Marge
Domaćin
- Poruka
- 4.255
E, Drakoje, slazem se sa tobom, al' daj, malo manje gresaka pravi u kucanju :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Marge:E, Drakoje, slazem se sa tobom, al' daj, malo manje gresaka pravi u kucanju :wink:
Ovo je vrh komentar!Ko je rekao da smo mi protiv muslimana, katolika i protestanta? Baš naprotiv, ja sam apsolutno protiv verske mržnje, ona je potpuno primitivna. Ravnopravno poštujem sve religije, bavio sam njihovim istraživanjem. Pogotovo muslimani, oni još jedini mogu da spasu normalan svet, jer su oni jedini u potpunosti svesni židovske pretnje i zapadnog cionizma.darkoje:Расизам је за идиоте,не постоји добри или лоши народи већ само добри или лоши људи .Свако ко сматра да су други гори од њега је болестан .Могуће је да таквим људима је потребно лечење, Само тотални кретен може сматрати себе расистом.Дали ти људи имају срца и душе,да мрзе некога само зато што је друге вере и нације.Ја сам ортодоксна хришћанка и једноставно не могу да разумем мржњу који неки људи гаје према муслиманима,католицима и протестантима и такође према припадницима других нација.Такође сам и мајка 3 деце и увек размишљам да ако ја будам мрзела некога да тај са пуним правом може то исто да ради и мојој деци .ЉУДИ ПРЕВИШЕ ЈЕ МРЖЊЕ У ОВОМЕ СВЕТУ ПРУЖИМО ЈЕДНИ ДРУГИМА И МАЛО ЉУБАВИ
(ako to znaci pohrliti u zagrljaj crncu...sto da ne
)Au bre Betty, baš si đavolčić.Betty:.... (ako to znaci pohrliti u zagrljaj crncu...sto da ne)

) o tome KAKO GOD DAMN UKLJUČITI ZAOSTALE DRUŠTVENE GRUPE u opšto tok i društveni život, rečju, kako uticati na njih, pozitivno (ne zato što gajim nežnu sklonost prema primitivizmu nego zato jer odbacivanje i izolacija prosto - ne vode nikuda).
Marge:A zasto mrzis Albance?

Zar zaista mislis da ce iko poverovati da se iza tog tvog tolerantnog forumskog nika ne krije nacisticki monstrum... a sto je jos gore mozda i latentni naci monstrum ??