Raskinuo ali patim : /

Ova tema treba da se prebaci na Tinejdzere.
Mada ne verujem da se ne ``trpaju`` kako i gde stignu...
Moj Boze ima li te?

Tu sam ja, zasto me pet prozivate, jel te molicu lepo.
Ja kao Bog nemem s tim nis, to se lepo pozove bog Ljubavi ( AMOR) i njemu se istresajte a mene pustite na MIRU i to nesto mladjahno a eto izmedju 10000 godina i do 25 tih.
:heart: i meni BOGU dodje da imam nesto mladje. HEHEHEHEHE :bye::bye:

Hvala vam na savetima, ipak oticu na kafu. Vidjeti kako stvari stoje. A to da mi se digla taki pa da hocu sa njom neki intimniji odnos, samo cu se nasmejati na to... Da hocu nesto tako, ima curica kojima je mozak manji od makovog zrna. Tako da to nije problem, odem fino sa njom ispricam se meni je dosta :) Njena je stvar sta ce uraditi, Boze moj neka me "odbije" nije kraj sveta. Sto verovatno i hoce, ali ja se necu smiriti dok ne rascistim neke stvari sa njom. Jos jednom hvala :)

ha ha...Zoro i slični...vidite da je nas poslušao
momče, da nas izvjijestiš o ishodu kafe
U 165. epizodi bar?

Pozdrav svima pre svega.

Potrebno mi je nečije mišljenje, kad već ne mogu sam da se odlučim sta da uradim.
Raskinuo sam sa curom sa kojom sam bio 4 meseca, Boga ti pitaj zašto. Ali što je više vremena prolazio sve više i više sam mislio o njoj. U međuvremenu, našla je novog momka. Već su pola godine zajedno, ne znam kako da se obratim devojci, da li da joj sve kažem kako se osećam ili šta... Proždire me to što je sa drugim, jednostavno moram biti sa njom, u ta 4 meseca prekinuli smo jednom i opet se pomirili, uveren sam da oseća nešto prema meni. Ali već je pola godine sa novim momkom. Pomozite, savetujte šta da uradim ne znam ni sam :S

ma trpi do kraja, mozda dobijesh neki tumor od stresa. kad dobijes tumor otidi kod te devojke (makar se dotle i udala) i reci joj Je l vidis da sam dobio TUMOR zbog tebe!
toliko sam patio
onda ce se u njoj probuditi negovateljica jer je zena i bice tvoja tih zadnjih mesec dana. ako se ne probudi onda je seksualno napadni, ako dobijes i zatvor ionako imas tumor. znaci bitno je mozes kako tako seksualno da je napadnes, da je tad pronadjes

И пренесеш јој тим нападом стомачни тумор који јој расте 9 месеци док си ти ладан а она нек се носи са њим. Фина освета.

ma ja više i ne pratim šta ta deca rade
samo znam da im se negde duboko urežem i da im jedan glas upo brune crne noći iskoči iz glave i zapita " a šta ako je Zoro u pravu?!"
što je naravno, moja satisfuckcija
he he...kako si smiješan samo;)
a čiji je tebi glas dolazio usred noći iz glave?
i koga si slušao osim sebe?
pusti da prođe sam svojim trnjem:cool:
Naravno :) sutra navece izvestaj :pp
ne treba biti opširan...samo hoće il neće...ne budeš li znao opet šta da radiš, ja te neću čitati:mrgreen:
ma trpi do kraja, mozda dobijesh neki tumor od stresa. kad dobijes tumor otidi kod te devojke (makar se dotle i udala) i reci joj Je l vidis da sam dobio TUMOR zbog tebe!
toliko sam patio
onda ce se u njoj probuditi negovateljica jer je zena i bice tvoja tih zadnjih mesec dana. ako se ne probudi onda je seksualno napadni, ako dobijes i zatvor ionako imas tumor. znaci bitno je mozes kako tako seksualno da je napadnes, da je tad pronadjes
a šta je tebi:)?

Brate zakasnio si 6 meseci da joj kazes sta osecas,sad je isuvise kasno,jedino da sachekas da raskine sa sadasnjim deckom pa da opet budes aktuelan :)
znas kako ide ono iz Maratonaca,"upropastio si tolike brakove a ne mozes jednu pishljivu vezu."

U prevodu uvatila neyebica pa si se setio bivše koja je dok je bila s tobom bila ružna, dosadna itd al sad kad je drugi sa njom tebi je najlepša i najzanimljivija. Savet ti je da odeš i kažeš tom dečku da bi mu ***** ribu, ima da ti reši neyebicu momentalno

Pozdrav svima pre svega.

Potrebno mi je nečije mišljenje, kad već ne mogu sam da se odlučim sta da uradim.
Raskinuo sam sa curom sa kojom sam bio 4 meseca, Boga ti pitaj zašto. Ali što je više vremena prolazio sve više i više sam mislio o njoj. U međuvremenu, našla je novog momka. Već su pola godine zajedno, ne znam kako da se obratim devojci, da li da joj sve kažem kako se osećam ili šta... Proždire me to što je sa drugim, jednostavno moram biti sa njom, u ta 4 meseca prekinuli smo jednom i opet se pomirili, uveren sam da oseća nešto prema meni. Ali već je pola godine sa novim momkom. Pomozite, savetujte šta da uradim ne znam ni sam :S

Zovi je i budi iskren, pa ćeš videti :aha:

Back