Rapidshare i drugi

Skoro sam otvorio nalog na Rapidshare.....Kad upload neki fajl kako da nabavim linkove za te fajlove ali da mogu da se skinu preko nekog downloadera....A i pise mi nesto da imam 50Gb slobodno da postavljam fajlove....Kako da prosirim to? Da li mora nesto da platim tamo da bih mogao da imam nalog za stalno ili sta ? Nov sam i ako moze neko da mi sve objasni u vezi rapidshare-a... Hvala svima unapred :)

Skinite USDownloader-Lite.rar.
Desni klik pa "extract files",zatim selektujte C particiju u prozoru koji se pojavi,pa klik na OK.

Skinite Plg.rar.
Otpakujte bilo gde i fajl RapidShareCom.plg smestite na lokaciju C:\USDownloader-Lite\Plugins. (naravno na pitanje "Replace?" odgovorite potvrdno)

Startujte USDownloader.exe koji je na lokaciji C:\USDownloader-Lite.

Sada samo ispratite tri koraka navedena na sledecoj slici i mozete dodati linkove na listu. ;)

pozz..e ja sam skinuo i USD i ovaj krek...ali de su ti te tri slike, sta dalje da radim...
Ja sam do sada (godinama) skidao sa sajta nekog, adresa je bila HTTP:KATZ.CD, medjutim od pre par dana nesto su mu uradili, kada kliknes ide se na neki sajt koji trazi placanje. Dal je neko od vas koristio KATZ, tu je bilo sve moguce...
E sada nema gde drugo nego da RS...a meni sam taj RS nije jasan...dakle ima li neki link gde imam spisak filmova itd..i onda da skidam po zelji. Inace koristim JDownloader program i OK je.

Skinem...Raspakujem...ubacim titl..GLEDAM..nema neke nauke..nisam iskusan sa ovim nekim strucnim izrazima...
AKO NEKO MOZE da mi na pp uprosti nacin skidanja filmova sa ovim USD programom...Jel to u stvari to neko TORENT skIdanje..NEMAM POJMA .

POZZ...

Moze li mi neko reci koja je prednost premium naloga u odnosu na free, sem sto se ne ceka 15 minuta izmedju fajlova? Hvala

Nema ogranicenja u brzini skidanja. Ako ovako ostane i dalje to moze da znaci samo jedno, rapidshare je odlucio da zatvori radnju i izabrao je po njih najbezbolniji nacin. Trenutno je hotfile najpopularniji servis za koriscenje jer isplacuju svoje uploadere. Zato i ima toliko hotfile linkova u poslednje vreme.

Kako mislis nema ogranicenja..ako je recimo moj NET 2024/256...ONDA MI JE 256 kb/s najveca moja brzina...preko nje ne moze valjda...JEL TAKO il gresim

koji je program dobar za skidanje sa raznih mesta?

do sada sam koristio USD, ali on ne skida svuda

JD Downloader...skida meni sa svih sajtova sa kojih sam skidao

Mislim da je jDownloader trenutno najbolji, ali gnjavi sa prozorima da se ukuca capcha za Hotfile i još neke servise. Ima li neki update ili nešto što omogućava da jDownloader sam unosi simbole, kao što je to nekada radio?

Ovako imam jedno pitanje mozda malo poduze i da mi se omalo detaljnije objasni. Radi se isto o rapidshare-u e sad , ja imam svoj premium akaunt uplatio sam ga preko >>> http://www.srbija.euplata.com/index.html e sad znci zelim da prodzuzim svoj rapidshare nalog ostalo mi jos mozda 5 dana ( novca imam za 1 mesec rapidsahre premiuma ) :D znci zelim da mi neko detaljno napise i postavi par slika ,
evo ja neznam Gde sta treba da se upise evo slike >>>
mp26kbbwnz371akrwdsp.jpg

Znaci ja vec imam jedan svoj [RS] Premium i zelim da produzim isti.
Ako je nekad neko uplacivo preko E - UPLATA NEK MI MALO DETALJNIJE OBJASNI.
Mnogo vam hvala svima unapred!

Imali ko napravljenu skriptu rekonekt rutera TP-link WR-720 nigde je nisam našao a nemogu da se snadjem da napravim sam.Dosadilo mi više čekanje na rapidshare 15 minuta a nisam stalno tu da sam rekonektujem.

А да пробаш можда преко jDownloader-a да направиш скрипту за тај рутер. Ево упутства на енглеском > http://board.jdownloader.org/showthread.php?t=16450.

Menjaj IP Adresu i vreme ce ti biti oko 1 min po svakom skidanju

Najpametnije :)
Sa premiumom si samo na dobitku par kb i minut, dva po download-u :D

Lako je vama sa ADSL-om!;)

Ja ADSL najvise zbog toga i koristim, inace bi presao na SBB, jer kod SBB-a, za iste pare imam vecu brzinu, ali nmg da menjam IP i zbog toga sam na ADSL-u

Moj problem je sto nmg da nabavim neku skriptu koja ce da mi restartuje ruter na ubuntu 11.04.

Najpametnije :)
Sa premiumom si samo na dobitku par kb i minut, dva po download-u :D

Ja ADSL najvise zbog toga i koristim, inace bi presao na SBB, jer kod SBB-a, za iste pare imam vecu brzinu, ali nmg da menjam IP i zbog toga sam na ADSL-u

Moj problem je sto nmg da nabavim neku skriptu koja ce da mi restartuje ruter na ubuntu 11.04.

Pa decko je sasvim upravu 1000% Mada i meni treba neka skripta koja moz da mi resetuje ruter , mada isto tako nisam siguran dali mi se menja IP adresa kad stisnem dugme na ruteru za reset . Da li neko moze da mi kaze nesto vise o Ovome. Hvala!

Pokreneš j dowloader pa pa ideš na njemu napravi skriptu za rekonekciju.Otvoriće ti prozor gde kucaš ip adresu rutera udješ u njega diskonektuješ ga i ponovo konektuješ i to je to j dowloader je zapamtio ;napravio tu skriptu sasvim je jednostavno.

Back