RASADNIK KRIZA NA BALKANU

.
...e sad pazi - kad je taj nosati rekao da nije rekao to sto je rekao verovatno je ovako razmisljao " oni koji nisu culi mozda poveruju da nisam rekao a oni koji su culi nema veze... da li je on lagao zato sto ga je bilo sramota ili zato da bi ovaj narod svadjao ne znam
...zato pitam da li je BT rekao da to nije rekao ili samo ti nisi cula da je to rekao :).
Извини, али ово што си написала опет је тако збркано, да ме подсећа на ону урнебесну епизоду "Камионџија" кад су Паја и Јаре због неког привредног криминала приведени, па истражни судија испитује Јарета.. "Аврам Гојић... Не, да, Аврамовић! Они су кумови, да сетио сам се... Не, судија, ви сте кум..."

А, заправо, да се вратимо на питање. То јест одговор:

БТ никад никог није назвао издајником.

(Уосталом, ни то није тема, стога, од мене толико).

Najveću nesreću narodu u Srbiji nisu priredili ni Ameri, ni ustaše, ni Hrvati, ni Šiptari, ni ovi oni, nego naši političari. Recimo inflaciju iz 1993. nije proizveo niko spolja, već naši političari - da bi opljačkali sopstveni narod. Dalje, upropašćavanje državnih giganata i ostalih preduzeća, te nemerljivo bogaćenje nije delo stranaca nego naših ološa.

A ko su bili i ko ih je školovao 'demokraciji', ti 'naši političari'?:D

Извини, али ово што си написала опет је тако збркано, да ме подсећа на ону урнебесну епизоду "Камионџија" кад су Паја и Јаре због неког привредног криминала приведени, па истражни судија испитује Јарета.. "Аврам Гојић... Не, да, Аврамовић! Они су кумови, да сетио сам се... Не, судија, ви сте кум..."

А, заправо, да се вратимо на питање. То јест одговор:

БТ никад никог није назвао издајником.

(Уосталом, ни то није тема, стога, од мене толико).

...odlicno si ti ukapirala sta pitam ali se po obicaju pravis "neobavestena"...uostalom taj nosati je lik iz tvojih omiljenih 90'...mrzi me da kopam po netu kako se zvao ali sam sigurna da ti to odlicno znas... e sad BT je nazvao glasace radikala izdajnicima, bilo na tv a ti malo vise obrati paznju na ono sto se desava ovde i sad umesto sto se stalno vracas na te tvoje 90' ...ko da imas Alzheimera ...znas to je onaj dekica koji stalno gubi stvari po kuci a ko su ti Paja i Jare :)

Srbija je velika žrtva!
Krivci krize su:
1- Saveznici u WW2 koji su jugu-pljugu prepustili Staljinu
2- Staljin koji je to prepustio tiletovim komunjarama
3- Staljin jer nije pregazio jugu kada mu je tile rekao NE, onako kako su to napravili njegovi naslednici sa Mađarskom i Čehoslovačkom.

...odlicno si ti ukapirala sta pitam ali se po obicaju pravis "neobavestena"...uostalom taj nosati je lik iz tvojih omiljenih 90'...mrzi me da kopam po netu kako se zvao ali sam sigurna da ti to odlicno znas... e sad BT je nazvao glasace radikala izdajnicima, bilo na tv a ti malo vise obrati paznju na ono sto se desava ovde i sad umesto sto se stalno vracas na te tvoje 90' ...ko da imas Alzheimera ...znas to je onaj dekica koji stalno gubi stvari po kuci a ko su ti Paja i Jare :)

Ти си се стварно озбиљно "погубила", и ја више немам намеру да на тебе трошим време.

Поготово, што су очигледно 90-те управо - твоје омиљене, а и "Алцхајмер" те опако "поздравио".

Збогом.

Čitajte dobro naslov teme :

a u opisu Srbija.

Pravi rasadnik svih kriza u svetu je Amerika,samim tim i u Srbiji.

Ovo su doslovce reči illuminata "...kriza u bivšoj SFRJ krenula iz Srbije..." pažljivo sročen i sastvaljen tekst da bi svim srbima na forumu skrenuo pažnju na pravog krivca zna se već unapred srbe,gde mi sada treba da se osećamo kao ružno pače.Naravno ko se primi dobro došao ko ne njega će pokušati da "vrbuju" na nekoj od sledećih sličnih tema u kojoj će se recimo napisati "Srbi rasparčavaju Srbiju".

Ovo je samo još jedan od tekstova koji šiptarsko-krvatski plaćenici sa foruma,predstavljajući se kao tobož zabrinuti Srbi,pokušavaju da nam serviraju na mala vrata,gde je glavna poenta satanizovanje srpskog naroda ali u takvoj formi da mi sami uzmemo učešća u tome i to kao već unapred okrivljeni gde je glavni cilj da se branimo od optužbe.Na kraju i sami počinjemo da mislimo da je to tako.

Sva poenta i cilj je kršenje i uništavanje morala kod srpskog naroda bez upotreba bombi a samo sa malo tipkanja po novinama,uz blagodet TV-a i radija a zašto ne i ovakva mesta kao što je forum.Na kraju se dobije ispran mozak.Sva mesta i pravila psihološkog rata su dozvoljena.

Ovakve teme treba ne treba samo ignotisati treba ih doslovce spaliti rečima a tvorca poslati tamo odakle je došao - u deveti krug.

Interesuje me šta mislite o mom dubokom ubeđenju da je kriza u bivšoj SFRJ krenula iz Srbije gde se sada i završava? Imali smo promašaje i izgubljene ratove, naša se država umesto za sebe borila za Jugoslaviju, dobili smo državu ne zahvaljujući želji većine naroda, već kao posledicu referenduma u CG. Ako realno pogledamo sve bivše Republike SFRJ su relativno stabilne, a mi imamo najveću krizu u Evropi. Ne znači li to da smo mi rasadnik kriza na Balkanu?

da li si ti cuo za kontrarevoluciju 1981 na KiM?

Da li stvarno mislis da istorija pocinje od onog perioda od kada B92 smatra da pocinje?

da li si ti cuo za kontrarevoluciju 1981 na KiM?

Da li stvarno mislis da istorija pocinje od onog perioda od kada B92 smatra da pocinje?

U bivšoj SFRJ šiptarti su se bunili 1946,1948,1954,1962,1968,1971 naravno i 1981 i svaki put bilo je sve žešće i žešće.

Ali to nije poenta ove teme.
Ovo je jedna od tema u kojoj treba satanizovati sav srpski narod.

U bivšoj SFRJ šiptarti su se bunili 1946,1948,1954,1962,1968,1971 naravno i 1981 i svaki put bilo je sve žešće i žešće.

Ali to nije poenta ove teme.
Ovo je jedna od tema u kojoj treba satanizovati sav srpski narod.

ma mrzelo me da nabrajam kada su se ti skotovi dole sve bunili... i svaki put je Srba na KiM bilo sve manje... Svaki put je bilo sve vise tabli sa natpisom "Kuca na prodaju"... a tadasnja "mirna" Stamboliceva (i ranijih paritjaca) Srbija nije se trudila nista da spreci... plus sto su siptari bili obilato logisticki pomagani od strane (sic!) Slovenije...

Svaka druga drzava bi isto reagovala ko i mi tada .
A po pitanju Kosova mozda bi i vojno branili pokrajnu ,mi smo zahvaljujuci antisrpskoj propagandi koja se navise sprovodi u srpskim medijima totalno izgubljeni.

To je sasvim normalno u nekoj banana državi u kojoj plaćeni politički šljam vodi glavnu reč.
Uz sva moguća sredstva koja su na raspolaganju,koristi se situacija u kojoj su državi iščupani svi raspoloživi resursi za odbranu,samim tim bačena je na kolena,pa zato i ima ovliko ispranih mozgova samo na ovom jednom mestu.

ma mrzelo me da nabrajam kada su se ti skotovi dole sve bunili... i svaki put je Srba na KiM bilo sve manje... Svaki put je bilo sve vise tabli sa natpisom "Kuca na prodaju"... a tadasnja "mirna" Stamboliceva (i ranijih paritjaca) Srbija nije se trudila nista da spreci... plus sto su siptari bili obilato logisticki pomagani od strane (sic!) Slovenije...

Slovencima je i bio dugoročan cilj ovo sadašnje dešavanje u Srbiji.

Čitajte dobro naslov teme :

a u opisu Srbija.

Pravi rasadnik svih kriza u svetu je Amerika,samim tim i u Srbiji.

Ovo su doslovce reči illuminata "...kriza u bivšoj SFRJ krenula iz Srbije..." pažljivo sročen i sastvaljen tekst da bi svim srbima na forumu skrenuo pažnju na pravog krivca zna se već unapred srbe,gde mi sada treba da se osećamo kao ružno pače.Naravno ko se primi dobro došao ko ne njega će pokušati da "vrbuju" na nekoj od sledećih sličnih tema u kojoj će se recimo napisati "Srbi rasparčavaju Srbiju".

Ovo je samo još jedan od tekstova koji šiptarsko-krvatski plaćenici sa foruma,predstavljajući se kao tobož zabrinuti Srbi,pokušavaju da nam serviraju na mala vrata,gde je glavna poenta satanizovanje srpskog naroda ali u takvoj formi da mi sami uzmemo učešća u tome i to kao već unapred okrivljeni gde je glavni cilj da se branimo od optužbe.Na kraju i sami počinjemo da mislimo da je to tako.

Sva poenta i cilj je kršenje i uništavanje morala kod srpskog naroda bez upotreba bombi a samo sa malo tipkanja po novinama,uz blagodet TV-a i radija a zašto ne i ovakva mesta kao što je forum.Na kraju se dobije ispran mozak.Sva mesta i pravila psihološkog rata su dozvoljena.

Ovakve teme treba ne treba samo ignotisati treba ih doslovce spaliti rečima a tvorca poslati tamo odakle je došao - u deveti krug.

Свака част, све потписујем

Ja tvrdim da balkanska kriza nema veze sa Amerikom koliko sa našim političarima, oni su ti koji se inate i prave krizu. Što se Kosova tiče, trebalo se za njega boriti 1999. do kraja, a ako su kapitulirali neka kažu da su kapitulirali a ne da javnost muče neizvesnošću.

Америка би у најмању руку требала да се покрије ушима, на једној страни се бори против тероризма, а на другој га подржавају.....Шта мислиш да су нас 1999. оставили на миру, да ли би ситуација била оваква каква је сад? Мислиш да би шиптарчићи могли толко да се ку*че да немају леђа која им држе Американци?

слажем се, има их још који тврде да су Срби криви за све (мораћу да пронађем линк до једног поста)

Ja sam za to da se svi tvorci tih tekstova otvoreno imenuju,da se otvori topić o njima i da vidimo u direktnom "okršaju" sa njima ko su,šta su i zašto postavljaju tekstove takvog sadržaja.

Back