Rafalna paljba u Zubinom Potoku: General Mojsilović hitno krenuo u Rašku

Pa mogla bi da dobije rat ako bi nam Rusija pomogla, ali sada ne moze, i to treba shvatiti.
Daj bre koja Rusija hoce li vise Srbi da prestanu da veruju u tu bajku. Rusiji Srbi samo sluze kao korisne ovce za podje.bavanjem sa NATO. Ebe se Rusiji za Srbiju. Srbiaj je okruzena sa NATO pa cak i da ta Rusija hoce da pomogne ona ne moze.Osim da krene u otvoreni rat sa NATO a onda vise to Kosovo ne bi ni bilo bitno posto bi sve otislo u 3 lepe.

Zaratice Rusi sa Natom zbog Srba, inace im odlicno ide u Ukrajini. Realnije da svi na forumu postanemo milioneri.
Ne mislim da oni zbog nas treba da zarate, nego da nam pomognu oko Kosova, ali polako, mozda dodje i taj dan.

Daj bre koja Rusija hoce li vise Srbi da prestanu da veruju u tu bajku. Rusiji Srbi samo sluze kao korisne ovce za podje.bavanjem sa NATO. Ebe se Rusiji za Srbiju. Srbiaj je okruzena sa NATO pa cak i da ta Rusija hoce da pomogne ona ne moze.Osim da krene u otvoreni rat sa NATO a onda vise to Kosovo ne bi ni bilo bitno posto bi sve otislo u 3 lepe.
Ne znas ti svetsku geostrategiju, moguce je i to, a i nikad se ne zna. Jer drugacije mi Kosovo ne mozemo da povratimo, a ako bi se daleko bilo toliko zaostrila situacija u svetu sto ne zelim, onda naravno da ce da ide svako na svoje pa i mi na Kosovo.

Lepo, ali treba proceniti da li moze da se dobije taj rat.

Ako ne ( a sva je prilika da ne bar kako se meni cini sada) ja licno ne savetujem vise dzaba da ginemo/te.

A rat moze da se dobije samo uz pomoc neke od velikih sila, i nema zavaravanja.
A ti bi da procjenjujes nesta kada dobijes poziv za mobilizaciju?Valjda to treba da radi onaj kome je to posao.Kada dodje do rata i mobilizacije ili se odazoves ili se fatas granice.

Da, da

"Putin salje mocno oruzje na Kosovo. Kurtu drhti" sutra u novinama
"Pro-ruske" srpske novine:

131209_srp-tel_iff.jpg

A mi vecne zrtve , niko u svetu nije toliko samaran u istoriji kao nas Srbe ...
Toliko samozaljenje , toliku jad i cemer nijedan narod nije doziveo.
I to sve zbog idiota koji decenijama vec vode srpski narod.Od Karadjordjevica preko raznih komunjarskih prvaka pa preko Milosevica i do ovih danas. Ne zna se koji su vise Srbe uvukli u gov.na

Nije, dokle god ga ne priznamo, nije, a posle toga cemo tek da budemo kao sutnute i istrosene krpe.

Ma preokrenula se jedna kompozicija voza sa amonijakom, nema razloga bas za toliku paniku, problem je jedino sto ne duva vetar jace.
Nema ni razloga za paniku u vezi KiM, sledeće nedelje je opet neki atentat.

Back