крсташ
Poznat
- Poruka
- 8.551
Који назив користите у свакодневном разговору: Рашка или Санџак? Због чега?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajde da dokažeš teoriju o “dobrovoljnom prepisivanju” da te ne bi smo smatrali za politički korektnog lažovčinu.Sandzak. Turci su nam prepisali tu oblast,navodi se u sporazumu oblast Sandzak ,koji ce biti deo Srbije ,izuzev onog mesta Sastavci koje je bio imanje uticajnog age i uslo u sastav Bosne,iako sa ove strane Lima.Naravno Srbija se slozila.
Još jednom, pozivamo te da dokumentuješ svoju tvrdnju da su nam “Turci prepisali tu oblast”, inače ćemo posumnjati da iz samo sebi znanih razloga svesno lažeš i pokušavaš da obmanjuješ okolo.Sandzak. Turci su nam prepisali tu oblast,navodi se u sporazumu oblast Sandzak ,koji ce biti deo Srbije ,izuzev onog mesta Sastavci koje je bio imanje uticajnog age i uslo u sastav Bosne,iako sa ove strane Lima.Naravno Srbija se slozila.
Vi bugari samo da nam kontrirate.Sandzak.
Ali u principu, zabole me, toliko je bitno.
Ti, momoa i sizifSandžak, mada ga retko zovemo bilo kako (možda Bošnjaci između sebe). Ali zato svi kažu "u Srbiji" za prostor posle Užica. Užice je svojevremeno bilo najveći turski grad u tom delu.
Vi bugari samo da nam kontrirate.![]()
Samo ja sam iz Sandzaka i dobro znam kako se govori. Ako te zanima, prosetaj pa se uveri. Takodje, ako te zanima istorija Uzica, lako mozes naci kada su Turci proterani iz tog grada.Ti, momoa i sizif
Ovo pomahnitala recenica, cak i za tvoje visoke standarde pomahnitalosti.Projava zbog toga što ti se prohtelo da dovodiš u pitanje teritorijalno uređenje Srbije?
Još jednom, uvid u neki dokument koji bi potvrđivao ad hoc teoriju?Sandzak. Turci su nam prepisali tu oblast,navodi se u sporazumu oblast Sandzak ,koji ce biti deo Srbije ,izuzev onog mesta Sastavci koje je bio imanje uticajnog age i uslo u sastav Bosne,iako sa ove strane Lima.Naravno Srbija se slozila.
U Srbiji ne postoji oblast pod tim imenom, postoji samo Raška.Samo ja sam iz Sandzaka i dobro znam kako se govori. Ako te zanima, prosetaj pa se uveri. Takodje, ako te zanima istorija Uzica, lako mozes naci kada su Turci proterani iz tog grada.
Sa pravne strane, on je potpuno u pravu. Tako kažu zakoni u Srbiji. Dakle, samo Raška!Ovo pomahnitala recenica, cak i za tvoje visoke standarde pomahnitalosti.
Ne postoji ni Raska oblast jer Srbija nije podeljena na regione, oblasti ili okruge. Postoje samo upravni okruzi koji su decentralizovani organi drzavne uprave koje koordinise Ministarstvo drzavne uprave.U Srbiji ne postoji oblast pod tim imenom, postoji samo Raška.