abraxasova
Ističe se
- Poruka
- 2.514
ja bi rekla neki melodic death/power
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
You just made an friend.
Slazem se
System slusam vec godinama , imam sve pesme i koncerte i sve![]()
Nego u cemu je? Da cujes dve pesme koje valjaju, a da ne znas da su ostale shit? Skroz je normalno da nabavljas stvari od benda koji volis. Mozda mu se sve svidja, pa zato i nabavlja.
ja bi rekla neki melodic death/power
Bend ima 2 pesme,koje se nalaza na njihovom DEMO snimku,bend je iz Republike Srpske dobro sviraju upitanju je melodic black metal znaci undergorund bend,normalno je tako ja ima milion stvari od slayera lol...al sad da se hvalis imam ceo mp3 wow pa sta ako iams ako nisi preslsuala i shvatila njegov znacaj![]()
a progressive nema?
Sve sto imam ja i preslusavam, jer nabavljam sa razlogom - svidja mi se. Niko nije spomenuo da ne slusam ili ne shvatam. Daj da cujem taj bend, kako se zovu, mogu li se nabaviti pesme na net-u?
vokal nije death nikako...
Vise lici na Chiamru po vokalu...
Nema onako grub glas kao pevaci Behemotha, Belphegora
Preslushao svaku ***** pesmu.ako nisi preslsuala i shvatila njegov znacaj![]()
SoaD slusham vecj godinama,Rammstein sam sad skoro pocheo,dok mi Metallica neshto ne mirishe.![]()
Soad, pa Rammstein, pa tamo negde Metallica...
znaci 'vako:
Rammstein volem-muziku,spotove,Tilla(uuuuuuuuu)ali text bash i ne iz prostog razloga shto neznam nemacki(i nezelim da znam jer me podseca na grokcanje,ili kako se vec pishe onomatopeja zvuka koji ispushta svinja!respect za one koji volu,al ja jok)
Metalicu takodje volim,mozda malo vishe jer kontam text,ali im je muzika malo blaza nego u brace nemaca,uuuuuuu volem i onog njiovog pevaca('el se ono Jeff zove,nije,neznam)i onog ludog gitaristu shto lici na majmuna,onog kosmatog!bash je sladak
Soad,necu da komentarishem jerbo znam mozda 10ak pesama i to ne sve napamet,nisam kompetentna
Prvi put da chujem ovo,ali mi se i ne svidja glas od Serja
Prvi put da chujem ovo,
Oh well, svako ima pravo za svoje mishljenje![]()
Daron ?Majke mi... :S
Kad se glas uporedi sa glasom onog droogog pevaca... joooj kako bese....
Nije bitno, vec kad se Serjov uporedi s ovim droogim... pfff...