Rakija konekting pipl

vidi ja sam klinka..treba probati jos vina i vina :) meni licno najvise odgovaraju vina sa tog podneblja, sva koja sam pila..italijanska su mi onako..spanska su mi zivo sranje (donesu mi tako neko i kao jaoo sto je skupo a ja s njim sudje ne bih prala)..francuska imaju jacinu koja se ne oseca odmah. i prelep prefinjen tanan ukus..
i makedonska vaze za dobra pa su meni sirce..gadno mi je kada je jako kiselo..stvar ukusa..ali da su kvalitetna to se ne moze poreci francuskim

to je ocigledno tvoj problem sto stvari oko sebe cenis po ceni, tj novcu a ne kvalitetu :) (nisam rekla da francuski konjak nema kvalitet ali lupas...e sad kako i zasto ne bih zalazila)
ali to nije moj problem..i stvarno mi se ne nastavlja s tobom
joj trip tipovi

vidi ja sam klinka..treba probati jos vina i vina :) meni licno najvise odgovaraju vina sa tog podneblja, sva koja sam pila..italijanska su mi onako..spanska su mi zivo sranje (donesu mi tako neko i kao jaoo sto je skupo a ja s njim sudje ne bih prala)..francuska imaju jacinu koja se ne oseca odmah. i prelep prefinjen tanan ukus..
i makedonska vaze za dobra pa su meni sirce..gadno mi je kada je jako kiselo..stvar ukusa..ali da su kvalitetna to se ne moze poreci francuskim

i bas kao pravi enolog....:mrgreen: oni jedino ne polaze od licnog ukusa..vec od stvarnog kvaliteta vina..u sta spada.,podneblje,starost loze,vrsta loze,kiselost zemljista,zrelost,slatkoca,vreme branja...zanela sam se..ima toga jos.....:lol: ..sa ovim Kele..Kele su mi vec dojadili ..skoro na svim stanicama..:mrgreen: odoh ja..

Dark.lady:super:

Ybt koje neznanje. Volim tekilu ali je daleko od bilo koje kvalitetne srpske vocne rakije. Prvo i prvo svaka vrsta alkoholnog pitja ima svoje brlje. I tekila ima brlju i raspali viski ima svoju brlju (mada je on meni kao skup od 25 godina u hrastovim buradima i dalje krdza), i konjak ima brlju i vodka ima brlju. Kada se porede samo kvalitetno napravljena pitja, rakija NEMA PREMCA. Zadnja koju sam provali je rakija od drenjine, bio sam skoro na nekom proputovanju po Srbiji i probao sam ovaj nektar... niti smrdi, kao shto neko reche, niti brljavish kada popijesh pola flashe :whistling:. Miris svezeg votja, ukus u ustima fantastichno izbalansiran sa vocem, secerom i alkoholom, centralno grejanje dobijesh tek u stomaku ;), a niz grlo kliziiii.... Sluzi se u chokanju koji stoji potopljen u chashu izmrvljenog leda.
I aj sad uporedi to sa raspalim viskijem i koji stavljas raspali led i rayvodnjavash pitje, boja koja je u 99% sluchajeva veshtachka a ne od hrastovog drveta,ukus nikakav, posledice po glavu , fatalne. A tek tekila, gotivim je ali samo u tako nekim fazama druzenja :whistling:. realno, ybsh pitje koje ne mozes da pijuckash i koje je bez limuna kao prava prava brlja. Da ne pominjem shto 99% tekila nije ni proshlo pored agave, to znaju ljudi koji su pili bash meksichke tekile koje nisu za izvoz....

UFFF sad mi je lakshe...

Rakija smrdi??? Pa šta vi pijete zozovaču?
Pivo smrdi!
Da ne ponavljam već napisano, ali kajsija, dunja... mmmm

Pila sam baš skoro pre neku nedelju rakiju od maline. Ljudi moji što je to dobro!!!!

89. kupi moja mama neku dobru sa kruškom unutra i beše srca kamenoga i ne da svih ovih godina.
Ja se udadoh, pade unuče, al ona ništa. I... diplomira sestra! To je bilo presudno!
Nikad sladje nisam popila ništa. Moja mama koja je sve ukupno u životu popila 2dcl alkohola (uključujući i sangriju) je prokomentarisala kako jako lepo miriše.

E sad prija mi i čaša dobrog konjaka npr. Skenderbeg (ha donela mi drugarica iz Pr. skoro), čaša dobrog belog vina, crno nikako.
Ma u stvari daj šta daš kad je zezanje, ali dobar alkohol samo u spec prilikama.

A tema... hm.
Ima jedan bivši moje sestre koga je ona davno prebolela, al ja nikako. Mnogo ga volem.
Pre neku godinu išao on u vojsku i krenemo da ga pratimo na stanicu. Šta sam sve pila pojma nemam, sećam se rakije, vodke, piva i onda mrak. Častila trubače da mi sviraju na uvce, pa kad sam potrošila svoje pare uzela sestri novčanik.
Nesudjeni zet ušao u bus a za njim njegova devojka, ja nju izbacila iz autobusa i rekla joj da je drolja a njega ljubila i obećala da ću da privolim sestru da bude sa njim opet.
Kako sam došla kući ne znam... moja sestra i brat od nesudjenog zeta su me doveli, ali se puta uopšte ne sećam.
Na kraju sam se i smuvala sa tim bratom. Užas!

Sutradan me je toliko bilo sramota bljak.

Nikad ni pre ni posle toga se nisam toliko napila ni ne planiram, ustvari možda kad Bambi83 dobije bebu.
Mnogo je nezgodno.

Back