zagovaraju raspad BiH žestoko su protiv odvajanja Kosova:roll:

ja sam po pitanju Kosova imao stav suzdržanosti...sve do samoproglašenja kad sam stao više na srbijansku stranu jer smatram da je nepravedno na takav način rešavat bilateralne probleme... i Albanci su legalno ali i ne legitimno eskivirali da popuste u pregovorima dok je Srbija išla do maksimuma jer su znali da će se ovako završiti...

inaće procurila kako će Hrvatska 15og priznati Kosovo a u narodu sve više i više onih koji su ne samo protiv da to učini tako rano već su i protiv da to uopće uradi

upravo zbog ovog iznad što sam opisao

jer narod u Hrvatskoj najviše zanimaju stvari koje se dešavaju u Hrvatskoj...to što nas par Hrvata dolazi na ovaj forum...možete nazivati kako hoćete...vaš lični izbor (ovisno o vašem ličnom vaspitanju) al činjenica da velik broj Hrvata isključivo interesira ono šta se dešava Hrvatskoj i Hrvatima

i otkad je Kosovo postalo nezavisno tek se tada hrvatska javnost fokusirala i ljudi su svakim danom sve informiraniji a sukladno s time i sve više ih je za to da Hrvatska još pričeka sa priznanjem

uostalom Slovaenija i Hrvatska su po nekoliko mjeseci čekale da ih priznaju neke zemlje

zbog mira u svetu:roll:

naravno da se šalim

isto tako i ja mogu da postavim pitanje a zašto ne bi ostala celovita:?:

zar nije to licemerno da upravo oni koji zagovaraju raspad BiH žestoko su protiv odvajanja Kosova:roll:

ja sam po pitanju Kosova imao stav suzdržanosti...sve do samoproglašenja kad sam stao više na srbijansku stranu jer smatram da je nepravedno na takav način rešavat bilateralne probleme... i Albanci su legalno ali i ne legitimno eskivirali da popuste u pregovorima dok je Srbija išla do maksimuma jer su znali da će se ovako završiti...

inaće procurila kako će Hrvatska 15og priznati Kosovo a u narodu sve više i više onih koji su ne samo protiv da to učini tako rano već su i protiv da to uopće uradi

upravo zbog ovog iznad što sam opisao

jer narod u Hrvatskoj najviše zanimaju stvari koje se dešavaju u Hrvatskoj...to što nas par Hrvata dolazi na ovaj forum...možete nazivati kako hoćete...vaš lični izbor (ovisno o vašem ličnom vaspitanju) al činjenica da velik broj Hrvata isključivo interesira ono šta se dešava Hrvatskoj i Hrvatima

i otkad je Kosovo postalo nezavisno tek se tada hrvatska javnost fokusirala i ljudi su svakim danom sve informiraniji a sukladno s time i sve više ih je za to da Hrvatska još pričeka sa priznanjem

uostalom Slovaenija i Hrvatska su po nekoliko mjeseci čekale da ih priznaju neke zemlje

ideja o otcepljenju RS je stara koliko i RS,tada nije bilo vidjeno otcepljenje Kosova
svaka cast na nepristrasnosti (vec sam rekao da si ok komentator;))
nemam nista protiv sto Hrvati dolaze na forum, ne smeta mi, sa nekima mogu da podelim misljenje

gledao sam sad neki dan na OBN-u bio gost onom novinaru (sa frizurom "u razdeljak te ljubim")....prestrašno kako si vaši novinari dopuštaju da pljuju po konstitutivnim narodima BiH (poglavito na Hrvate i Srbe) eto taj novinar je popljuvao Hrvate kazavši kako su upravo Hrvati najveća pretnja za raspad BiH... a prije 10ak dana u emisji ""Pošteno"" na FTV-u ona voditeljka sva zajapurena opljuvala onog jeding gosta iz RS samo tako...
mislim kad sam pogledao te dvije emisije onda je naš Stanković malo maće prema ovim aždajama novinarskim:shock:

heeej pa ono znam da novinarstvo ovog našeg Balkana igra usporedo kako politika i "biznis" diktira...al ipak šta je previše ...PREVIŠE je:roll:

Svašta se iz turske kuhinje može čuti!!!

Šta uopšte još reći za "novinarku" koja u svojoj emisiji gostu iz Srbije postavlja doslovno ovakvo pitanje:
"Da li se vi stidite ratnih zločina koje je počinio SRPSKI NAROD???":shock::shock::shock:
Mislim profesionalizam i nepristrasnost joj je stvaaarno na "ajd zdravo", a stil neevoluirani rani kenozoik!!!

Svašta se iz turske kuhinje može čuti!!!

Šta uopšte još reći za "novinarku" koja u svojoj emisiji gostu iz Srbije postavlja doslovno ovakvo pitanje:
"Da li se vi stidite ratnih zločina koje je počinio SRPSKI NAROD???":shock::shock::shock:
Mislim profesionalizam i nepristrasnost joj je stvaaarno na "ajd zdravo", a stil neevoluirani rani kenozoik!!!

eto nisam jedini koji gledah tu "parodiju" (da bar parodiju) od novinarstva:mrgreen:

Svakako da današnji bh Hrvati "jedva čekaju" da ginu za vašu unitarnu džamahiriju!!! kako stvari stoje, oni bi mogli prvi da se pokupe i da se otkinu iz tamnice naroda pod protektoratom zvane BiH!!!

neka ih samo tamo gdje jesu...

taman sad kad se Hrvatska okreće ka građanskom društvu treba nam onaj dole "patriotski naboj" da se integrijaju u Hrvatsku ovako ih je pun Zagreb...šta mi još treba da i po Varaždinu arlauču

sačuvaj Zeuse...

neka ih tamo dole po obrnocima Ercegovine

Svakako da današnji bh Hrvati "jedva čekaju" da ginu za vašu unitarnu džamahiriju!!! kako stvari stoje, oni bi mogli prvi da se pokupe i da se otkinu iz tamnice naroda pod protektoratom zvane BiH!!!

I sta je bilo kad si se probudio. :cool:

taman sad kad se Hrvatska okreće ka građanskom društvu treba nam onaj dole "patriotski naboj" da se integrijaju u Hrvatsku ovako ih je pun Zagreb...šta mi još treba da i po Varaždinu arlauču

sačuvaj Zeuse...

Da - da - ustaske odrtine. Neka ih kod nas. Yebacemo im majku kad tad. Upamtice oni sta su to Srbi, sta muslimani, a sta oboje u paketu.

I sta je bilo kad si se probudio. :cool:

Da - da - ustaske odrtine. Neka ih kod nas. Yebacemo im majku kad tad. Upamtice oni sta su to Srbi, sta muslimani, a sta oboje u paketu.

pa vi svi dole u BiH ste na istoj valnoj (talasnoj):mrgreen: po principu funkcionisanja tako da vas treba sve lepo ograditi i posmatrati da slučajno ne preskočite ogradu i ne uteknete van kaveza :mrgreen:

sačuvaj Zeuse...

Hmm... ti to malo onako... izvan konteksta???:lol::lol::lol:

kako vlada tako i oporba u RH nije otimačko-okupatorski nastrojena kao oporba u Srbiji (mislim na SRS ...da ne bi bilo zabune)

stav sveukupne službene hrvatske politike jest da BiH treba ostat cjelovita

To znamo, zato se g. Mesić i razišao sa Njofrom još početkom 90-tih!
Međutim, šta u slučaju da BiH NE ostane celovita?

Jedina paralela KiM-a i BiH je što se radi o nekoj vrsti odvajanja, i tu prestaje svaka sličnost!

Dapače, suprotnost: Razlog za sprečavanje odvajanja RS je celovitost AVNOJ-a, a kod KiM-a se radi na razbijanju AVNOJ-granice!

Back