Raskinuo sa devojkom zbog...

ili jeo mesni NAREZAK :zcepanje:
Malo verovatno, nisam dosad zabeležio miris mesnih prerađevina na mom večnom saputniku, ali nakon konzumiranja slavskih riba, oslića, salate od tunjevine, pastrmke a pogotovo skuše urin zaudara i oseća se u radijusu od 4 metra. Sad logično rešenje bi bilo da se saputnik opere, da unosi što više fluida i konzumiraju orašasti plodovi kako bi se miris neutralisao, ali to potraje od 24 do 36 sati. Iskreno, ne bih preporučio seksanje nakon posne slave, to važi i za muškarce i za žene.

Poslednja izmena:
Ja nisam odavLe, na antidepresivu, libido blizu 0, ali to oralno , radi partnera koji uziva u tome, do sad sam dobijala sve 5 za tu radnju i kad je to u pitanju, sve za ljubav, jer ako se on bas trudi oko mene iako sam na ad, meni to nije niti gadljivo niti ista, jer smo zaista bliski u svakom smislu! Mada se ovo odnosi na bivseg muza i bivseg decka poslije razvoda! Okolnosti sasvim druge vrste su razlog da smo bivsi!
Uvijek sam za ljubav i prisnost i hemiju 10000%. Inace ji kafu ne bih popila sa nekim da nije tako !

Back