Cackalica21
Iskusan
- Poruka
- 5.308
u paklu su ustase cetnici, balisti...
u raju su partizani i drug Tito
to ti dijelio ulaznice pa znas?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u paklu su ustase cetnici, balisti...
u raju su partizani i drug Tito
tako pise u bibliji, pravedni i dobri u raj, bagra u pakaoto ti dijelio ulaznice pa znas?
tako pise u bibliji, pravedni i dobri u raj, bagra u pakao
pa borili su se protiv zla, fasista ustasa i cetnikaa ko ti to kaze da je Tito i partizani za boga pravedni i dobri???
Molite se Bogu za pokojnike. Dajte da se pominju na svetoj liturgiji, dajite milostinju za njih, čitajte Psaltir i Novi zavet i Gospod će da vam oprosti mnoge grehe i blagosloviće vas bogato svakim napretkom.tako pise u bibliji, pravedni i dobri u raj, bagra u pakao
pa borili su se protiv zla, fasista ustasa i cetnika
nema bog neka prava kod meneda bi prezivili, a to sto se boris da prezivis ti ne garantuje da ides u Raj ako ne dajes Bogu bozije pravo koje ima kod tebe.
nema molitva za pokojne, šta su uradili za života to im je.Molite se Bogu za pokojnike. Dajte da se pominju na svetoj liturgiji, dajite milostinju za njih, čitajte Psaltir i Novi zavet i Gospod će da vam oprosti mnoge grehe i blagosloviće vas bogato svakim napretkom.
Od ponoći do 5 izjutra su nebesa otvorena prema rečima jednog grčkog starca, koje sam postavio nedavno u jednoj temi, i tada je najbolje moliti se.
Menja, menja. Pročitaj knjigu o proroku Joni.nema molitva za pokojne, šta su uradili za života to im je.
Bog ne menja svoje reči i odluke
Nećeš onda ti imati neka prava kod Njega.nema bog neka prava kod mene
ni on kod meneNećeš onda ti imati neka prava kod Njega.
Baš se mogu porediti Tvorac i Njegova tvorevina, ko grnčar i grnčarija.ni on kod mene
Pa nek mi uplati rate za kredit kad je on moj tvorac, nek mi registruje auto, nek mi kupi novi nameštaj...Baš se mogu porediti Tvorac i Njegova tvorevina, ko grnčar i grnčarija.
Šta čekaš da padaju pare ko mana s neba! Pare su đavolji izum a ne Božiji. Bar pola stvari koje posedujemo nam ni ne trebaju.Pa nek mi uplati rate za kredit kad je on moj tvorac, nek mi registruje auto, nek mi kupi novi nameštaj...
Prežvakana tema.Da li verujete u Raj i Pakao ili u neki drugačiji oblik zagrobnog života ?
I da li se plašite smrti,kad dodjete u neke godine ili neke situacije ?
nema bog neka prava kod mene
imo sam ja takvog fordato je isto kao da se auto pobuni i kaze nema kod mene neka prava ni vozac ni automehanicari.....
kao da ne postoji godisnji servis, i mijenjanje ulja, filtera, guma itd
i onda ti auto kaze na kraju, znate sta, nece mene niko voziti, ja sam napravljen da napravi diskoatmosferu sa glasnom muzikom u autu
Cuj nema Bog neka prava, a stvorio te....pa sta ti mislis onda te stvorio iz neke zafrkancije.....lose si ti to druze procijenio a to ce ti se odbiti od glavu.
Sve to ok, tvoje verovanje i ubeđenje, ali na osnovu čega veruješ, gde su ti dokazi? Ja ne verujem ni u šta, nešto što iziskuje verovanje da bi postojalo znači da bez verovanja ne postoji, ako moraš da veruješ da bi tom nečenu dao smisao i postojanje znači da je to nešto izmišljeno i da ne postoji. Jel te neko nekad pitao veruješ li u sunce, u mesec ili cvet? Nema potrebe da te to neko pita.to je isto kao da se auto pobuni i kaze nema kod mene neka prava ni vozac ni automehanicari.....
kao da ne postoji godisnji servis, i mijenjanje ulja, filtera, guma itd
i onda ti auto kaze na kraju, znate sta, nece mene niko voziti, ja sam napravljen da napravi diskoatmosferu sa glasnom muzikom u autu
Cuj nema Bog neka prava, a stvorio te....pa sta ti mislis onda te stvorio iz neke zafrkancije.....lose si ti to druze procijenio a to ce ti se odbiti od glavu.
Sve to ok, tvoje verovanje i ubeđenje, ali na osnovu čega veruješ, gde su ti dokazi? Ja ne verujem ni u šta, nešto što iziskuje verovanje da bi postojalo znači da bez verovanja ne postoji, ako moraš da veruješ da bi tom nečenu dao smisao i postojanje znači da je to nešto izmišljeno i da ne postoji. Jel te neko nekad pitao veruješ li u sunce, u mesec ili cvet? Nema potrebe da te to neko pita.
ali na osnovu čega veruješ, gde su ti dokazi?
Jel te neko nekad pitao veruješ li u sunce, u mesec ili cvet?
Da te ispravimBog kaze:
3:185 Svako živo biće će smrt okusiti! I samo na Sudnjem danu dobićete u potpunosti plaće vaše, i ko bude od vatre(Pakla) udaljen i u Raj/Džennet uveden – taj je postigao šta je želio; a život na ovome svijetu je samo varljivo naslađivanje.
Pojasnio ko? Veruješ da je bog stvorio sve a ko je stvorio boga to ne znaš...ništa nije pojašnjeno to si sada izmislio, ne znaš čak kako misli nastaju, niti gde si bio pre rođenja niti gde ideš kad umremo. Nemaš facts brother.na osnovu spoznaja kako je univerzum i sve stvari na zemlji stvorene, i vjerujem na osnovu Bozije objave....mnoge stvari su pojasnjenje, samo sto ti to ne znas, nisi u toku jednostavno.
Upravo si odgovorio sebi, znači mora da se veruje u nešto što nepostoji da bi imalo svrhu i postojanje. Sedi 1. ponavljačeš razred.u te stvari se ne vjeruje, to se zna.......
vjeruje se u neke druge stvari i to na osnovu dokaza, o kojima ti pretpostavljam ne znas nista, jer ocito da zivis i blazenom neznanju.
Da te ispravim
Pica Karapetrović kaže:
3:185 Svako živo biće će smrt okusiti! I samo na Sudnjem danu dobićete u potpunosti plaće vaše, i ko bude od vatre(Pakla) udaljen i u Raj/Džennet uveden – taj je postigao šta je želio; a život na ovome svijetu je samo varljivo naslađivanje.
U čemu je razlika?
Pojasnio ko? Veruješ da je bog stvorio sve a ko je stvorio boga to ne znaš...ništa nije pojašnjeno to si sada izmislio, ne znaš čak kako misli nastaju, niti gde si bio pre rođenja niti gde ideš kad umremo. Nemaš facts brother.
Upravo si odgovorio sebi, znači mora da se veruje u nešto što nepostoji da bi imalo svrhu i postojanje. Sedi 1. ponavljačeš razred.
U čemu je razlika?
Pojasnio ko? Veruješ da je bog stvorio sve a ko je stvorio boga to ne znaš...
ništa nije pojašnjeno to si sada izmislio, ne znaš čak kako misli nastaju,
niti gde si bio pre rođenja
niti gde ideš kad umremo. Nemaš facts brother.
Upravo si odgovorio sebi, znači mora da se veruje u nešto što nepostoji da bi imalo svrhu i postojanje. Sedi 1. ponavljačeš razred.
imas ti tu bolest da volis puno pametavati onako na suho, znam ja to iz iskustva sa tobom, ali neka, procice te to sto te snasloDakle raj mu dođe kao neko turističko mesto, ali sve na istu foru.
U morima i jezerima se praktično niko ne kupa i osim ako se ne voziš kruzerom svuda ideš peške.
Hrane te sokovima i slatkišima...lošija ponuda nego u zemlji Dembeliji.
Primetno je odsustvo indijaca i arapa, osim ako nisu sluge?
Neke životinje žive u akvarijumu, ali meduza može da ti lebdi u vazduhu, u spavaćoj sobi.
Izgleda da nema Kurana i natpisa na arapskom što je plus.
Takođe nema ni drugih knjiga, ali se ne vide ni ostali moderni vidovi zabave koje su ljudi izmislili jer im nije bilo dovoljno samo da šetaju po parku.
Šejtan ima svoje predstavništvo i mami te ni više ni manje iz vatre izgledajući kao da je iskočio iz DOOM-a, ništa ne krijući, jer pretpostavlja da si debil.
Muškarcima se nešto čudno dešava sa šakama.
Generalno, projekcija želja nekoga ko je opterećen svakodnevnim obavezama i verovatno mu je sa nekim međedom život u kući prošao, kukala mu majka.