Giovanna
Iskusan
- Poruka
- 6.633
Hvala 1972
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala 1972
Je l' moze neko da mi kaze da li, da uzimam premium ako imam pristup 512/64??
skidao sam virtual tenis 3 ali sam izgubio jedan link a nemam pojma gde sam ga skinuo link je virtual3_up_by_exel|223_for_*********.part02.rar ima ih ukupno 15.
ako neko slucajno zna...
LOOOOOOL!!!!!!!!!!!
Citaj upustvapiraterija zabranjena....
Je l' moze neko da mi kaze da li, da uzimam premium ako imam pristup 512/64??
skidao sam virtual tenis 3 ali sam izgubio jedan link a nemam pojma gde sam ga skinuo link je virtual3_up_by_exel|223_for_***************.part02.rar ima ih ukupno 15.
ako neko slucajno zna...
Može,uzimaj ostavio sam adresu tu negde.
ajde da probam ovo https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/8376 videcu za posle !!Ako uplatim premium sta sve dobijam?
mene zeza stalno taj rapidshare kaze mi da imam limt da se vratim na istu str. za X minuta!! Cuo sam da ako promenimo IP adresu moze da se skida noralno!!! e sad jedini problem je kako da se promeni IP !!! ja znam jedan nacin da zamenis ruterali ako neko zna neki drugi nacin neka kaze!!!!hvala unapred!!!
vidi da nađeš program ipchanger, ja ga imam i odlično radi
samo klikneš, i za 15-tak sekundi ti je ip promenjen
To ti je addon za mozzilu tu samo nabacas linkove i sve automatski
vidi da nađeš program ipchanger, ja ga imam i odlično radi
samo klikneš, i za 15-tak sekundi ti je ip promenjen
nije ovo lose!! hvala
Ne treba vise ipchanger.Sad nema limita mislim ima limit da ne smes za 1h da skines vise od 1gb.
Nema na cemu ja to koristim nabacam linkove oko 00 skida se do 8 ujutru imam skinuto oko 2gb mozda i vise
Da li si ti corav brate.
Zasto da uzima kad moze toliko da skida i bez premiuma samo nabaca linkove i to je to.
evo korisnog programa : https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/8376
i da li je neko koristio ovo : http://www.dominiek.eu/blog/?page_id=16
Razlika je znachajna za one koji ozbiljno skidaju sa rapidshare-a, pre svega, free user nema maksimalnu brzinu downloada tokom celog dana, jer od podne pa sve do ponoci brzina se smanjuje i do bednih 25 kb/s...druga po mom mishljenju bitna razlika je shto nema chekanja od minut i po za skidanje jednog fajla, jer za ukupno vreme koje bih chekao kao free user, ja bih na premiumu mogao da skinem jedan chitav film...dalje, prekinuti download se moze nastaviti, a moguce je i download-ovanje vishe fajlova istovremeno. Naravno, sve ovo ne zanima nekoga, ko internet koristi samo za counter i chat, pa povremeno skine po neku pesmu, ili nekim chudom film...Takvi stvarno ne bi smeli da govore o razlici izmedju free i premium account-a. Uplatite 700 dinara za dva meseca interneta, ne znate da nadjete ni link za download, a *****te o rapidshare-u...
1. meni uvek kad skidam sa RS-a brzina izmedju 65 i 75 kbps na 512 znam da je cudno ali eto desava se...lolz
2.Pa ti i kao free user mozes da nabacas linkove na rs downloader ili usd ili cryptload.....