Samson2009
Veoma poznat
- Poruka
- 13.411
Изворно православље је вера у Господа Бога јединога, Крсна слава и Бадњак. Изворно православље постоји од кад постоје Срби.![]()
Само исправна вера коју су проповедали Свети апостоли и оОци Цркве Христове.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Изворно православље је вера у Господа Бога јединога, Крсна слава и Бадњак. Изворно православље постоји од кад постоје Срби.![]()
A ti je propovedaš koristeći se lažima,vidim!
Нешто су ти се окрмељле очи опери их Перице учењем Светих Отаца без примесе хуљења Зизиуласовог.
Нешто су ти се окрмељле очи опери их Перице учењем Светих Отаца без примесе хуљења Зизиуласовог.
У чему сам погрешио, брате? Укажи ми...
Problem raskola u SPC ne leži u ekumenizmu,jer postoje i druge vladike koje su protiv ekumenizma,a niko ih ne dira.Problem je što jedna osoba želi da se nametne kao autoritet naspram Sabora.Али да не скрећемо са теме, проблем раскола у СПЦ лежи у екуменизму.![]()
Људи виде оно што желе да виде, истина је другачија.
Problem raskola u SPC ne leži u ekumenizmu,jer postoje i druge vladike koje su protiv ekumenizma,a niko ih ne dira.Problem je što jedna osoba želi da se nametne kao autoritet naspram Sabora.
a to je ?
Може бити, не мора да значи...углови посматрања су различити што се тога тиче.
А истина је само једна и треба је сагледати из свих углова, не само из свог, јер у том случају скрећеш у искључивост.
Не штима, јер су многи људи инертни и зависни од система (који их обмањује и манипулише њима), толико су зависни да ће се борити за њега и бранити чак и својим животом тај исти систем који од њих прави жртве и незналице. У томе управо и лежи успех тог система. Потребно је буђење...тако је мора се узети у обзир апсолутно све да би се избистрило колико толико, догма је догма, истина је негде скривена, а ми треба да се потрудимо да је пронађемо ако је икако могуће. мени је увек чудно било да нам у званичној историји Србија и православље почињу са Немањићима, а пре тога као да нисмо постојали.
мало је споменуто пар кнезова пре њих, а о њима апсолутно не знамо ништа у зв. историји е сад кад су већ имали титулу КНЕЗ, шта онда то треба да значи
ма нешто не штима како треба
Не штима, јер су многи људи инертни и зависни од система (који их обмањује и манипулише њима), толико су зависни да ће се борити за њега и бранити чак и својим животом тај исти систем који од њих прави жртве и незналице. У томе управо и лежи успех тог система. Потребно је буђење...
Koje huljenje?Da nije možda ono kako Zizjulas uči o besmrtnosti duše?
ТЗВ.''крштењско богословље ''је та хула.
O tome smo razgovarali milion puta.Znači,više ne misliš da uči o smrti duše?
Nego Samsone,ja otišao malo na vaš blog,ali vidim da nisu objavili moj komentar.![]()
а мени не да ни да приступим, ставио ми забрану не могу ни да прочитам.
препричајте ми.![]()
O tome smo pričali više puta i sve razjasnili.Ok,šta još hoćeš da pričamo?
Takodje bih voleo da odgovoriš da li i dalje tvrdiš da Zizjulas uči o smrti duše?
Nego Samsone,ja otišao malo na vaš blog,ali vidim da nisu objavili moj komentar.![]()