RAMMSTEIN,SOAD,METALIKA vasa misljenja

Izvini ali ja ovde nisam govorio o zanrovima metala,postoji samo jedan pravi zanr a to je klasicni HEAVY METAL koji je i najsiri od svih,i mnogi su u zabludi kada kazu da su Gamma Ray ili cak Blind Guardian power metal,daleko od toga.Kada su ti bandovi nastajali to se zvao Heavy Metal,isto kao sto su tada Testament i Megadeth svirali trash,Venom su svirali Black a Paradise Lost gothic metal.
Tako da nema govora da se o tim starim bandovima ciji su clanovi iskljivo vezani za vec stare HM bandove i nemaju nikakve veze za nekim drugim zanrovima.
To je posebna prica,i ja kao stariji metalac mogu da kazem tacno gde prestaje Heavy a pocinje nesto drugo,nazvano power ili trash,granica jasno postoji i zna se koja je,ali cu otvoriti posebnu temu upravo o tome,da se vec jednom zna sta je ko.

Ti kao stariji metalc trebalo bi da znas da se nepsie TRASH vec THRASH METAL i oznacava bicevanje ,udaranje a ne smece!!!!!:whistling:

venom je oduvek svirao thrash metal samo su im tekstovi bili mracni i ko zna kako bi se danas zvao pravac black metal da nisu snimili istoimeni album.

tacno je uvek su svirali thrash sa mprizvukom malo heavya..inace zbog tih tekstova,oblacenja i ponasanja bili su uzor i dalje su uzor black benodvima,inace sam negde procito da po tom njihovom albumu black metal ceo zanar je dobi naziv BLACK metal...

ma dobra je ona..malo me nervira jer je slusaju neki retardi kao metalci a nemaju blage i pordali su se novim albumima oblje da ih nikad nisu izdali i da su poginuli LOL u sabracajci sad bi bili 100vece legende lol

i mene to nervira....a jos vise mi ide na racku kad cujem da cim neko spomene metal odma metallica....znaci sinonim....mislim zgadi mi se....kao da je pravac mislim neki i misle da je metallica pravac zike....

najveci podzanrovi koji postoje nastali su dolaskom andergraunda na scenu osemdesetih,devedesetih i krajem proslog veka medju njima je i thrash i onda ide i death pa podzanr death-a black metal....a jedan od najpopularnijih podzanrova jeste glam metal u doba dominacije mejnstrima....sve u svemu sam heavy je jedna velika spletka....

Metal najbolja muzika na svetu .
**** POP **** RAP THE BEST IS METAL

RAMMSTEIN RAMMSTEIN RAMMSTEIN

lud sam, i glup, al ja stvarno u tvom postu ne vidim nikakvo (ni najpovrsnije, ama bas nikakvo) ni nalik na "razmisljanje" delanje. Daj nam tvoje misljenje, a ako ti ovo zoves "msiljenje" onda je to misljenje na nivou misa, pardon, ne zelim da vredjam miseve.

Al, ako ti kazes da ovde vidis neko "kreativno msiljenje" ili obicno "misljenje" ili bar "imitaciju misljenja" onda BRAVO!.

Dodje ... i napise "nakovanj nakovanj nakaovanj" i to zove misljenje...:whistling:

Back