zbog mira u svetu
naravno da se šalim
isto tako i ja mogu da postavim pitanje a zašto ne bi ostala celovita
zar nije to licemerno da upravo oni koji zagovaraju raspad BiH žestoko su protiv odvajanja Kosova
ja sam po pitanju Kosova imao stav suzdržanosti...sve do samoproglašenja kad sam stao više na srbijansku stranu jer smatram da je nepravedno na takav način rešavat bilateralne probleme... i Albanci su legalno ali i ne legitimno eskivirali da popuste u pregovorima dok je Srbija išla do maksimuma jer su znali da će se ovako završiti...
inaće procurila kako će Hrvatska 15og priznati Kosovo a u narodu sve više i više onih koji su ne samo protiv da to učini tako rano već su i protiv da to uopće uradi
upravo zbog ovog iznad što sam opisao
jer narod u Hrvatskoj najviše zanimaju stvari koje se dešavaju u Hrvatskoj...to što nas par Hrvata dolazi na ovaj forum...možete nazivati kako hoćete...vaš lični izbor (ovisno o vašem ličnom vaspitanju) al činjenica da velik broj Hrvata isključivo interesira ono šta se dešava Hrvatskoj i Hrvatima
i otkad je Kosovo postalo nezavisno tek se tada hrvatska javnost fokusirala i ljudi su svakim danom sve informiraniji a sukladno s time i sve više ih je za to da Hrvatska još pričeka sa priznanjem
uostalom Slovaenija i Hrvatska su po nekoliko mjeseci čekale da ih priznaju neke zemlje