Raskinuo ali patim : /

Kaaamaaaan ispade plačipička što anonimno hoću da iznesem svoj lični stav prema nekome... Kako se osećam ne bi li me neko posavetovao. Znači može se smejati ko koliko hoće šta bi mu ja sada... Ja imam 17god ona 16, to je bilo u januaru tako nešto... Imao sam 3 cure od tada, i šta ja imam od te 3 cure kada nmg da ih slušam samo onako blejim sa njima niti sam zainetesovan za nešto posebno nit išta. Nije mi problem naći novu curu, nisam hendikepiran, nisam ružan, znam se našaliti, pa i biti romantičan... Skroz normalan dečko, ali kada dotična prođe pored mene, jeza me neka uhvati, pogotovo kada je sa momkom. Nzm nemam dovoljno životnog iskustva kao pojedinci, da shvatim sve i odma... Možete me osuđivati, narod ko narod to će prvo uraditi. Na 100 osuđivačkih komentara dovoljan mi je samo jedan koji će mi pomoći barem malo... Tako da peace out. :worth:

Citam,malo ovo tvoje pa reko i ja da ti pomognem nekim savetom...malo mi te zao ali nema zbog cega da te zalim stvarno.
To tvoje je klinacka zaljubljenost koja prolazi brzo kao i prehlada a i normalna je za tvoje godine.Nenormalno bi mi bilo da imas 30 i vise pa da ovo pises.
Sta mislis sta bi ja trebao da radim.Raskinuo sam posle 10 god sa devojkom sa kojom sam planirao i brak i porodicu.I sta je ostalo...nista.
Slusajuci tebe ja bi trebao da se obesim o prvu krusku ili neku krivu vrbu :-)
Opusti se ovde su ti vec sve objasnili i nemoj vise na taj nacin da raymisljas o takvim stvarima da ne bi upropastio svoju svetlu buducnost :-)

Pozdrav svima pre svega.

Potrebno mi je nečije mišljenje, kad već ne mogu sam da se odlučim sta da uradim.
Raskinuo sam sa curom sa kojom sam bio 4 meseca, Boga ti pitaj zašto. Ali što je više vremena prolazio sve više i više sam mislio o njoj. U međuvremenu, našla je novog momka. Već su pola godine zajedno, ne znam kako da se obratim devojci, da li da joj sve kažem kako se osećam ili šta.

našla je novog, znači da više ne misli o tebi....a 4 meseca i nije mnogo

Pozdrav svima pre svega.

Potrebno mi je nečije mišljenje, kad već ne mogu sam da se odlučim sta da uradim.
Raskinuo sam sa curom sa kojom sam bio 4 meseca, Boga ti pitaj zašto. Ali što je više vremena prolazio sve više i više sam mislio o njoj. U međuvremenu, našla je novog momka. Već su pola godine zajedno, ne znam kako da se obratim devojci, da li da joj sve kažem kako se osećam ili šta... Proždire me to što je sa drugim, jednostavno moram biti sa njom, u ta 4 meseca prekinuli smo jednom i opet se pomirili, uveren sam da oseća nešto prema meni. Ali već je pola godine sa novim momkom. Pomozite, savetujte šta da uradim ne znam ni sam :S

pa pošto je već pola godine sa tim momkom čisto sumnjam da bi ti imao neke šanse kod nje..tako da je najbolje da joj se ne javljaš...

Prvo, ovo je pdf za punoljetne, ali nema veze, ima ih koji dodaju godine kako bi pisali ovdje :P

A drugo, nemas sta vise s njom da trazis, vjerovatno ti bio s njom, pa ti ona iz nekog razloga nije bila interesantna, pa si je ostavio, a ona, sto je sasvim normalno, nasla drugog.

I sta hoces sad? Da ona pati za tobom zauvijek? Stvar je u tome sto ne znas sta hoces, pa kad nadje drugog, onda si se osjetio ugrozenim, pa kuku tebi, patis.

Mlad si, dosta toga ima da ucis, nadji drugu i zaboravi ovu.

Pozdrav svima pre svega.

Raskinuo sam sa curom sa kojom sam bio 4 meseca, Boga ti pitaj zašto. Ali što je više vremena prolazio sve više i više sam mislio o njoj. U međuvremenu, našla je novog momka. Već su pola godine zajedno, ne znam kako da se obratim devojci, da li da joj sve kažem kako se osećam ili šta... Proždire me to što je sa drugim, jednostavno moram biti sa njom, u ta 4 meseca prekinuli smo jednom i opet se pomirili, uveren sam da oseća nešto prema meni. Ali već je pola godine sa novim momkom. Pomozite, savetujte šta da uradim ne znam ni sam :S

Jesi li ovo pisao kada si se nacugao il sta..pa setio stare ljubavi..eeee? :hahaha:
Pazi, kao prvo: proslost ostavis u proslosti, nikada joj se ne vracaj..:whistling:
Kao drugo: Ne postoji samo ona, sto znaci da sigurno ima drugih zena (nesto o cemu su me dobro naucili ovde na forumu) :per:
i kao trece: izbrisi sve sto se nje tiche, ukljucujuci i broj telefona..:rtfm:
Iskreno..mislim da ne treba da se ponasas kao neki jadnik i bilo sta dalje radis po pitanju nje, brate, budi musko! :hvala:

Jesi li ovo pisao kada si se nacugao il sta..pa setio stare ljubavi..eeee? :hahaha:
Pazi, kao prvo: proslost ostavis u proslosti, nikada joj se ne vracaj..:whistling:
Kao drugo: Ne postoji samo ona, sto znaci da sigurno ima drugih zena (nesto o cemu su me dobro naucili ovde na forumu) :per:i kao trece: izbrisi sve sto se nje tiche, ukljucujuci i broj telefona..:rtfm:
Iskreno..mislim da ne treba da se ponasas kao neki jadnik i bilo sta dalje radis po pitanju nje, brate, budi musko! :hvala:

:eek:nisi znao ranije?

Pozdrav svima pre svega.

digla ti se pajsla na bivsu ribu,pa sada kukas.dok si mogao da imas snosaj sa njom,hteo si neku drugu,a sada ti frka.lik je vec vosti 6 meseci,a ti ga kuci siljis.sam si kriv.

Prema drugim curama opusteno skroz, kuliram ih. . Ali koliko god pokusavao ovu ne ide. Ne znam tako je sa njom. Pozvao sam je na kafu ovih dana, pa cemo da vidimo sta ce biti :)

Ajde drzimo ti fige i probaj da je iskuliras maximalno..ne da se kao foliras nego uopste nemoj pricati o njoj i vama..budi u fazonu treniras..ides na more ludilo..ne misli uopste na njene reakcije i samo teraj svoju pricu

Hvala vam na savetima, ipak oticu na kafu. Vidjeti kako stvari stoje. A to da mi se digla taki pa da hocu sa njom neki intimniji odnos, samo cu se nasmejati na to... Da hocu nesto tako, ima curica kojima je mozak manji od makovog zrna. Tako da to nije problem, odem fino sa njom ispricam se meni je dosta :) Njena je stvar sta ce uraditi, Boze moj neka me "odbije" nije kraj sveta. Sto verovatno i hoce, ali ja se necu smiriti dok ne rascistim neke stvari sa njom. Jos jednom hvala :)

Kaaamaaaan ispade plačipička što anonimno hoću da iznesem svoj lični stav prema nekome... Kako se osećam ne bi li me neko posavetovao. Znači može se smejati ko koliko hoće šta bi mu ja sada... Ja imam 17god ona 16, to je bilo u januaru tako nešto... Imao sam 3 cure od tada, i šta ja imam od te 3 cure kada nmg da ih slušam samo onako blejim sa njima niti sam zainetesovan za nešto posebno nit išta. Nije mi problem naći novu curu, nisam hendikepiran, nisam ružan, znam se našaliti, pa i biti romantičan... Skroz normalan dečko, ali kada dotična prođe pored mene, jeza me neka uhvati, pogotovo kada je sa momkom. Nzm nemam dovoljno životnog iskustva kao pojedinci, da shvatim sve i odma... Možete me osuđivati, narod ko narod to će prvo uraditi. Na 100 osuđivačkih komentara dovoljan mi je samo jedan koji će mi pomoći barem malo... Tako da peace out. :worth:

Pazi.. Ako si ozbiljan.. Onda poslušaj savet koji ti je miss smart dala još na prvoj strani.. Ako nisi, ili nisi siguran.. Onda uradi ono što sam ti ja rekao i nemoj da je ****** u mozak, jer postoji mogućnost da devojka stvarno i ima osećanja dok se ti zajebavaš kako ti se digne.. Tako

Back