Devilman666
Početnik
- Poruka
- 4
meni neradi rapid vec duze vreme ...dali je sajt ugasen ili sta???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam u zadnje vreme problema sa "currently a lot of users are downloading files" i "there are no more slots available..." itd, pocinje da mi ide na zivce :@
Ljudi ja sam koristio rapidshare premium nalog koji sam uzeo od brata,a koji je on takodje kupio od nekog lika za 200, 200 dindzi, ne znam tacno. Tako da je nas vise koristilo isti nalog. I islo je super prvih nekoliko dana, onda od jednom kao da su me banovali sa Rapida pa vise ne mogu da skidam rapidove linkove, niti da udjem na njihov sajt. Inace koristim FreeRapid Downloader i kad ubacim rapidove linkove, stalno mi stoje na "TESTING"...Aj pomozite pa da barem mogu da se vratim na "free"...Postajem ocajan![]()
Ljudi ja sam koristio rapidshare premium nalog koji sam uzeo od brata,a koji je on takodje kupio od nekog lika za 200, 200 dindzi, ne znam tacno. Tako da je nas vise koristilo isti nalog. I islo je super prvih nekoliko dana, onda od jednom kao da su me banovali sa Rapida pa vise ne mogu da skidam rapidove linkove, niti da udjem na njihov sajt. Inace koristim FreeRapid Downloader i kad ubacim rapidove linkove, stalno mi stoje na "TESTING"...Aj pomozite pa da barem mogu da se vratim na "free"...Postajem ocajan![]()
Jel zna neko koje je dnevno ili mesecno ogranicenje skidanja preko premium naloga ? (900 din/mesec)
Saznao...
Ja se izvinjavam ako je o ovome vec pisano ali nisam pronasao nista slicno ili nema ili nisam bio dovoljno pazljiv...
Problem je u tome sti imam wireless i delim istu IP adresu sa ko zna koliko korisnika pa dali se to moze resiti mislim dali ikako postoji verovatnoca da skidam na FREE nalogu. hvala unapred....
samo da ubodes vreme kad neko drugi sa tvoje mreze ne skida, a da opet imas srece da bas u tom trenutku rapidshare ima slobodnih slotova za free usere (citaj skoro pa nikakve sanse)![]()
ja imam bezicni internet, ip adresa mi je staticka, sa rapidshare prakticno nemogu vise ni da skidam, jednom u 30 puta mi pocen skidanje, jel ima neki program za menjanje ili skrivanje ip adrese kako bih mogao koristiti rapidshare, sta predlazete kao najbolju varijantu, jednom sam probao proxy, ali skida 5 puta sporije nego sto je predvidjeno, a sad cak i to nepozmaze
You want to download the following file:
http://rapidshare.com/files/262112615/FF.rar | 123 KB
Your IP addressis already downloading a file. Please wait until the download is completed.Premium members can download any number of files simultaneously. Become a Premium member now. The download will be available shortly.
pomoc, neemogu nishta da skinem