Droid
Legenda
- Poruka
- 51.849
Razlika je znachajna za one koji ozbiljno skidaju sa rapidshare-a, pre svega, free user nema maksimalnu brzinu downloada tokom celog dana, jer od podne pa sve do ponoci brzina se smanjuje i do bednih 25 kb/s...druga po mom mishljenju bitna razlika je shto nema chekanja od minut i po za skidanje jednog fajla, jer za ukupno vreme koje bih chekao kao free user, ja bih na premiumu mogao da skinem jedan chitav film...dalje, prekinuti download se moze nastaviti, a moguce je i download-ovanje vishe fajlova istovremeno. Naravno, sve ovo ne zanima nekoga, ko internet koristi samo za counter i chat, pa povremeno skine po neku pesmu, ili nekim chudom film...Takvi stvarno ne bi smeli da govore o razlici izmedju free i premium account-a. Uplatite 700 dinara za dva meseca interneta, ne znate da nadjete ni link za download, a *****te o rapidshare-u...
Hm. Ja imam premium ona 512 i veruj mi da ga nisam dobio na poklon ne bi mi paklo na pamet da ga uplacujem. Sve te povoljnosti koje si naveo nisu dovoljne da se zezas sa dodatnim placanjem naloga. Pre ovoga sam koristio free i jedina razlika je u brzini. Ali kod Euneta ti ionako pada protok popodne, tako da ja i ovako imam oko 30 kb protok u popodnevnim satima.
I nije toliko problem u 700 dinara, ali kada treba da se razmislaj o placanjima to je prevelika cena. Razmisljam o struji, fixnom telefonu, mobilnom, internetu, komunalijama, zgradnoj struji i spremacici, rati kredita, vrtic za malog, pa mi jos samo fali da razmisljam o placanju rapidshare... ma ne pada mi na pamet.