Rapidshare i drugi

Имам проблем са рапидом. Не могу да скинем фајл јер ми пише да тренутно нешто скидам са моје IP адресе. Рестартовао сам комп, дисконектовао се, али и даље не могу да скинем ништа, а сигуран сам да ништа не скидам. Користим бежични интернет. Шта би могао да буде проблем и како да га решим?

Па требало би да је динамичка, али питање је са колико адреса располаже провајдер, а колико има корисника, могуће је ово што кажеш да још неко добије исту адресу.

Jel ima ko problema sa downloadom sa rapid-a(free acc) u zadnja 2-3 dana? Preko JDownloadera mi je brzina katasrofa a i desava se da ide i prekine.Onda o5 pocne pa prekine.Isto se desava i kada probam skinuti preko browsera(FF)...

Rapidshare je postao tezi oblik sranya. Stvarno su bezobrazni. Kako vrijeme ide, sve tezi i tezi uslovi i za download i za skupljanje poena za upload. Bojkotujem RS, sad sve skidam preko torenta.
Upravo to.

I ja u poslednje vreme sve vise koristim Megaupload... Kao free user mozes da skidas i fajl od 1 GB... Sto na rapidshare-u mozes samo da sanjas...

Ja prvo potrazim megaupload linkove pa ako nema tek tad prelazim na RS. Kolika je cena za premium za megaupload?

Preko dana brzina varira, i obicno je oko 50 kb/s, a ima momenata kad totalno stopiraju download. Cak su uveli i onu glupost da pored standardnog cekanja cekas jos dodatna dva minuta zbog kao prezauzetosti servera i tako u krug.

Sto se tice jdownloadera, njega i cryptload sam obrisao, i sad sve skidam preko male ekstenzije za firefox rsdown.

Rapidshare je postao tezi oblik sranya. Stvarno su bezobrazni. Kako vrijeme ide, sve tezi i tezi uslovi i za download i za skupljanje poena za upload. Bojkotujem RS, sad sve skidam preko torenta.

i ja!!!! Sra nje tesko....I stvarno su bezobrazni sto se tice downloada zinulo im dupe za pare zato gube popularnost sad sam ja odsetao polako ka mega upload rullllllllzzzzzz

jel zna neko na koji nacin da zaobidjem ono cekanje od po 30min izmedju partova,kod skidanja preko rapida,hotfile-a,megauploada...
Probao sam ip hide,ip changer al malo koji je radio i ako radi onda mi skida nevidjeno sporo (5kB/s) i to iskljucivo zbog tog programa . Negde na forumima sam jos nasao da mnogi koriste Cript Load i da podesavaju neke parametre u zavisnosti od modema/rutera koji koriste+mora da se skine neki programcic koji criptload pokrece al link na rapidu ne radi.

ja koristim TP-Link TD 8816 adsl od 1Mb/s,svaka pomoc je dobrodosla :roll:

Za 100MB mi treba oko 15min al ovo cekanje po pola sata je stvarno kvarno,a da svaki put resetujem modem ne valja,a i njemu treba 1,5min da se poveze :eek:

Back