Raskinuo ali patim : /

Broken312

Početnik
Poruka
10
Pozdrav svima pre svega.

Potrebno mi je nečije mišljenje, kad već ne mogu sam da se odlučim sta da uradim.
Raskinuo sam sa curom sa kojom sam bio 4 meseca, Boga ti pitaj zašto. Ali što je više vremena prolazio sve više i više sam mislio o njoj. U međuvremenu, našla je novog momka. Već su pola godine zajedno, ne znam kako da se obratim devojci, da li da joj sve kažem kako se osećam ili šta... Proždire me to što je sa drugim, jednostavno moram biti sa njom, u ta 4 meseca prekinuli smo jednom i opet se pomirili, uveren sam da oseća nešto prema meni. Ali već je pola godine sa novim momkom. Pomozite, savetujte šta da uradim ne znam ni sam :S

Mogu da ti kazem kao zensko sta bi ona mogla da oseca...
To sto ste bili samo 4 meseca u vezi, ne mora da znaci da je na nju ostavilo traga, kao na tebi.
Ne znam da li si vec nasao drugu devojku, o tome nisi pisao, ali ako se ona vec snasla i ima decka vec pola godine, onda, sta da ti kazem, male su sanse da ponovo budete zajedno.
Opet kazem, nisu sve zene iste.
Ona te sigurno nije zaboravila. Ali, sada je sa drugim. :(

I da, sigurno si mlad, preboleces je.
Mladost je cudo.

Poslednja izmena:
Pozdrav svima pre svega.

Potrebno mi je nečije mišljenje, kad već ne mogu sam da se odlučim sta da uradim.
Raskinuo sam sa curom sa kojom sam bio 4 meseca, Boga ti pitaj zašto. Ali što je više vremena prolazio sve više i više sam mislio o njoj. U međuvremenu, našla je novog momka. Već su pola godine zajedno, ne znam kako da se obratim devojci, da li da joj sve kažem kako se osećam ili šta... Proždire me to što je sa drugim, jednostavno moram biti sa njom, u ta 4 meseca prekinuli smo jednom i opet se pomirili, uveren sam da oseća nešto prema meni. Ali već je pola godine sa novim momkom. Pomozite, savetujte šta da uradim ne znam ni sam :S

Losa ideja je da ponovo budete zajedno. Moras da se vratis unazad i dobro se setis kako si se osecao kad si raskinuo s njom i zasto si to uradio. Dobro razmisli sta te je toliko razbesnelo da je ostavis. Dobri razlozi su verovatno postojali. Sigurno u medjuvremenu nisu nestali.

Pozdrav svima pre svega.

nadji drugu ribu matori...ovde si definitivno poflautao... ;)

Pozdrav svima pre svega.

Razgovaraj s njom, reci šta imaš. I da te odbije, bolje i to nego da misliš šta bi bilo kad bi bilo i fantaziraš o njoj kao idealnoj devojci i štatijaznam.

To što ima momka- pa šta? Momci i devojke su promenljive kategorije. Možda ga voli, u tom slučaju će te odbiti; možda je s njim iz dosade, ko će ga znati. Pitaj, pa šta bude. Bar ćeš znati na čemu si.

Srećno!

Razgovaraj s njom, reci šta imaš. I da te odbije, bolje i to nego da misliš šta bi bilo kad bi bilo i fantaziraš o njoj kao idealnoj devojci i štatijaznam.

To što ima momka- pa šta? Momci i devojke su promenljive kategorije. Možda ga voli, u tom slučaju će te odbiti; možda je s njim iz dosade, ko će ga znati. Pitaj, pa šta bude. Bar ćeš znati na čemu si.

Srećno!

o, evo ej istomišljenica...

nisam. ne pijem kafu ujutru.
osim toga, ovde imamo još jedan primer da tzv zaljubljenost nije ništa drugo nego vrhunac ego-manijaštva.

ceo post mu je ja ja pa ja, meni mene isl.

alo bre..ova planeta se vrti i izbegava planetoide i zemljotrese, ljudi su gladni i žedni i bolesni i sad treba nekog da briga za to što ti emotivno patiš?
pa pati ko te iebe.
kad si znao da klatiš sada pati.
briga tamo neku gerlu što je tebe mama zakasnila sa dojenjem u nekom trenutku pa ti se urezo program
ej bre..ona se veselo prtza i spred i zguza i obrni okreni kako oćeš, sa tim nekim novim i verovatno uživa sto na sat
i šta bi ti sad - da joj to opet siebeš, jer TEBE žulja?
ko si ti?
šta si ti?
prošlost, uspomena, možda ožiljak..ali svakako trenutno nebitan.
stoga uzmi nešto za smirenje ako oćeš, ako nećeš, opet kako oćeš.
eto..
nuf said.

Pozdrav svima pre svega.

Ti imas sanse postati pravi muskarac. Jer pravi muskarci koliko god da su zaljubljeni, oni raskinu i pate, ako ih cura jebbe u mozak. I nemoj je zvati. Proci ce te vremenom. Samo tako nastavi i neces nikad biti slapar.

Nema te veze i te "ljubavi" koja ti moze uzeti integritet. Mnogi oni nose kitu, ali muskosti nemaju. Zna se ko kosi a ko vodu nosi. Zena ako nije ponizna i ne torba se sa tobom bar tri puta na dan, koji ce ti ******.

Pa ako joj pridjesh i objasnish verovatno c'e te odbiti.
Naravno sujetno u sebi i za sebe c'e trazziti da te drzzi u rezervi.

Pa kada je novi dechko dosadi ili pochne da pravi probleme, pozove tebe ponovo.
Tako da ne bi bila sama u trenucima kada joj je najgore.

Back