~Stella~
Iskusan
- Poruka
- 6.012
Joooj_breee, sto morate od svake teme da pravite raspravu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kakav bre metal?! hip hop je zakon bre!
Metal najbolja muzika na svetu .
**** POP **** RAP THE BEST IS METAL
RAMMSTEIN RAMMSTEIN RAMMSTEIN
A od kad je Metallica nova vrsta metala?(da ne racunamo zadnja tri albuma st.anger,reload,load).
Kill 'em all,Ride the lightning,Master of puppets,And justice for all,Black-Tu je bila prava energija heavy metala.
Izvini ali ja ovde nisam govorio o zanrovima metala,postoji samo jedan pravi zanr a to je klasicni HEAVY METAL koji je i najsiri od svih,i mnogi su u zabludi kada kazu da su Gamma Ray ili cak Blind Guardian power metal,daleko od toga.Kada su ti bandovi nastajali to se zvao Heavy Metal,isto kao sto su tada Testament i Megadeth svirali trash,Venom su svirali Black a Paradise Lost gothic metal.
Tako da nema govora da se o tim starim bandovima ciji su clanovi iskljivo vezani za vec stare HM bandove i nemaju nikakve veze za nekim drugim zanrovima.
To je posebna prica,i ja kao stariji metalac mogu da kazem tacno gde prestaje Heavy a pocinje nesto drugo,nazvano power ili trash,granica jasno postoji i zna se koja je,ali cu otvoriti posebnu temu upravo o tome,da se vec jednom zna sta je ko.
venom je oduvek svirao thrash metal samo su im tekstovi bili mracni i ko zna kako bi se danas zvao pravac black metal da nisu snimili istoimeni album.
Ti kao stariji metalc trebalo bi da znas da se nepsie TRASH vec THRASH METAL i oznacava bicevanje ,udaranje a ne smece!!!!!![]()
eee stariji metalac kaze da je Venom black
dalja diskusija sa njim je suvisna.![]()
metallica je thrash metal....mislim ko poznaje metal to treba da zna....ona zajedno sa antrax-om(sad ne znam kako se pise) sleyerom i megadeathom cini veliku cetvroku koji su osnovali taj pravac....talliak je THRASH i ona je malte ne osnovala taj zanr zato su toliko posebni
ma dobra je ona..malo me nervira jer je slusaju neki retardi kao metalci a nemaju blage i pordali su se novim albumima oblje da ih nikad nisu izdali i da su poginuli LOL u sabracajci sad bi bili 100vece legende lol