Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 237.582
a ne znam
je l se više pati ako i to uradi
Pa onda bar ima neku percepciju sta je izgubio..ovako je kao teo pokaze da ima stav i muda je ostavi..al ne lezi vraze

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a ne znam
je l se više pati ako i to uradi
Pa onda bar ima neku percepciju sta je izgubio..ovako je kao teo pokaze da ima stav i muda je ostavi..al ne lezi vraze![]()
a ako pati bez obzira na tu percepciju...neko pati za nekim godinama a nisu...znaš...
Pa mentoli..pati za necim sto nije imao..malo mi to na ljubavne izumrle romane lici
misim kad mi ovako dignu živac izjutra...
je l da? eeeeh...
aj nek ima i toga, to su jedni od zadnjih tragova romantike 21. vijeka
samo nije dobro patiti kao patika cijeli život...to je većč samo u romani
Pozdrav svima pre svega.
Potrebno mi je nečije mišljenje, kad već ne mogu sam da se odlučim sta da uradim.
Raskinuo sam sa curom sa kojom sam bio 4 meseca, Boga ti pitaj zašto. Ali što je više vremena prolazio sve više i više sam mislio o njoj. U međuvremenu, našla je novog momka. Već su pola godine zajedno, ne znam kako da se obratim devojci, da li da joj sve kažem kako se osećam ili šta... Proždire me to što je sa drugim, jednostavno moram biti sa njom, u ta 4 meseca prekinuli smo jednom i opet se pomirili, uveren sam da oseća nešto prema meni. Ali već je pola godine sa novim momkom. Pomozite, savetujte šta da uradim ne znam ni sam :S
ista pricha matori, ista, identichna
samo ja nemam mudulenca da se obratim za pomotj nego tjutim i jedem se
imash bonu za ovo![]()
Budi i ti sa njenim momkomAli već je pola godine sa novim momkom. Pomozite, savetujte šta da uradim ne znam ni sam :S
Pozdrav svima pre svega.
Potrebno mi je nečije mišljenje, kad već ne mogu sam da se odlučim sta da uradim.
Raskinuo sam sa curom sa kojom sam bio 4 meseca, Boga ti pitaj zašto. Ali što je više vremena prolazio sve više i više sam mislio o njoj. U međuvremenu, našla je novog momka. Već su pola godine zajedno, ne znam kako da se obratim devojci, da li da joj sve kažem kako se osećam ili šta... Proždire me to što je sa drugim, jednostavno moram biti sa njom, u ta 4 meseca prekinuli smo jednom i opet se pomirili, uveren sam da oseća nešto prema meni. Ali već je pola godine sa novim momkom. Pomozite, savetujte šta da uradim ne znam ni sam :S
slusaj balavac, uce li vas u toj skoli icemu???Kaaamaaaan ispade plačipička što anonimno hoću da iznesem svoj lični stav prema nekome... Kako se osećam ne bi li me neko posavetovao. Znači može se smejati ko koliko hoće šta bi mu ja sada... Ja imam 17god ona 16, to je bilo u januaru tako nešto... Imao sam 3 cure od tada, i šta ja imam od te 3 cure kada nmg da ih slušam samo onako blejim sa njima niti sam zainetesovan za nešto posebno nit išta. Nije mi problem naći novu curu, nisam hendikepiran, nisam ružan, znam se našaliti, pa i biti romantičan... Skroz normalan dečko, ali kada dotična prođe pored mene, jeza me neka uhvati, pogotovo kada je sa momkom. Nzm nemam dovoljno životnog iskustva kao pojedinci, da shvatim sve i odma... Možete me osuđivati, narod ko narod to će prvo uraditi. Na 100 osuđivačkih komentara dovoljan mi je samo jedan koji će mi pomoći barem malo... Tako da peace out.![]()
Pozdrav svima pre svega.
Kaaamaaaan ispade plačipička što anonimno hoću da iznesem svoj lični stav prema nekome... Kako se osećam ne bi li me neko posavetovao. Znači može se smejati ko koliko hoće šta bi mu ja sada... Ja imam 17god ona 16, to je bilo u januaru tako nešto... Imao sam 3 cure od tada, i šta ja imam od te 3 cure kada nmg da ih slušam samo onako blejim sa njima niti sam zainetesovan za nešto posebno nit išta. Nije mi problem naći novu curu, nisam hendikepiran, nisam ružan, znam se našaliti, pa i biti romantičan... Skroz normalan dečko, ali kada dotična prođe pored mene, jeza me neka uhvati, pogotovo kada je sa momkom. Nzm nemam dovoljno životnog iskustva kao pojedinci, da shvatim sve i odma... Možete me osuđivati, narod ko narod to će prvo uraditi. Na 100 osuđivačkih komentara dovoljan mi je samo jedan koji će mi pomoći barem malo... Tako da peace out.![]()