Rapidshare i drugi

1.---kad nesto skinem odradim extrakt i onda instalaciju to je ok .ali sta uraditi kad posle extrakta dobijem 3-4 puta vise RAR datoteka/
2.--kako da u CRIPTLOAD dodam sve linkove odjednom cini mi se da sam par puta uspeo a sad svaki moram posebno

Izgleda da više neće biti RS-a, izgubio je bitku na sudu i naređeno mu je da sklone sve ilegalno

Kod:
http://www.zeropaid.com/news/9781/Rapidshare+Loses+in+Court+-+Must+Proactively+Remove+Copyrighted+Content

hmm, da je neka uistino oštra kazna onda bi ga totalno ukinuli, a ovako... ne znam...

Hoce...
ali od sada mnogo teze jer ce ljudi iz Rapida morati da provjeravaju sta se kaci ;)

Usput cuo sam jednu pricu a to je da je glavni server...sjediste Rapita prebaceno u Svicarsku a to je zemlja koja po zakonu jos uvjek ne brani to sto radi Rapid,tako da ko zna sta ce sve sa tim oko Rapida biti ;).
I mislim da sam procitao na gore datom linku da je ta presuda donesena samo za Njemacku...mozda grjesim,samo sam brzlo preletio po tekstu.

šta se dešava sa rapidom?
skinem jedan fajl, i pojavi se "You reached the download limit..."
pa moram da menjam IP adresu :neutral:

Cini mi se da su nesto opet mijenjali.
Moguce je, nisam siuran, da su dozvolili odredjeni broj GB za skidanje a potom moras da cekas na download.
To se meni desilo jos prije 5 - 6 dana kada sam skidao neke ogromne fajlove.

----------------
Now playing: Van Morrison - Hard Nose The Highway
via FoxyTunes

ako ste mozillin korisnik nabavite DOWN THEM ALL kao mozillin download manager.Skida se i instalira kao add-on sa njihovog sajta.Manager uvek izvlaci maximalnu brzinu downloada s obzirom na paket koji koristite!!!

mene zeza stalno taj rapidshare kaze mi da imam limt da se vratim na istu str. za X minuta!! Cuo sam da ako promenimo IP adresu moze da se skida noralno!!! e sad jedini problem je kako da se promeni IP !!! ja znam jedan nacin da zamenis ruter :hahaha: ali ako neko zna neki drugi nacin neka kaze!!!!hvala unapred!!!

Back