Kad vino popijem , razum izgubim, sve zaboravljam i nista ne vidim , tebe dodirnem .... i onda ti kazem sve i sto smijem i sto ne smijem... sreca sto odavno ne pijem...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel to nešto narodno?
eh, kako alkohol izvuče ono najbolje iz čoveka..
industrijske pomije...zato se i krmachish od toga
...samo tekila dolazi u obzir![]()
![]()
![]()
![]()

Volim da pijem alkoholna pica, narocito kratka, zestoka........pivo ne volim- gorko mi suvise, vino takodje, narociti crno- uspavljuje me, nisam ljubitelj ni koktela- obicno preslatki, bude mi muka..........ali, rakiju volim, i to bas bas.
Dopada mi se osjecaj kada klizne niz grlo i zapali zeludac, nekako je divlja...........
Prije par mjeseci sam poslednji put pila rakiju, i iz nekog razloga sam jedva prezivjela naredni dan, a nije prevelika kolicina jer sam se kontrolisala..........takvu glavobolju i mucninu dugo nisam osjetila........nikada prije nije bilo tako......
dajes mu zestoko...valjalo bi te iskusati za sankom..pa ko pobedi dobije![]()

iskusan sam ja igrac dragane![]()

ne volim pijanice, bezim od njih...... pijem ali ne do te granice da se ne secam nista
ah...mogu ja da kazem da rucam u Ritzu ali nije tako

ajd pa ziveli dragane...ja castim
:drunk::drunk::drunk:

nemoj se zavaravati imas zesce skupih rakija...Rakija je sirotinjska droza. Ne razumem ljudski talog koji je agresivan i pravi zhe$cja sranja kad se napije.
nemoj se zavaravati imas zesce skupih rakija...
i tekila je rakija inace.izmedju ostalog
a ti verovatno mislis na brlje
to sto vi pijete brlje je druga stvar...i ja kad popijem krndzu ne zivi mi se vise jel dzibri i gadna je..imam recimo sljivu koja je stajala u buradima pet godina i koja je dobila karamel boju..kakav viski, viski je za nju krndza..ne smrdi i nema klasican miris rakije a ni ukus..jednostavno kao i bilo koje drugo pice imas sranje i imas dobru stvar..
)kao prvo dobra rakija ne smrdi vec mirise na opijajuc miris voca od koga je napravljenato sto vi pijete brlje je druga stvar...i ja kad popijem krndzu ne zivi mi se vise jel dzibri i gadna je..imam recimo sljivu koja je stajala u buradima pet godina i koja je dobila karamel boju..kakav viski, viski je za nju krndza..ne smrdi i nema klasican miris rakije a ni ukus..jednostavno kao i bilo koje drugo pice imas sranje i imas dobru stvar..
tekila je isto tako rakija dobijena od destilata vrste kaktusa agave..i nju zunes na eks sto bi trebao i sa rakijom..jel ti ne trebas da osecas zestinu i jacinu u ustima, vec u jednjaku (ako gresim sorry zaboravih te prirodne nauke)
i neemojte bre da pijete losa pica
tek tekila ima losih..dobra marka ne znaci da to nije fals..ko zna sta je u boci..naravno da ne pijem
pijem tekilu