Raskinuo ali patim : /

...Slušaj brate(ovo ću reći samo jednom),znam da ti je teško i da patiš i misliš da ne postoji nijedna druga osim nje ali najpametnije ti je da prekineš sve kontakte sa njom i kreneš dalje,jer tu više leba nema...
...znam da je lako ovako qenjati nad tuđim mukama ali to ti jedini izlaz...

...Slušaj brate(ovo ću reći samo jednom),znam da ti je teško i da patiš i misliš da ne postoji nijedna druga osim nje ali najpametnije ti je da prekineš sve kontakte sa njom i kreneš dalje,jer tu više leba nema...
...znam da je lako ovako qenjati nad tuđim mukama ali to ti jedini izlaz...

još samo da mu kažeš kako se to radi..

...nisam ušao u dublju psiho analizu njegovog karaktera da bih uvideo koji je najlakši način da se oslobodi patnje...

ali njemu je upravu način neophodan..
čemu inače priča..

:rotf: .....a znao je da mu je nesto u postu promaklo

:zcepanje::zcepanje:
:rotf:
joj, sinmbade

Pozdrav svima pre svega.

Potrebno mi je nečije mišljenje, kad već ne mogu sam da se odlučim sta da uradim.
Raskinuo sam sa curom sa kojom sam bio 4 meseca, Boga ti pitaj zašto. Ali što je više vremena prolazio sve više i više sam mislio o njoj. U međuvremenu, našla je novog momka. Već su pola godine zajedno, ne znam kako da se obratim devojci, da li da joj sve kažem kako se osećam ili šta... Proždire me to što je sa drugim, jednostavno moram biti sa njom, u ta 4 meseca prekinuli smo jednom i opet se pomirili, uveren sam da oseća nešto prema meni. Ali već je pola godine sa novim momkom. Pomozite, savetujte šta da uradim ne znam ni sam :S

Verujem da ti je veoma teško zbog raskida sa devojkom, mada je prošlo neko vreme. Nije lako kada ostanemo bez osobe koja nam znači.
Ne sumnjam da veoma patiš.
Ipak, proveo si četiri meseca sa tom devojkom, i verovatno za to vreme stigao da je koliko-toliko upoznaš. Verujem da si duboko u sebi svestan da to što ima drugu vezu znači da je vrlo veroatno nastavila dalje bez tebe, i da joj je u toj vezi ugodno, čim traje već pola godine.

Nesumnjivo je da ste iamli neke lepe trenutke, koje će i ona pamtiti, kao i ti, ali po svemus udeći drugačije gledate na taj perido vaše veze. Ti i dalje maštaš o pomirenju, a ona se tog vremena seti ako prošlog, koje je provela sa tobom, i koje joj je sigurno bilo lepo.

Možda bi najbolje bilo da kreneš dalje. Da ostaviš vašu vezu iza sebe i usredsrediš se na nešto što će ti pomoći da prebliš, kako bi dao sebi šansu da i ti nađeš nekog drugog ko će biti uz tebe. Ako će ti pomoći razgovor sa bivšom devojkom da iskristališeš ono što osećaš, ali i ono što ona oseća (kako ne bi imao nikakvih dilema, jer samo ona najbolje zna šta oseća prema tebi) samo napred!
Pričaj sa njom, kako bi znao i odlučio šta i kako dalje.

Želim ti puno sreće.

Pozdrav svima pre svega.

Potrebno mi je nečije mišljenje, kad već ne mogu sam da se odlučim sta da uradim.
Raskinuo sam sa curom sa kojom sam bio 4 meseca, Boga ti pitaj zašto. Ali što je više vremena prolazio sve više i više sam mislio o njoj. U međuvremenu, našla je novog momka. Već su pola godine zajedno, ne znam kako da se obratim devojci, da li da joj sve kažem kako se osećam ili šta... Proždire me to što je sa drugim, jednostavno moram biti sa njom, u ta 4 meseca prekinuli smo jednom i opet se pomirili, uveren sam da oseća nešto prema meni. Ali već je pola godine sa novim momkom. Pomozite, savetujte šta da uradim ne znam ni sam :S

Hmm sa novim momkom je duze nego sto je bila sa tobom u vezi, tako da verovatno ima jace emocije prema njemu a prema tebi su izlapele...mada ne mora da znaci. Sto si toliko dugo cekao?
Pozovi je na kafu reci joj sve pa ces znati odgovor...i krenuti dalje u svakom slucaju

zaebi bre danas je dobro da ti CIA BIA i ostalo ne kuca na vrata
budi srecan shto si raskinuo, radi svoj posao, i budi primeren.

doci ce dan kad ce seks biti obavezan ali nadajmo se, ne za nasheg zivota (orvel? komitet 300)
jedi masno i pushi dok jos mozesh jer blizi se dan odvratnog vremena... ali seks izbegavaj jer potomke ces mozda napraviti... a sterilizacija? promenice te...
hm

pozovi je na kafu ali pazi da se ti ne odaljavas od svoje kafe da ne ubaci neka menstrualnu krv u kafu i tako te na crnu magiju zadrzi za sebe. mozda ta tvoja, ali njoj reci
"e, nema potrebe sad da mi ubacujes menstr. krv, dosao sam ovde da ... (te neshto osvojim ponovo pitam da podjemo i slicno)"

hehe cula sam da ovo ima da li vlashka magija... ali cula sam, kao obred : )) ne znam gde sam cula nesto tako ima!

bolesti teshka, sto mi nisi blizu.? a smesno je jer lako mozes da zaradis tesku bolest. znaci ne.

Odosmo, sedili dobra 4 sata. I zaboravih da dodjem ovde da se javim, ulazim na facebook i jedino sto vidim ..... is single. Pa se setio da sam ovde slusao savete, i dosao da se javim :) Hvala svima za sve korisne savate, a sta ce dalje biti. To cu jos da vidim :) Ako se setim, javljam :D Hvala jos jednoooooooooom :)))

Pa do sad si trebao da završiš posao :confused:
Sad ako je single, nemoj da se uzentaš već pređi na stvar odmah, pokaži da si ozbiljan što se nje tiče a ne vetropir.. A ako je opet zajebeš, tako mi klon naloga naćiću te i umlatiti ko vola u kupusu :lol:

Pozdrav svima pre svega.

nista,pati...:kafa:

Back