Rapidshare i drugi

skidao sam virtual tenis 3 ali sam izgubio jedan link a nemam pojma gde sam ga skinuo link je virtual3_up_by_exel|223_for_********.part02.rar ima ih ukupno 15.
ako neko slucajno zna...

Poslednja izmena od moderatora:
skidao sam virtual tenis 3 ali sam izgubio jedan link a nemam pojma gde sam ga skinuo link je virtual3_up_by_exel|223_for_***************.part02.rar ima ih ukupno 15.
ako neko slucajno zna...

Da li si ti corav brate.

Može,uzimaj ostavio sam adresu tu negde.

Zasto da uzima kad moze toliko da skida i bez premiuma samo nabaca linkove i to je to.

evo korisnog programa : https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/8376

i da li je neko koristio ovo : http://www.dominiek.eu/blog/?page_id=16

Poslednja izmena od moderatora:
mene zeza stalno taj rapidshare kaze mi da imam limt da se vratim na istu str. za X minuta!! Cuo sam da ako promenimo IP adresu moze da se skida noralno!!! e sad jedini problem je kako da se promeni IP !!! ja znam jedan nacin da zamenis ruter :hahaha: ali ako neko zna neki drugi nacin neka kaze!!!!hvala unapred!!!

vidi da nađeš program ipchanger, ja ga imam i odlično radi
samo klikneš, i za 15-tak sekundi ti je ip promenjen

vidi da nađeš program ipchanger, ja ga imam i odlično radi
samo klikneš, i za 15-tak sekundi ti je ip promenjen

Ne treba vise ipchanger.Sad nema limita mislim ima limit da ne smes za 1h da skines vise od 1gb.

nije ovo lose!! hvala

Nema na cemu ja to koristim nabacam linkove oko 00 skida se do 8 ujutru imam skinuto oko 2gb mozda i vise

Da li si ti corav brate.

Zasto da uzima kad moze toliko da skida i bez premiuma samo nabaca linkove i to je to.

evo korisnog programa : https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/8376

i da li je neko koristio ovo : http://www.dominiek.eu/blog/?page_id=16

Zato jer je mesečni nalog 700rsd.
Ne treba da koristi nikakva resetovanja modema-rutera.
Za mesec dana premiuma poskidaće sve moguće fajlove sa rapida
Programi tipa USD,Cryptload,..........................skidaju fajl sami,posle prvog prelaze na sledeći,i kad se ujutru probudiš a ono gotovo!
Za 700rsd

Razlika je znachajna za one koji ozbiljno skidaju sa rapidshare-a, pre svega, free user nema maksimalnu brzinu downloada tokom celog dana, jer od podne pa sve do ponoci brzina se smanjuje i do bednih 25 kb/s...druga po mom mishljenju bitna razlika je shto nema chekanja od minut i po za skidanje jednog fajla, jer za ukupno vreme koje bih chekao kao free user, ja bih na premiumu mogao da skinem jedan chitav film...dalje, prekinuti download se moze nastaviti, a moguce je i download-ovanje vishe fajlova istovremeno. Naravno, sve ovo ne zanima nekoga, ko internet koristi samo za counter i chat, pa povremeno skine po neku pesmu, ili nekim chudom film...Takvi stvarno ne bi smeli da govore o razlici izmedju free i premium account-a. Uplatite 700 dinara za dva meseca interneta, ne znate da nadjete ni link za download, a *****te o rapidshare-u...

Razlika je znachajna za one koji ozbiljno skidaju sa rapidshare-a, pre svega, free user nema maksimalnu brzinu downloada tokom celog dana, jer od podne pa sve do ponoci brzina se smanjuje i do bednih 25 kb/s...druga po mom mishljenju bitna razlika je shto nema chekanja od minut i po za skidanje jednog fajla, jer za ukupno vreme koje bih chekao kao free user, ja bih na premiumu mogao da skinem jedan chitav film...dalje, prekinuti download se moze nastaviti, a moguce je i download-ovanje vishe fajlova istovremeno. Naravno, sve ovo ne zanima nekoga, ko internet koristi samo za counter i chat, pa povremeno skine po neku pesmu, ili nekim chudom film...Takvi stvarno ne bi smeli da govore o razlici izmedju free i premium account-a. Uplatite 700 dinara za dva meseca interneta, ne znate da nadjete ni link za download, a *****te o rapidshare-u...

1. meni uvek kad skidam sa RS-a brzina izmedju 65 i 75 kbps na 512 znam da je cudno ali eto desava se...lolz
2.Pa ti i kao free user mozes da nabacas linkove na rs downloader ili usd ili cryptload.....

Evo od jutros su mi promenili paket (trazio sam jos prosle nedelje) i necete verovati sa rapida ide 164-167KB/s. To je i maksimum za protok 1.5mbps. ;)
Naravno skidam kao free user.

btw to je naravno jedan fajl...ima i onih gde pada i do 40,ali proxy za drugi usd i ima da rade oba paralelno i nista nema da fali :D ;)

Poslednja izmena:
1. meni uvek kad skidam sa RS-a brzina izmedju 65 i 75 kbps na 512 znam da je cudno ali eto desava se...lolz
2.Pa ti i kao free user mozes da nabacas linkove na rs downloader ili usd ili cryptload.....

Eunet podiže brzinu od 01.11.2008. sa 512 na 768. Neki provajderi su to vec uradili a mislim da je Telekom isto vec uradio. Ocigledno imas protok od 768. To sto mislis da ti je brzo je ok, i taj download bi i meni bio dovoljan a i bice posle 1.11. Ali treba da znas da placas 96 kb u sekundi. Dakle popaj mislim da je rekao da kako god obrnes 20% ti ukradu.

Back