ChelseaGirl
Zainteresovan član
- Poruka
- 126
koji je program dobar za skidanje sa raznih mesta?
do sada sam koristio USD, ali on ne skida svuda
Internet download menager je po meni najbolji.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vala si nasha fileserverDobar je on ako platis... Ali ovi ostali sto uploaduju, zar nije bolje da postave na neki drugi sajt gde nema toliko cekanja. Mislim da se na sendspace-u ne ceka.
Skinite USDownloader-Lite.rar.
Desni klik pa "extract files",zatim selektujte C particiju u prozoru koji se pojavi,pa klik na OK.
Skinite Plg.rar.
Otpakujte bilo gde i fajl RapidShareCom.plg smestite na lokaciju C:\USDownloader-Lite\Plugins. (naravno na pitanje "Replace?" odgovorite potvrdno)
Startujte USDownloader.exe koji je na lokaciji C:\USDownloader-Lite.
Sada samo ispratite tri koraka navedena na sledecoj slici i mozete dodati linkove na listu.
![]()
Moze li mi neko reci koja je prednost premium naloga u odnosu na free, sem sto se ne ceka 15 minuta izmedju fajlova? Hvala
Nema ogranicenja u brzini skidanja. Ako ovako ostane i dalje to moze da znaci samo jedno, rapidshare je odlucio da zatvori radnju i izabrao je po njih najbezbolniji nacin. Trenutno je hotfile najpopularniji servis za koriscenje jer isplacuju svoje uploadere. Zato i ima toliko hotfile linkova u poslednje vreme.
Imali ko napravljenu skriptu rekonekt rutera TP-link WR-720 nigde je nisam našao a nemogu da se snadjem da napravim sam.Dosadilo mi više čekanje na rapidshare 15 minuta a nisam stalno tu da sam rekonektujem.
upravo sam je sad napravio preko jdowloadera nego recite mi nisam skoro ništa skidao sinoć videh na rapidu odbrojava 30 umesto 15 minuta kad je to promenjeno
Odavno.To sranje treba zaobilaziti u sirokom luku.
upravo sam je sad napravio preko jdowloadera nego recite mi nisam skoro ništa skidao sinoć videh na rapidu odbrojava 30 umesto 15 minuta kad je to promenjeno
Menjaj IP Adresu i vreme ce ti biti oko 1 min po svakom skidanju
Menjaj IP Adresu i vreme ce ti biti oko 1 min po svakom skidanju
Lako je vama sa ADSL-om!![]()
Najpametnije![]()
Sa premiumom si samo na dobitku par kb i minut, dva po download-u![]()
Ja ADSL najvise zbog toga i koristim, inace bi presao na SBB, jer kod SBB-a, za iste pare imam vecu brzinu, ali nmg da menjam IP i zbog toga sam na ADSL-u
Moj problem je sto nmg da nabavim neku skriptu koja ce da mi restartuje ruter na ubuntu 11.04.