Rapidshare i drugi

dobićete od mene screenshot onoga šta mi se pojavljuje kad "dostignem" taj limit
u poslednje vreme se pojavljuje sve češće i češće :roll: i nervira me
stvarno imam i ja subjektivan osećaj da rapidshare namerno otežava download fajlova...

Pozdrav svima,
a onda i jedno laicko pitanje. U cemu je, zapravo, prednost programa za rapid o kojima ste pisali. Ja sam skinuo usdownloader, ali on radi skoro duplo sporije nego kad skidam nesto sa rapida direktno, preko mozile. Preko mozile download mi je skoro max. oko 60 kB/s, uzevsi u obzir da imam paket 512/128.
Usd. u proseku ide 35kB/s. Da li je razlika samo u tome, sto se kod tih programa za rapid moze napraviti lista linkova? :???:

Rapid je free userima omogucio download speed od 2Mbps. Ali to nije zagarantovana brzina tako da se javljaju oscilacije u toku dana kao i kod pojedinih fajlova.
Dakle nije u pitanju nacin na koji skidas vec vreme i fajl.

http://rapidshare.com/news.html

Also, we are able to allocate bandwidth to free users dynamically: Depending on the overall traffic you can up- and download with up to 2,0 megabit per second. If it is crowded though, you might experience only 0,2 megabit per second, since we always put our premium users first.

Poslednja izmena:
Ok, to za brzinu mi je jasno. Nisam bio siguran da li je svejedno, kada se skida jedan fajl ( bez obzira na njegovu velicinu ), koristim li usd ili mozilu. U oba slucaja, moja max brzina downloada ne moze preci 64kB/s. Dakle, ako sam dobro shvatio, ukoliko ne pravim listu linkova za skidanje, ne treba mi nikakav dodatni program za rapid?
Pozz i hvala za link.

Ljudi pomagajte ko BOGA vas molim...
Juce mi lik uplati RS na mesec dana, ulogujem se tamo promenim user i pass i sve ok. Nadjem novi serijal prison break-a i stavim da skidam, skinuo mi 2 epizode i kad sam pogledao u IDM dali skida ostalo vidim da je skinuto sve kao linkovi, npr. 6kb umesto npr. 100mb rar fajl.
Probam da ubacim u IDM (internet download menager) neki film da skinem desava se sledece: selektujem sve fajlove i kad ubacim u program vidi sve kao linkove od 6 kb a ne rar fajlove od npr. 100 mb.
Da napomenem za svaki slucaj da imam wireless internet mada to ne bi trebalo da ima veze posto sam vec ranije uplacivao i skidao bez problema.
Dali bi mozda pomogao neki drugi program za download ili mi isto dodje i koji?
Hvala unapred

Pa brate :lol: , sto nisi odma rekao da je ranije radilo ok??

Onda si nesto uspeo zeznuti,a sta...ni Milan Radonjic se verovatno ne bi usudio da predpostavi...
Probaj da reinstaliras,uzmi FlashGet...resi to nekako. Tesko da ce ti neko moci da pomogne kad se ne zna sta si radio. ;)

Ma salim se,opusteno :D ;)
Ne kazem da netreba da uzmes premium..samo mi je pojam pro u slicaju piraterije urnebesan.:D
btw ja nemam premium,a skinem izmedju 10 i 15 giga dnevno...a moze i vise. Zasto mora da bude bas rapid kada i na megaupload,easyshare i slicnim imas isto to. Stavis da skida sa svih istovremeno i uvek je ceo protok iskoristen. ;)

Back