Rapidshare i drugi

Danas došlo pismo...pokajali se mangupi al biće nadam se još jedno.

As a result of the recent adjustments to our product and pricing model we have received a lot of feedback from our users. There was also positive response but we want to be honest with you: most answers were negative. With our adjustments we have alienated many users. As a matter of course, that was not our intention. Instead, it is our goal to introduce a system that gives you more flexibility. However, we are happy about every single user response that we have received as this is the only way we can learn what our users really want. That is the reason why we have fundamentally revised our offer one more time and made it much simpler.

For more information, please visit our News page :
http://www.rapidshare.com/news.html

Nema vise free (collectors) naloga, gde si mogao da sakupljas poene.
Sada imas free otvaranje naloga ali bez i jednog poena a najgore je sto i ne mozes da ih sakupljas da bi kasnije u bilo kom trenutku mogao da imas premium i skidas neograniceno.
Ostala je samo opcija da kupis RapidPro poene i tek ona skidas. Zato i nema toliko novih linkova koje mozes da pronadjes i skidas sa RS.com.
Oni koji su i imali Premium nalog, morali su da konvertuju poene u RapidPro kako se ne bi sami od sebe izgubili i nestali, sto je verovatno i slucaj sa tvojim collector nalogom.

Nema vise free (collectors) naloga, gde si mogao da sakupljas poene.
Sada imas free otvaranje naloga ali bez i jednog poena a najgore je sto i ne mozes da ih sakupljas da bi kasnije u bilo kom trenutku mogao da imas premium i skidas neograniceno.
Ostala je samo opcija da kupis RapidPro poene i tek ona skidas. Zato i nema toliko novih linkova koje mozes da pronadjes i skidas sa RS.com.
Oni koji su i imali Premium nalog, morali su da konvertuju poene u RapidPro kako se ne bi sami od sebe izgubili i nestali, sto je verovatno i slucaj sa tvojim collector nalogom.

Mater im j***m! A ja skupljo godinu dana poene!

Proveri e-mail acount koji ti je bio upisan u taj collectors acc sigurno su ti poslali obavestenje, i to ne jedno vec nekoliko. Meni je u tih par dana prelaznog perioda stiglo 5-6 mailova od njih.

Sad sam gledo, nema nista od tih obavjestenja, imas samo 2 mejla od rapidshare od prije 9 mjeseci kad sam mjenjo neke postavke. Od tada nema nista od njih!

Nema ogranicenja u brzini skidanja. Ako ovako ostane i dalje to moze da znaci samo jedno, rapidshare je odlucio da zatvori radnju i izabrao je po njih najbezbolniji nacin. Trenutno je hotfile najpopularniji servis za koriscenje jer isplacuju svoje uploadere. Zato i ima toliko hotfile linkova u poslednje vreme.

Meni se Rapidshare ne sviđa uopšte.
npr: ja skidam seriju Walker Texas Ranger, kao free korisnik ja moram da čekam 15 min posle skidanja i još posle 75 sec. pre početka skidanja. Zbog toga mi se ne sviđa JAKO JE SPOR!!!!

Ja sve sto je preko 400 MB skidam preko torrenta. Nemam zivaca da se ganjam sa tim rapidshare linkovima i cekanjima i resetovanjima modema.

;)
Mozda se vise ne upload na RS najvise, ali i dalje premium korisnici prolaze bolje nego kod ostalih. Kada skidam nesto preko 3-4gb komsija mi da svoj premium i otkida. Brzina download-a je uvek do daske. A i ono sto nam daju dzabe dosta nam je ;) nego su ljudi razmazeni i nezahvalni...

Back