RAMMSTEIN,SOAD,METALIKA vasa misljenja

metallica je thrash metal....mislim ko poznaje metal to treba da zna....ona zajedno sa antrax-om(sad ne znam kako se pise) sleyerom i megadeathom cini veliku cetvroku koji su osnovali taj pravac....

Pise se Anthrax a prvi THRASH metal bend je Overkill ali je metalica tala daj naziv THRASH...a ta cetvorka tu su najbolji thrasheri iz Amerike...mada mi je testament bolji od megadetha i mzoda anthraxa..a najbojli thrash po meni definitivmno slayer----albumi REGIN IN BLOOD i master of puppets se vode kao najbo0lji tyhrash albumi...toliko od mene mada ima jako dobrhi albuam prvenaca od exodusa,testamenta itd

Metallica je u početku bila thrash...posle se razvijaju u nešto drugačije. Volim thrash, volim Metallicu.
SOAD isto volim, i oni se vode kao neki nu metal (iako ovaj pravac pola ljudi ne priznaje) pa imaju neki alternativni pristup koji mi se svidja. Serj, pevač ima dobar glas.
Rammstein...iskreno, sranje. Imaju zanimljive pesmice, tipa Engel, ali dalje od toga ne.

Raspali se ili ne, najbolji su! Odlican spoj muzike, vokala i tekstova. Inace, svako radi na svom projektu, ali su rekli da ce uvek postojati mogucnost za okupljanje Systema. Rammstein takodje obozavam, a Metallica k'o Metallica, klasika, slusam ih s vremena na vreme, vise dok je Jason bio tu.

Raspali se ili ne, najbolji su! Odlican spoj muzike, vokala i tekstova. Inace, svako radi na svom projektu, ali su rekli da ce uvek postojati mogucnost za okupljanje Systema. Rammstein takodje obozavam, a Metallica k'o Metallica, klasika, slusam ih s vremena na vreme, vise dok je Jason bio tu.

You just made an friend.

Slazem se :)

System slusam vec godinama , imam sve pesme i koncerte i sve :)

Ne mozete da budete toliko subjektivni.
to sto vi niste slusali je vas problem pa nemojte da lupate kao maksim po diviziji

Ovo je bilo samo moje mishljenje.
I nemoj da govoriš kad ne znaš.Naravno da sam slušao i ostale grupe.
Ne želim da ulazim u daljnju raspravu.

Svi koji slushaju SOAD su dobrodoshli da udju u fan grupu System Of A Down na krstarici.

Poslednja izmena:
Ne znam te nu metal grupe su mi nekako za klince..
SOAD, Slipknot, Korn, Limp Bizkit kao najpoznatiji predstavnici ovog pravca...
Nije to neka bog zna koliko kvalitetna muzika..

Slayer i Metallica sigurno legende metala

Sad trenutno najvise slusam Children Of Bodom i mislim da razvaljuju...Mada ne znam bas koji je to pravac..svako mi kaze drugacije...

Ne znam te nu metal grupe su mi nekako za klince..
SOAD, Slipknot, Korn, Limp Bizkit kao najpoznatiji predstavnici ovog pravca...
Nije to neka bog zna koliko kvalitetna muzika..

Slayer i Metallica sigurno legende metala

Sad trenutno najvise slusam Children Of Bodom i mislim da razvaljuju...Mada ne znam bas koji je to pravac..svako mi kaze drugacije...

power/speed/melodic death metal meni najvise na to lici cob

Back